zlobil Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 pls ako nqkoi ima risunki na drakoni ili kartini na koito e popadnal dokato se e rovel iz neta da dade po 1 link4e edit: ops mai4e temata e za pictures ako nqkoi moder q premesti nqma da mu se rasarda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Имаш ги! Виж тук. Разгледай и най отдолу, защото някои от фаиловете се дублират с такива на други потребители и са ги изтрили от моята папка. Има линкове към другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 В DC++. Моя хард ([GGbit]RottenBrain) D&D\Core Rules & Stuff\Accessorys & Supplements в последната папка има един pdf който се казва Draconomicon. Смятам че ще ти хареса. Има рисунки на анатомията на драконите и т.н. Проблема е че не влизам често. Ако не съм в ДЦ ми пиша или ПМ тук или на ICQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 2, 2005 Author Share Posted July 2, 2005 a da pitam toq pdf fail kak se otvarq 6toto mi dava nqkva gre6ka v acrobat readera kato go otvora ima li nqkav drug na4in na otvarqne ?! edit: sq go otvorix ama mi pokazva nakraq smao nqkav text nikvi risunki ne vijdam..... ima li nqkav na4in da vida samo risunkite s nqkva druga programa ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Напиши в google dragons и избери да ти показва само картинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 3, 2005 Author Share Posted July 3, 2005 tva go probvax parvo ama izlizat nqkvi super tapi razgledax 100 stranici sigurno i navsqkade bqxa kvo da ti govora..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Търси Dragon Images Dragon Wallpapers А тези, които специално съм ти качил в дата-та не ти ли харесаха ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 3, 2005 Author Share Posted July 3, 2005 ami da dobri sa no na men mi trqbva nqkav po iz4isten za da moje po-lesno da se presazdade na tatus a ina4e sq trqbva ot tvoite da vada samo drakonite a te sa s nqkvi takiva preliva6ti cvetove i 6te e dosta trudno da se napravi na men mi trqbvaxa nqkvi prosti4ki risunki , ne6to kato skica ili pone da ne e s tolkova mnogo cvetove eto nqkvi ei takiva mi trqbvat : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Link1 Разгледай тук Link3 Link4 Това май се дублира, но го виж все пак Всичко това ми излезна от един обикновен Search на Google. Просто търсих Dragon tattoo Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.