Jump to content
BulForum.com

къде сте по богатство

noxious

Recommended Posts

Аз сметнах къде трябва да съм при положение че трябва да се издържам само със стипендията от училище- има 5,739,759,037 по-бедни от мен.Те тогава тея хора трябва вече да са по-малко щот сигурно са умрели :/

При мен :

There are 289,156,626 people poorer than you

Oh, and in case you’re interested you are the 5,710,843,374 richest person in the world.

Пак бива ;)

Заложените лафове са такива, че да ме накрат да се чувствам богат, а имаха точно обратния ефект...

You are in the top 90.36% richest people in the world.

There are 578,313,253 people poorer than you.

.

.

.

Oh, and in case you’re interested you are the 5,421,686,747 richest person in the world.

:cry

Хе хе. На бас че си писал 25 000 евро заплата. ;) Може ли и мен да ме уредиш? :) Айде поне не лъжете.

You are in the top 0,001% richest people in the world. 
You don№t need to know any more than that (and besides our calculator can't do sums that big). 
Please consider donating just a small amount of your enormous wealth to help some of the poorest people in the world. Many of their lives could be improved dramatically or even saved if you donate just one hour's salary (approx €694.44)

Kaква била цялата работа :P

Хе хе. На бас че си писал 25 000 евро заплата. ;) Може ли и мен да ме уредиш?  :) Айде поне не лъжете.

Който чете ще забележи, че става въпрос за ГОДИШЕН доход

Моят е деклариран и обложен

Ако искаш да ми платиш данъците от над 12000 лева ела да те уредя момко

QUOTE(R_a_p_t_o_R @ Jul 3 2005, 01:48 AM)
:) И все пак данъци от половин заплата до сега не съм срещал. Но уреди ме и ще видим какво ще направим по въпроса. ;)

Опа. Грешка. В такъв случай:

There are 5,107,529,107 people poorer than you.

.

.

.

Oh, and in case you’re interested you are the 892,470,893 richest person in the world.

:) И все пак данъци от половин заплата до сега не съм срещал. Но уреди ме и ще видим какво ще направим по въпроса. ;)

Кое наричаш "заплата" и къде ти е сметката????????????????

Повтарям - ГОДИШЕН ДОХОД - ти си го дели на 12

А данъкът си е къде 20%

А данъкът си е къде 20%

Колегата е техничар, няма икономически познания, не му се сърди :D

Аз сметнах къде трябва да съм при положение че трябва да се издържам само със стипендията от училище- има 5,739,759,037 по-бедни от мен.Те тогава тея хора трябва вече да са по-малко щот сигурно са умрели :/

Ква е тая стипендия бре, аз с мойта:

You are in the top 12.31% richest people in the world.

There are 5,261,216,041 people poorer than you.

Колегата е техничар, няма икономически познания, не му се сърди  :D

Няма грижи

Той е лек и нежен, леко смешен агент

:punk

А данъкът си е къде 20%

Аха. Можеше просто да кажеш че е чисто. И така щях да схвана. ;) Но предложението за уреждането си остава.
Колегата е техничар, няма икономически познания, не му се сърди  :D

А не забрави ли че и аз уча икономика? ;) Обаче данъците съм се научил да си ги смятам от както започнах да получавам работна заплата. Ако ще и строителен работник да си, пак трябва да ги знаеш тия работи.

Аха. Можеше просто да кажеш че е  чисто. И така щях да схвана. ;) Но предложението за уреждането си остава.

А не забрави ли че и аз уча икономика? ;) Обаче данъците съм се научил да си ги смятам от както започнах да получавам работна заплата. Ако ще и строителен работник да си, пак трябва да ги знаеш тия работи.

По основи на мениджмънта не ги учите тези работи. Трябва да караш бизнес предиприемачество, което може би ще учиш. Там Конарев ще ви освети, даже и как да криете данъци :D

Само че забравяш и една друга дисциплина. Управление на малка фирма, където също се учи за укриването на данъци. И незнаеш че с едната от първите ми братовчедки влезнахме една и съща година в ТУ КСТ, но тя е редовно а аз задочно и понеже аз избрах мениджмънт а тя малка фирма съм й взел материалите за да се образовам и аз от към тази страна. :P Но все пак отново да повторя, че:

Обаче данъците съм се научил да си ги смятам от както започнах да получавам работна заплата. Ако ще и строителен работник да си, пак трябва да ги знаеш тия работи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...