Yorkie Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Ето какво представлява работното ми място: Попринцип Прием на стока Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
proboro Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 kman@ q kaji ot kade si da praim dalaveri da pomogne6 si napraaa ta biuroto i ti dam nqkoi lef za pomo6ta po kasno 6te sloja snomka na moity rabotno mqsto trqq go snimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 kman@ q kaji ot kade si da praim dalaveri da pomogne6 si napraaa ta biuroto i ti dam nqkoi lef za pomo6ta po kasno 6te sloja snomka na moity rabotno mqsto trqq go snimam Ама какво точно си имал предвид, вероятно си бил наясно единствено ти, при това вероятно само докато си го писал това Yorkie: снимките са ти линкове за редактиране и никой освен теб не може да ги види Link to comment Share on other sites More sharing options...
proboro Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 ami tfa e na parvata stranica nai efiknite snimki sa negovi @kman ne6to tava mu be6e nika Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 ami tfa e na parvata stranica nai efiknite snimki sa negovi @kman ne6to tava mu be6e nika Ефектно - няма 2 мнения ама само на тъмно ще се вижда... А за ергономия и удобство по-добре погледни моето Това мисля да ми е новия работен стол Link to comment Share on other sites More sharing options...
proboro Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 moqt e s edno po razli4en za6toto e na zvezda dolo (smisal na kolela to4jno kakto trqq da e za komp ina4e si4ki funkcii na toq gi ima vibraciii au ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 djadomraz, от къде това и колко ще ти струва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Ефектно - няма 2 мнения ама само на тъмно ще се вижда... А за ергономия и удобство по-добре погледни моето Това мисля да ми е новия работен стол Работен, викаш, а Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 moqt e s edno po razli4en za6toto e na zvezda dolo (smisal na kolela to4jno kakto trqq da e za komp ina4e si4ki funkcii na toq gi ima vibraciii au ) Т.е. има си тази поставка за краката??? Я кажи откъде си го взел и пусни 1 снимка да го видя че този горния още малко и ще го поръчвам от щатите да ми го носят пък колкото излезе... liquid, това горното предполагам отговори на въпроса ти но в момента в който успея да намеря кой може да ми направи/достави подобен стол ще пусна снимки тука и ще споделя за цени и прочее. За мен важното е да има поставката за краката и правилно да поддържа гърба и главата... имаше един маниак който си беше направил от седалка за кола стол ама загубих линка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 offf v technopolis v sf vidqh aboslutno sutiq stol Link to comment Share on other sites More sharing options...
proboro Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 mi nz ot kade mi e ba6tata mi go donesi ama sam si mahnal postafkata za kraka ne e udobna da stava6 nz kolko pari struva trqq pitam ba6tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 mi nz ot kade mi e ba6tata mi go donesi ama sam si mahnal postafkata za kraka ne e udobna da stava6 nz kolko pari struva trqq pitam ba6tata Моля те питай го, ако можеш дай и снимки. Аз мисля като седна да не ставам поне 2-3 часа тъй че ставането хич не ме е грижа колко лесно ще бъде, въпроса е докато бачкам да ми е ултра комфортно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Моля те питай го, ако можеш дай и снимки. Аз мисля като седна да не ставам поне 2-3 часа тъй че ставането хич не ме е грижа колко лесно ще бъде, въпроса е докато бачкам да ми е ултра комфортно Готинка столче, дане кажа и легло. И аз имам интерес да си купя едно такова, ако някой знае къде се продават да сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 в иуска до метро има такива столове , в технополиса също ама цените не ги помня Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Другарчета като си говорим за столове от тоя тип гледате ТУК Това е една от най-реномираните фирми в света по въпроса. Намерих ги когато търсех столовете на Чандлър и Джоуи от Приятели. Действително ги има. С тази фирма проблемът е в цените - иначе поразгледайте Друг сериозен производител ТУК. Някои системи, които имат столовете им, разбира се по поръчка ТУК Английският сайт - ТУК Разбира се ТОВА е СТОЛЪТ !!! Също познат от Приятели, Рейчъл закупи такъв след като счупи Barcalounger-a на Джоуи. Някои по-евтини столове - ТУК Върнахте в мен манията по столовете от този тип Само предупреждавам че някои модели стигат до над 7000$, има и още по-скъпи. В Българиясе продават подобни столове в София. Най-евтиният който помня беше малко над 5000 лева. Разбира се не съдържа някакви уникални екстри... Разбира се и в тази зона има психари - ТУК (прочетете текста - "properly equipped" Lazy Boy recliner хахахахаха) Дядо Мраз да му мисли как ще избира. Едно е сигурно изборът в България е още оскъден и БЕЗУМНО скъп. Как се влачи подобен стол от Щатите да му мислят приносителите.... Но там 10000% за по-малко пари много повече екстри. Аз хем съм ненормален на тая тема хем все още стоя на обикновен кухненски стол хахахаха Но ...... ще дойде и моето време EDIT: Ей сега като се поразгледах ЕТО го великият стол хехехех: "I had one of these when i acted in friends. it was so good i bought myself and my family one for every room in the house, no need for a couch when you have four of these babies, its like sexy time only better." Matt LeBlanc - New York May 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Мисля че ви обърках малко. Стола който съм показал е доста близко до офисен стол а не масажор - масажора определено ще е по-готино и по-комфортно ама няма как да "влезе" леко под бюрото.... Поне аз така си мисля. Масажорите и креслата от тип Lazy Boy се местят трудно и определено не можеш да поставиш бюро до тях, а всичко което искам аз е въртящ се стол но удобен като седалка на кола (хубава кола не трабант естествено) и да има foot rest за да мога да си подпирам краката и леко да се опъна назад. Ако някой е виждал подобно и може да покаже снимки ще се радвам. В практикер има един подобен кожен стол но той е като огромно кресло и се върти но определено не може да се вмести така че да го сложа до бюрото ми... пък и цената му е съмнително ниска - вероятно е от изкуствена кожа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Мисля че ви обърках малко. Стола който съм показал е доста близко до офисен стол а не масажор - масажора определено ще е по-готино и по-комфортно ама няма как да "влезе" леко под бюрото.... Поне аз така си мисля. Масажорите и креслата от тип Lazy Boy се местят трудно и определено не можеш да поставиш бюро до тях, а всичко което искам аз е въртящ се стол но удобен като седалка на кола (хубава кола не трабант естествено) и да има foot rest за да мога да си подпирам краката и леко да се опъна назад. Ако някой е виждал подобно и може да покаже снимки ще се радвам. В практикер има един подобен кожен стол но той е като огромно кресло и се върти но определено не може да се вмести така че да го сложа до бюрото ми... пък и цената му е съмнително ниска - вероятно е от изкуствена кожа А каква му е цената? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 ами да Х7 е. Но нея я имам от доста време. Виж за монитора, той е само на 4 мес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proboro Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Xciter sa6tiq mi e toi mi e nov kupih si go predi sedmica 6tot stariq go 4upih i nali znai6 sa6tiq e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Работното ми място отвън в пролетно настроение: Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Як воден басейн Link to comment Share on other sites More sharing options...
lovko Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Аз искам това да е моето работно място: цткни за да разгледаш целия албум Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Ето го и моето работно място : едно; две. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Ето го и моето работно място : едно; две.Ха, каква изненада, нито една от двете снимки не е на йозо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.