Jump to content
BulForum.com

Някой да има Blaze Joypad

Recommended Posts

трябват ми оригналните драйвери ... 4е дискетата която ми дадоха с пад-а не***ва и немога да си пусна вибрата ;( плс някой ако му се намират такива драйвери да сбажда ... 10х предварително

трябват ми оригналните драйвери ... 4е дискетата която ми дадоха с пад-а не***ва и немога да си пусна вибрата ;( плс някой ако му се намират такива драйвери да сбажда ... 10х предварително

Аз имах такъв, но се счупи от много блъскане и също нямах драйвери и си ги дръпнах от нета, имаше един сайт само за драйвери, потърси го в гугъл.

цяла нощ съм търсил .... йок ... свалих едни току-що сутринта но и с тях не***ва вибрата ... ако ми даде6 линк за тези за които говори6 ще съм ти мн благодарен :love :love

добре де ... и двата линка не те ли прехвърлят в един и същи сайт ... от който сутринта си свалих драйверите .. бтв с къв уин си бил ?

добре де ... и двата линка не те ли прехвърлят в един и същи сайт ... от който сутринта си свалих драйверите .. бтв с къв уин си бил ?

с XP и нямах никакви проблеми с инсталирането му. Дръпнах си ги и си работеше джойстика абсолютно нормално. Незнам какво е станало при теб. Да не е развален самият пад или уиндоуса да си е прецакан.

eemm нямам представа ... може би няма съответсвие на драйверите с джойстика ... ще продължа да търся тези като от дискетата ... там е един файл сетъп 1,2мб ... дано някой се намери да го има :wacko:

гггррр дадоха ми драйвери .... в настройките в контрол панел ... вибрата си бачка .... а като влезна в нфс-то да речем изчезва ... при положение че е дадена опцийката феедбак ОН ... някви идеи ?? а на фифата .... точно в на4алото като заржда извибрирва веднъж и спира .... плс хелп пак

гггррр дадоха ми драйвери .... в настройките в контрол панел ... вибрата си бачка ....  а като влезна в  нфс-то да речем изчезва ... при положение че е дадена опцийката феедбак ОН ... някви идеи ?? а на фифата .... точно в на4алото като заржда извибрирва веднъж и спира .... плс хелп пак

Това е от шибаната игра, пусни си някоя игра със самолети, на мен там ми вибрираше като луд. :D

• 2 years later...

за да не отварям нова тема, ще пиша в тази.

мисля да си взема някакъв евтин геймпад. спрял съм са на тези двата - 1 и 2

напоследък почти не играя, като се изключи шаха и малко фифа. само дето от време на време ми се ще да пробвам как би било с геймпад някой race симулатор или самата фифа. отделно от това доколкото знам един геймпад би позволил една игра да се играе от 2-а души - един с него, а друг с клавиатурата.

та, за горните 2 пад ... знам, че са куче марка (hama поне съм виждал разни неща, но никога не съм си купувал), но да кажете дали 5 лв. в повече си заслужават или е все едно кой ще предпочета.

благодаря предварително

Тоя с турбо бутона е по-добре, а е и по-евтин. Тая функция е много полезна при някои емулатори, така че аз лично щях да взема него. Пък и има повече гаранция. :)

• 2 weeks later...
http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=17524 аз си взех този от технополис и общо взето се набутах.Значи взех го за 39лв - тука от сайта е много по евтино.Казаха ми че няма гаранция и ми дадоха само касова бележка.А в сайта пише че има 2 години.И другото - незнам как се пуска вибрацията.От опциите е пусната но не вибрира на нито една игра.

Като пазарувате от техномаркетите е така...

Иначе не би трябвало да се пуска по някакъв специален начин. Би трябвало играта да си контролира тази функция...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...