Antares Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 чук на бюрото и истински пач панели - сериозен си Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel94 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 чук на бюрото и истински пач панели - сериозен си ... и кофа върху сървара... Срамота Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 ... и кофа върху сървара... Срамота Кофата е за обиране на течовете от тавана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Личният ми офис. Поради защитата на фирмената и служебна тайна, съм покрил всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Личният ми офис. Поради защитата на фирмената и служебна тайна, съм покрил всичко. Трябваше да пратиш един бял квадрат направо. Ти си скрил всичко. Поне да го беше замацал, че да се вижда какво е било. А какво работиш, че имаш 3 монитора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Личният ми офис. Поради защитата на фирмената и служебна тайна, съм покрил всичко. Видях ти телефона и кутията с цигари! РАЗКОНСПИРИРАН СИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 А какво работиш, че имаш 3 монитора? Аз имам 10 монитора които използвам постоянно . Иначе в стаята са повече, но другите не ми трябват. Не мога обаче да сложа снимка поради ред причини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Аз пък имам 8 двойни десктопа + 8 единични, значи са 24 и всеки си е нареден от по отдавна отколкото на теди му е ъптайма на 2003-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 И сигурно работите на тях едновременно. Айде глупости.. По тая логика администраторите в интернет залите имат по 60-70 компютъра на които работят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Те са физически на 3 монитора, два компютъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Аз пък имам 8 двойни десктопа + 8 единични, значи са 24 и всеки си е нареден от по отдавна отколкото на теди му е ъптайма на 2003-то Да аз пъй имам 164 като сложим и виртуалните машини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Кво се фалите кой колко монитора имал и с колко работел, завидихте му на човека с 3-те монитора, наредени като за борсов играч При цените на мониторите днес, едва ли е проблем на повечето от тук да вземат за 250-300 лв по още един примерно 22". Въпросът е дали има смисъл да се трупа бюрото и дали реално ще ви се повиши производителността на труда. А и с една нормална видеокарта повече от 2 монитора в някакъв дуал режим, не може да се пусне (мисля). Моя 24" ми е заел повече от 2/3 от бюрото, и скоро ще трябва бюрото да сменя, че ми идва тясно, макар че на него държа само монитора, една купчина листя с един химикал, и 2-3 листа пред мен за текущи бележки. Слушалките също си почиват там чат пат. Та на 1920х1200 ми е много добре и често съм мислел за втори монитор, но просто не ми е нужен, резолюцийката ми стига и не мислех, че ще го кажа, но след 1 година на 24" смея да кажа, че дори не мечтая за по-голяма (30"). Просто е адски по-комфортно на такава резолюция като минимум, спрямо по-малките, дори 1680х1050. Ако ще се слага втори, ще е за нещо като екстендед десктоп за нещо като 3840х1200 или нещо такова, затова още един 24", преди пробвах подобно нещо, наистина рамките по средата които разделяха ширината, пречеха, и въпреки че си мислех, че така ще става за работа, дразни. А дето няма да имам 3840 ширина, закво ми е dualview да ми разделя всичко на две . Дядомраз разбира се е на противно мнение за резолюцията, но и той се занимава с по-сериозни неща де. Той иска по-разбалансиран комп, може да е стар Пенитум на 3ГХц, но 30" и 32ГБ РАМ ще му са ОК . Между другото, той все отлага да сложи поне 8ГБ и някакъв по-нов Win, доста го навивах, но като го направи, ще усети за какво иде реч . Всъщност той с неговия РАИД засега тушира отчасти липсата на тия 2 неща, но с тях ще усети откъде духа вятъра. Аз пък имам 8 двойни десктопа + 8 единични, значи са 24 и всеки си е нареден от по отдавна отколкото на теди му е ъптайма на 2003-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Те ако не бяха вдигнали цените на 30-таците досега да съм си взел ама нещо покрай кризата поскъпнаха д**а Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Не знам от кризата ли, от какво ама ... > http://www.emall.bg/gpTabMain.jsf?productId=16507 (вмятам само като стана въпрос за цени на техника). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 И сигурно работите на тях едновременно. Айде глупости.. Понякога се налага на няколко едновременно . Кво се фалите кой колко монитора имал и с колко работел, завидихте му на човека с 3-те монитора, наредени като за борсов играч При цените на мониторите днес, едва ли е проблем на повечето от тук да вземат за 250-300 лв по още един примерно 22". Въпросът е дали има смисъл да се трупа бюрото и дали реално ще ви се повиши производителността на труда. Ако на всичките си пуснал различни неща които ти се налага да видиш във всеки един момент и са в различни мрежи ще осъзнаеш, че няма как да стане с 1-2 компютъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 w00x, не знам ти ли се изцепи тогава в темата за избора на монитор на ROBIN дали му ТРЯБВА или не монитор с хубава матрица но също като човека който го направи гледам не ти е ясно че един монитор освен да се кокориш постоянно в него служи и да показва информация която при нужда да си подместиш погледа и да видиш без да се налага да кликаш с мишката или да превключваш разни KVM switch-ове и колко по-удобно е да можеш да гледаш едновременно какво става на няколко машини които правят нещо а не да ги преглеждаш последователно кой докъде е стигнал. Верно струват пари мониторите, но понякога без това работата става в пъти по-трудоемка. host, това е full hd... демек 1920 x 1080 ако ще да е 50 инчов... не е същото като 2560 x 1600 на 30-така който съм си заплюл... на мен не ми трябва размер а разделителна способност.. преди кризата DELL 3008 WFP беше около $1100-1200 някъде а сега е над $1800 Ако на всичките си пуснал различни неща които ти се налага да видиш във всеки един момент и са в различни мрежи ще осъзнаеш, че няма как да стане с 1-2 компютъра. Е сега вече ме заинтригува какво правиш и как... и се чудя дали да не се прежаля и да разбера пък после ако ще да ме очистиш или да си остана в неведение и да не мога да спя цяла седмица чудейки се PS: сАтанасе, ти не си интересен... мен Ванката ме гризе какво прави но знам че не може да ми каже и все пак ми е любопитно... голяма дилема, ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Няма значение какво работя, но ползвам и трите едновременно/ два компютъра са/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Е сега вече ме заинтригува какво правиш и как... и се чудя дали да не се прежаля и да разбера пък после ако ще да ме очистиш или да си остана в неведение и да не мога да спя цяла седмица чудейки се Скрил в клавиатурата? Нещо трябва да наблюдава на тези монитори. Освен да е охрана на някакъв тузар и да не иска да каже на кой. Или е някакъв мега хакер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Клавиатурата е скрита, защото има фирмена лепенка на нея + едно-две допълнителни нещица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Е сега вече ме заинтригува какво правиш и как... и се чудя дали да не се прежаля и да разбера пък после ако ще да ме очистиш или да си остана в неведение и да не мога да спя цяла седмица чудейки се Мониторинг на критични системи/приложения в мрежата бе дедо. Какво има толкова да му се чудиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Мониторинг на критични системи/приложения в мрежата бе дедо. Какво има толкова да му се чудиш? А по-конкретно? Ей тази част ми е интересна. То ясно че с много монитори точно това ще се прави - няма да инсталира едновременно 20 windows-a я или пък да си играе на някой flight simulator Въпреки че ми се иска някой път да пробвам на 6 монитора някой симулатор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.