Antares Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Прави тема, като свърша задачите ще се присъединя към нея. Айде ауей... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Само една дума - quief Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Допълнително - сбирките на "Самотните сърца, бъбреци, ректуми и друга карантия" също могат да се правят понякога у нас, само алкохол трябва да си подсигуряваме. <{POST_SNAPBACK}> Става! Ще се напиваме от мъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 След напиването на сутринта ше е весело кат са редим за кенефа да изсулим пияното ла*но. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Еми то аз в самотно сърце се записах така че ако искате можете да ме броите и в алкохолик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 (оффтопик)По-добре всеизвестен пияница отколкото анонимен алкохолик! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 миналата година бях на гребната база с готино гадже на понтоните и докато се бяхме нагепили вече и паднахме във водата с много секси стойка.Но после пак се довършихме Много обичам от тогава секса на гребната база Любимото ми място е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Особено чистотата на водата ме възхищава ... кат влезеш и после 2 седмици от гъза си вадиш жаби, некви рибки умрели от глад, ларви на комари и други буби, както и водорасли, а ако си по-невнимателен може да изкараш цяло кану ... едит: може би отмногобройните гнойни пъпки от комарите сте взели рендето да ги изтържите и сте си направили пастет, а ако сте имали и некво парче хляб може и да сте си похапнали доволно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Гудо това не е за тук бе, има си тема буахахахахахахахаххахахахаахахахахахаха НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ УБИЙТЕ ГО С КАМЪНИ - ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Гудо това не е за тук бе, има си тема буахахахахахахахаххахахахаахахахахахаха НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ УБИЙТЕ ГО С КАМЪНИ - ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК! <{POST_SNAPBACK}> какво съм казал ? толкова културни и хубави постове пиша че сам се чудя що не седвам българска фиология ... а иначе човешкото в мене къде сте го видели ве няяте акъл за 5 ст ако сте си го помисляли ... иначе е "близо" до темата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 може би отмногобройните гнойни пъпки от комарите сте взели рендето да ги изтържите и сте си направили пастет, а ако сте имали и некво парче хляб може и да сте си похапнали доволно. Може,може! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 1.Момичето си глътна обицата на езика. <{POST_SNAPBACK}> Добре де, в една друга тема, флъфи (май) обясняваше за един тип, който я клател с часове без промяна на ритъма, като шевна машина. Наско, за теб срванението май е като ударна бормашина... Или канго Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 След като ми оплюхте темата сега ще дам тогава моя принос за тази Отивам на гости в приятелката ми.....гледаме някво бТВ върви Слави И ние естествено се разгорещяваме и почваме кото трябва да се прави в такива моменти.... Та вече така приятно вплетени както бяхме и Слави си казва вица за Пиците що нямали малки пиценца(ако се сещате аз няма да го забравя....) И го чувам аз и мн се разхилвам и губя концентрация върху това дето правя, ама мани концентрацията и равновесие губя и се озовавам с чаршафа барабар на земята ....и което не е всичко щото после дойде и съседката на моита мадама да пита какъв е тоя адски шум(моито изтрърсване се е чуло надалече Друго подобно е Уинампа да ти пусне химна, баш когато не трябва От толкова смях после вече нищо не ми се правеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Като си чул химна е трябвало да станеш с ръка на сърцето гордо изправен и да изчакаш да свърши след което да си свършиш работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 След като ми оплюхте темата сега ще дам тогава моя принос за тазиОтивам на гости в приятелката ми.....гледаме някво бТВ върви Слави И ние естествено се разгорещяваме и почваме кото трябва да се прави в такива моменти.... Та вече така приятно вплетени както бяхме и Слави си казва вица за Пиците що нямали малки пиценца(ако се сещате аз няма да го забравя....) И го чувам аз и мн се разхилвам и губя концентрация върху това дето правя, ама мани концентрацията и равновесие губя и се озовавам с чаршафа барабар на земята ....и което не е всичко щото после дойде и съседката на моита мадама да пита какъв е тоя адски шум(моито изтрърсване се е чуло надалече Друго подобно е Уинампа да ти пусне химна, баш когато не трябва От толкова смях после вече нищо не ми се правеше <{POST_SNAPBACK}> Ицо къртиш! (нали беше Ицо, випуск 2003 в МГ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ицо къртиш! (нали беше Ицо, випуск 2003 в МГ?) <{POST_SNAPBACK}> Хехе Пешо виж как се сети набързо Същия съм да Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 Наско, за теб срванението май е като ударна бормашина... Или канго <{POST_SNAPBACK}> Тц.Обикновен Телец К'во да направя, че като малък много пикаех, пък и нося голям номер обувки (Препратка към два вица). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ххахахахаха - препратка към моята смеховка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 Съвсем наскоро по време на секс, момичето се разплака. Не ми стана ясно защо, но приех твърдението й, че е от щастие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Съвсем наскоро по време на секс, момичето се разплака.Не ми стана ясно защо, но приех твърдението й, че е от щастие. <{POST_SNAPBACK}> Да и на мен ми се е случвало. Същото обяснеие. Но така или иначе няма начин да рзбереш дали е "истина" и вярваш... Кофти е защото не знаеш какво да направиш за нея в този момент... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Съвсем наскоро по време на секс, момичето се разплака.Не ми стана ясно защо, но приех твърдението й, че е от щастие. <{POST_SNAPBACK}> Това е нищо.При мен една направо се напика от щастие докато я пипах още Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Това е нищо.При мен една направо се напика от щастие докато я пипах още <{POST_SNAPBACK}> Ти се радвай, че не я е подгонило рядкото щастие, че тогава щеше да я вапцаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Съвсем наскоро по време на секс, момичето се разплака.Не ми стана ясно защо, но приех твърдението й, че е от щастие. <{POST_SNAPBACK}> Да и на мен ми се е случвало. Същото обяснеие. Но така или иначе няма начин да рзбереш дали е "истина" и вярваш...Кофти е защото не знаеш какво да направиш за нея в този момент... <{POST_SNAPBACK}> ревли с ревли!как е възможно не знам??? подаваш кърпичка,ако продължава да цвили ставаш и заминаваш-далече от "приятната" катринка и звукови ефекти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ами ако има едно нещо, дето подозирам, че не ти се е случвало, а именно истински чувства, любов? Аз съм плакал от щастие. Е и? Поради тази причина мадамата да ме зареже ли? (момента го описах в друга тема). farrell, отново се обаждаш неподготвена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ами ако има едно нещо, дето подозирам, че не ти се е случвало, а именно истински чувства, любов? Аз съм плакал от щастие. Е и? Поради тази причина мадамата да ме зареже ли? (момента го описах в друга тема). farrell, отново се обаждаш неподготвена... <{POST_SNAPBACK}> q fuck off,a? много подозираш кво ми се е случвало и кво не!да,случвало ми се е ,лошо няма да поцивриш,ама кво да тръгваш да ревеш по време на секс...еми извинявай ама нещо не се връзва за квито и щеш чувства да ми говориш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.