Killerincho Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Айде и от мене малко Във ваша чест си изпразних пепелника Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Ето го и моето: Аз щях да разчиствам, че съм понасъбрал разни листчета със задачи и какво ли не в стойката на монитора, включително и малко подсладител за кафето ми, ама като видях какви работи са снимани по-рано........ btw. KILLERINCHO, как става тая работа с attach-ването на снимки към постинга? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Ами ако имаш опция File Attachments, кликаш на Browse и ад-ваш. Но не знам мембърите имат ли го като опция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Мойта малка кочинка: Ще постна още като се установя в UK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Басче Компче , не е хубаво но външния вид лъже. Важна е вътрешната красота. Мониторче Мониторче 2ра част Още Свърталище Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 точно щях да пиша че няма да си снимам моя комп щото около него е кочина а гледах всички бая сте се постарали в подреждането и видях снимката на poznai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Няма смисъл да подреждам нещо, което след два часа е пак разхвърляно. Никва идея как се получава, но е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 1 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Временна схема на Уъркстейшъна: PRIMARY MACHINE SECONDARY MACHINE - само за LINEAGE II За съжаление снимам със стария некадърен апарат - съжалявам за качеството: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3 За момента конфигурацията остава така, докато не махна уредбата и я заменя с някаква Logitech система висок клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Снимах специално за вас Така изглежда всичко в момента, а така беше преди 2 месеца когато се занимавах по-активно с музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 ей ми ги геймърските кътчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Ами ето тук ми е работното място... до утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Съжалявам за офф-а ама наша Снежанка била... И за да не е съвсем офф ще го едитна със снимка на звяра, но довечера като се прибера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Съжалявам за офф-а ама наша Снежанка била... И за да не е съвсем офф ще го едитна със снимка на звяра, но довечера като се прибера... нинам ква е, ама лаптопа й е мноо як! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Ами ето тук ми е работното място... до утре.Оле, оле, оле, олееееее! Каква марка е рояла? И аз искам такова работно място! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 ееееййй едно хубаво момиче видяхте и се на****те направо от кеф по-скоро друго ама както жена ми вика - не се притеснявай - тва се пере Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Вие не сте у ред бе... На тая снимка аз само жената виждам, а те лаптопи, рояли..... Аз ли съм сбъркан, вие ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Вие не сте у ред бе... На тая снимка аз само жената виждам, а те лаптопи, рояли..... Аз ли съм сбъркан, вие ли... Те хората са казали - Гладна кокошка просо сънува! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Вие не сте у ред бе... На тая снимка аз само жената виждам, а те лаптопи, рояли..... Аз ли съм сбъркан, вие ли... е в тая тема преобладават снимки на компютъри, а тя е седнала пред нещо голямо черно и лъскаво => кво друго, асоциирано с темата, може да е освен лаптоп?! а? а? ама кой квото вижда. някои виждат само сините й очи, все едно ги показва за първи път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Те хората са казали - Гладна кокошка просо сънува! Хаха... щом казваш... Аз ако съм гладен, тежко им на ситите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Абе не знам ти гладен ли си или не си, но аз определено съм гладен за един роял! И с това слагам край на офф-топика от моя страна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 нинам ква е, ама лаптопа й е мноо як! A sega de... toi laptopa mi che e qk qk e,ama ti otkyde znaesh..., a roqla e Yamaha, ujasen e, neakordiran ot suma ti godini. Kakto i da e, dnes posleden raboten den.... yeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Е те тука работя благодарение на @Lord_Gudo за което много му благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Е те тука работя благодарение на @Lord_Gudo за което много му благодаря Тъкмо щях да на пиша е това ми прилича на неговото старо работно място Иначе няма да казвам коя е фирмата да неправя реклама Тея дни и аз ще кача нови снимки на компа у нас и наистина на работното ми място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.