san4o-pans Posted September 10, 2003 Share Posted September 10, 2003 Vijte samo... napravo da ne povqrva 4ovek..mi az ve4e nqma da go gledam tva predavane bez nego be...hodete i postvaite po 1 reply pyk dano go vyrnat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 10, 2003 Share Posted September 10, 2003 НАЦИОНАЛНА ТРАГЕДИЯ! Ако това е вярно и не го подлагаме на съмнение (информацията) то най-вероятната причина за възможното падане на рейтинга е от "простащината" на Боби, която независимо, че е очарователна може да не се харесва на по-старите зрители на предаването. Обаче, според мен зрителската аудитория на "Сблъсък" е изключително от млади хора. Заради манията по Боби много хора започнаха да гледат неделното шоу на bTV. Вярно е, че много хора гледа само него, но неимоверно печалбата от него беше голяма. Сега загубата ще е още по-голяма. С нетърпение очаквам да видя следващите скечове на "Бобара" дали ще съдържат нещо по адрес на "Сблъсък". Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted September 10, 2003 Share Posted September 10, 2003 Spored men prawilno sa go mahnali, prosto horata ne iskat takawa tochno auditoria, deto gleda i se kefi na niakaw maloumnik i posle ne im gleda shouto. Az nito Sblusak gledam, nito Turboto, taka che nito sha ma zaboli ot "zagubata", nito se radwam na neia. Gledal sum niakolko puti kolkoto da znam za kwo stawa duma... zatowa si pozwoliawam da se izkaja. Prosto awtorite na predawaneto sa go prawili s edna cel i sa reshili da che moje bi mnogo e wzelo da se otkloniawa ot neia s uchastieto na tozi pich. Kat si naprawi swoe shou - gledaite samo nego i se radwaite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 10, 2003 Share Posted September 10, 2003 Da go mahat...na koi mu puka za nqkav oligofren ? /verno che e smeshen no e oligofren/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 10, 2003 Share Posted September 10, 2003 AMi - toq pi4 e stra6en - az zaradi nego po4nah da gledam Sblusuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted September 10, 2003 Share Posted September 10, 2003 Na men mnogo ne mi puka 4e go mahat vapreki 4e mi haresva.No vijte kakvo kazva scenarista Miron predi izvestni vreme Tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
san4o-pans Posted September 10, 2003 Author Share Posted September 10, 2003 golqma zaguba naistina...verno 4e si padashe oligofren kakto kaza ZGANSKI ama pak vkarva mn smqh l;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted September 10, 2003 Share Posted September 10, 2003 Еми да го махат бати улигофрена Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 10, 2003 Share Posted September 10, 2003 Боби без Сблъсък да, но Сблъсък без Боби не. Тва е направо трагедия. Интересно ми е мнението на ZGAN. Май и той имаше нещо общо с него само да изровя снимките и ще видите малко компромати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 10, 2003 Share Posted September 10, 2003 Предаването ве4е няма де е същото.Колкото и водещите да се правят на интересни не им се полу4ава както на Боби. Интересно ми е мнението на ZGAN. Май и той имаше нещо общо с него само да изровя снимките и ще видите малко компромати. Е това ве4е ще е интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
san4o-pans Posted September 10, 2003 Author Share Posted September 10, 2003 ZGAN TURBOTO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 11, 2003 Share Posted September 11, 2003 Turboto SUX big time. Ne razbiram kakvo namirate v tova niakoi da pravi diva prostashtina. Nito e trudno za izpalnenie nito e interesno nito e neshto nevijdano nito nishto. Edna obiknovena typa prostashtina. Spored men goliamata mu auditoria moje samo da se zasrami no tova si e moe mnenie i nikoi niama da se zasrami realno. Dobre praviat che go mahat-taka i taka predvaneto izprostia prekaleno mnogo. Neka otpusnat malko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krustnik Posted September 14, 2003 Share Posted September 14, 2003 abe tez ne sa hora nqmat gram akul v glavite ... a se mislqt za mnoo open pak kakvi budali izleznaha ... sq shte ostanat da gi gledat samo onez babki i dedkovci koito gi psuvaha po telefona ... shto se otnasq do tva che shte ima samostoqelno shou sam za i s krakata daje onez dvamcata shte ostanat s prast v usta ... ama tqhna si ralota koi za kvoto e uchil v kraina smetka te si znaqt kak shte im ottarva poveche dali s bobi ili bez nego ... da se spasqvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 14, 2003 Share Posted September 14, 2003 Bobi stana moi idol, za6to go mahnaha! ZA6TOOOOOOOOOOOOOOOO! iskam si go ....ne moga bez nego, toi e alphata i omegata, toi e prosto godlike.. )) i to4no za6toto e oligofren me kefi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 14, 2003 Share Posted September 14, 2003 Sblusuk - BOBI = tapotiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted September 14, 2003 Share Posted September 14, 2003 Тоя пич се изтърка идейно, не че е показвал нещо де. А когато нещо се изхаби идейно логично е да изчезне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted September 14, 2003 Share Posted September 14, 2003 Mi da go mahat toq oligar .Nakoi mu puka!!! Az i bez tva ne gledam taq tapotiq 6toto nemoga da stana tolkova rano :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 14, 2003 Share Posted September 14, 2003 Mi da go mahat toq oligar .Nakoi mu puka!!! Az i bez tva ne gledam taq tapotiq 6toto nemoga da stana tolkova rano :D:D То не 4е аз ставам,ама за такива като нас има повторение от около 12:00 4аса ве4ерта Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted September 15, 2003 Share Posted September 15, 2003 повторение от около 12:00 4асаве4ерта Az v 12.00 sam zaspal ve4e )).Osobenno kato sq po4nahme daskalo i to 1-va smqna Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted September 15, 2003 Share Posted September 15, 2003 Еееее много жалко зая Боби аз много му се смях на простотиите но сега ше ми е малко скучно неделята-аз само зарат него гледах сблъсък Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted September 15, 2003 Share Posted September 15, 2003 Aide stiga s tva Turbo.Nali 6tial da pravi sobstveno predavene.Neka da go izkara na ekran pak 6te vidim kakvo 6te izleze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted September 16, 2003 Share Posted September 16, 2003 Тоя пич се изтърка идейно, не че е показвал нещо де. А когато нещо се изхаби идейно логично е да изчезне. Дам много съм съгласен с теб! В началото беше интересно да се зяпа, имаше и някои ориганални работи-като онова с матрицата например, но последните които съм зяпал бяха тъпички. Според мен Боби Търбото няма да направи нищо ако направи сам предаване. Според мен чудесно се вписваше в Сблъсък. А ако трябва да изкажа мнение за самия Сблъсък и той самия вече доста позатапя. Много глупави им станаха темите, а и това дето смятат да го правят примерно някакви комшии са скарали и да ходят в Сблъсък да се разправят, ще е върха на глупостта. Все едно гледаш махленското събрание на входа... Аз лично вече не си правя труда да го гледам изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted September 16, 2003 Share Posted September 16, 2003 kakvo tolkova mu obrushtate vnimanie na toia.Bati uligofrena Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 16, 2003 Share Posted September 16, 2003 edim pat i az da sam saglasen s JESUS Predlojenie: idete na miting i zashtitete oligofrena Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 16, 2003 Share Posted September 16, 2003 Abe ne 4e e koi znae kvo , ama me razsmiva!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.