ivydg Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Сякаш Толкова,толкова далече... вече не виждам твоята усмивка сякаш сърцето ти не съществува вече. Дъждът размил е образът ти мил, а не помня твоите очи. Сякаш никога не съществувала е душата на човече. Сега умирам, сърцето ми кърви и смъртта огръща вече моите гърди. Сякаш съм раненото животно, раздирано от болка... пада и умира на росната трева. А тя-кърваво червена... и то издъхва бавно,за последно като слага край на своята съдба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivydg Posted July 3, 2005 Author Share Posted July 3, 2005 Стоя в тъмното сама и сълза от очите ми се рони. Споменът за теб така боли, но би се върнал пак,нали? Мисълта за теб ме убива бавно, защото ти бе моятя съдба, а сега те няма. И сега на къде? Мъка. Тъга. Накрая самота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Темата за личирните изпълнения е малко по-нагоре. И прочети правилата на форума, както и темата за новобранци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Та по темата ако това ти го писал ти има тема лирично отклонение в този раздел .. ако е някоя твоя любима творба има в Others тема Любими моменти ако пък искаш да го обсъдим напиши го в един пост и да бъде с някакво впечатление или коментар !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivydg Posted July 3, 2005 Author Share Posted July 3, 2005 Сърцето-разбито и душата реве... отново измамени от любовта. И кръвта... във форма на сълза. Болка безпощадна бавно ме разяжда, за да отведе обичта. **** И песента вече притихва, и небето вече почерняло, и сърцета вече закърняло нито обич, нито сълзи признава. Само мрак и самота сякаш се лишава от любовта. Заради една грешка цял живот ще съжалява и от тук нататък то само започва да наранява. Любов,ласки и сълзи- нищо не признава. Сърце-гранит или стомана без право на замяна, за да отмъщава за грубата измяна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivydg Posted July 3, 2005 Author Share Posted July 3, 2005 опитах да ги включа в темата "лирично отклонение",ама нещо не стана....за това ги написах отделно Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 ivydg няма да е лоша идея да прочетеш правилата . Правилата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.