Jump to content
BulForum.com

Sell 3 HDD 120GB

Recommended Posts

prodavam

2 - Seagate 120 GB 7200 / 8 MB - 70$ - Prodadeni!

za 2-ta zaedno - 120$

ostana samo edin 120GB pata

1 - Seagate 120 GB 7200 / 8 MB SATA - 70$ - Prodaden!

vsi4ko e prodadeno.

Баретер +доплащане и колко ..... значи доколкото разбирам първите 2 харда са АТА нали ?!? Защото дъното ми подържа само Ата ... значи имам Seagate Baracuda 40GB 2 Mb Cash 7200 оборота няма бад сектори и има още гаранция към NOEL COMPUTERS колко искаш да ти доплатя за един 120 Гб и плс потвъри , че е АТА , защото друго не ми върши работа :bgrin:

Баретер +доплащане и колко ..... значи доколкото разбирам първите 2 харда са АТА нали ?!? Защото дъното ми подържа само Ата ... значи имам Seagate Baracuda 40GB 2 Mb Cash 7200 оборота няма бад сектори и има още гаранция към NOEL COMPUTERS колко искаш да ти доплатя за един 120 Гб и плс потвъри , че е АТА , защото друго не ми върши работа  :bgrin:

Da 2-ta sa PATA

sorry, tolkova malki hardove ne mi trqbvat, prodavam tezi zaz6toto gi smenqm s po 200GB, hardovete sa ba4kali samo s pasivno ohlajdane, sustoyanieto e perfectno, dobavqm kum ofertata i edin SEAGATE 80GB 7200 s 2 mb ke6. cena po dogovarqne.

Da 2-ta sa PATA

sorry, tolkova malki hardove ne mi trqbvat, prodavam tezi zaz6toto gi smenqm s po 200GB, hardovete sa ba4kali samo s pasivno ohlajdane, sustoyanieto e perfectno, dobavqm kum ofertata i edin SEAGATE 80GB  7200 s 2 mb ke6. cena po dogovarqne.

Да бе я кажи колко му искаш на тая 80 - ката и даи повече инфо ... наистина се интересувам и да ти кажа от вчера до неска сигурно съм получил 5 оферти за мойта 40 ка ..... така че кажи колко и искаш на 80-ката пък аз моя мога да го продам и да си доплатя за твойта 80 - тка , обаче даи още информация от рода на година на прозиводство,дали има остатъчна гаранция , дали има бад сектори и НАЙІВАЖНОТО цената ... кажи точно за да си направя сметката :punk

Ами то и аз искам малко ифо за 120-ките, най вече ме интересува имат ли остатъчна гаранция! И има ли вероятност за коментар по цената, защото ми е дебела тази!

Да бе я кажи колко му искаш на тая 80 - ката и даи повече инфо ... наистина се интересувам и да ти кажа от вчера до неска сигурно съм получил 5 оферти за мойта 40 ка ..... така че кажи колко и искаш на 80-ката пък аз моя мога да го продам и да си доплатя за твойта 80 - тка , обаче даи още информация от рода на година на прозиводство,дали има остатъчна гаранция , дали има бад сектори и НАЙІВАЖНОТО цената ... кажи точно за да си направя сметката  :punk

80-tkata ya davam za 50$ bez komentar, ostatu4na garanciq nqmq, sustoyanieto e perfectno, moje da tesva6 namasto s kakvoto iska6.

Ами то и аз искам малко ифо за 120-ките, най вече ме интересува имат ли остатъчна гаранция! И има ли вероятност за коментар по цената, защото ми е дебела тази!

komentar za cenata moje ako kupi6 2-te 120-ski nakup, ne burzam da gi prodavam, te sa  v komputer daje, koioto gi kupi 6te trqbva da 4aka 1 den da prehvurlq informaciata.

PePfx, сори човек, ама за мен тия цени са нереални просто... Цената на тези неща пада под 40% втора ръка, а твоето намаление е по-малко от 20%...

PePfx, сори човек, ама за мен тия цени са нереални просто... Цената на тези неща пада под 40% втора ръка, а твоето намаление е по-малко от 20%...

ili kaji kude ima 120GB hardove za 45-50$ ili ne puskai spam :)

koito n haresva cenata da ne kupuva, a koito ima interes da mi pusne PM

pazarluk pravq samo s realni kupuva4i.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...