skkf Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Epizod-tova e edna velika grupa Ima li fenove ,ima li takiva koito ne q ponqsqt Spored men tova e edna ot nai-qkite BG grupi,koqto spokoino moje da se sravnqva s dr izvestni rock izpylniteli,ta dori i da gi prevyzhojda...Trqbva da se radvame na tova koeto ima Bylgariq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Ами май само "Молете се" нямам като албум...Не съм сигурен....Или той, или "Мъртвец сред мъртъвци".Както и DVD-то им.Иначе имам всичко останало. И много си ги тача Поздрав с Епизод - Българският бог Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 аз съм фен ама на периода им когато пееха по стихове на Франсоа Вийон сега не че имам нещо против класиците, ама вокала (май?) не е същия и като цяло не е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Мноо си ма кефят.Имаше една тема:"Кога се чувствате патриот" мисля че беше.Еми смело мога да заява, че когато слушам техни песни определено се чувствам патриот.Особено албумите "Българският бог" и "Патриарх Евтимии".Не че другите не са яки. Да клиповете са мноо яки също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Групата много ме кефи когато имаше концерт на центъра заради някаква предизборна кампания се размазахме много яко. Мен ме кефят основно албумите: "Българският бог" "Мъжки песни" и "Патриарх Евтимий" като последния албум има малко недостатъци по мое мнение, но не може всичко да е перфектно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Немога да кажа че съм им някакъв фен но има песни които ми харесват!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Има достатъчно фенове. Като от албумите им слушам предимно "Българският Бог"; "Св. Патриарх Евтимий" и "Дошло е Време" и останалите ги бива , но предимно наблягам на тези странно защо Между другото и клиповете им са страшни Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 ]Те са велики много яки песни имат. На концерта в Пловдив се размазах ... вапреки,че малко не не пяха много и че беше с политическа цел ... Някои да знаме кога ще има друг КонЦеРт???? Поздрав: ..::Епизод - Война::.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 аз съм фенама на периода им когато пееха по стихове на Франсоа Вийон сега не че имам нещо против класиците, ама вокала (май?) не е същия и като цяло не е същото <{POST_SNAPBACK}> освен да кажа, че момента за мен са пълен фал - ташак. това е моето мнение. едит: само да кажа, че на времето се бяха изтърсили в устата/ухото и ми умря пилето ... щото не забиха нито едно от старите си парчета. По ценно нещо от разкоша няма !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Мен лично ме дразнят. Но това си е мое мнение. Имат идея, но само толкоз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Да Питам Кои са Ви лубимите песни на Епизод? Мойте са: Епизод - Левски Епизод - O.Ч.З. Eпизод - Война Eпизод - Паисий Eпизод - Българския Бог Eпизод - На Прощаване Eпизод - O Шипка оКи Вече на Български Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Моите са: Молете се Свободен Мъртвец сред мъртъвци Последен марш Цар Иван Шишман Загина столицата Патриарх Евтимий Левски Паисий Респект Аз съм мъж Аре няма да ти дърпам ушите Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Ок ще го поправя Радвам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Най-много ми харесват: О,Шипка! Моите песни Хаджи Димитър Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 я даите некаф линк да си свала албумите че имам само отделни песнички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Аз съм им страшен фен А Франсоа Вийон ми е любимият поет Не мога да изтъкна любими песни,може би "Молете се" ме кефи най-много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 я даите некаф линк да си свала албумите че имам само отделни песнички <{POST_SNAPBACK}> http://mp3.com.hk/ в *Bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 За някакво видео/клипове,концерти/знаеш ли линк ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skkf Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 http://store2.data.bg/niksun/VIDEO/KLIPOVE/ tuk ima video na pesenta "molitva" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 http://mp3.com.hk/в *Bg <{POST_SNAPBACK}> благомерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 snolp' date='Jul 6 2005, 16:47 PM'] За някакво видео/клипове,концерти/знаеш ли линк ? ? <{POST_SNAPBACK}> Обърни се към Lord Gudo - той е от на'ще хора и има повечето клипове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.