mic Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Чисто нов.С 1 година гаранция.Комплекта си е както си пише на сайта Ето линк http://www.mercurystyle.com/specs-cyber.ph...lish&alias=s590 Цена 120лв.Без коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 откъде е купуван, колко струва нов ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 откъде е купуван, колко струва нов ? <{POST_SNAPBACK}> Не виждаш ли,че човекът си е написал,че е нов с 1 година гаранция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Определено съм заинтригуван.Малко по-късно може да ти пратя ПМ. Мне сори мноо пари му искаш.Поне за мен де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Колко горе-долу снимки събира на максимална резолюция ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Не виждаш ли,че човекът си е написал,че е нов с 1 година гаранция... <{POST_SNAPBACK}> Ахаха, mi6o_, ти малоумен ли си? Човекът е написал, че е нов и че има гаранция, а аз питам откъде е купуван и колко струва дефакто (в магазина .. не беше много трудно да се сетиш за това, а?) mic: аз съм заинтересован, но най-много мога да дам 100 лева. Дай снимки НЕ НА апарата, а правени с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted July 3, 2005 Author Share Posted July 3, 2005 Давам отговор на всички наведнъж. Апарата е внесен от вънка и не знам колко струва тука.Снимки не мога да кача защото както казах е чисто нов и като някой иска поръчвам и го взима.Гаранция ми орежда едно приятелче което работи вав фирма която внасят такива.Още май никъде не се продават.И сега с него сме решили да направим една предпримиера Тва е ако има още въпроси пишете Колкото до цената тя е твърда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.