wlado Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 еми скромно по дефолт както се казва на Английски хахахахах МикроМек(MicroSoft) се опитват тва да го направят и зизискват над нензам си колко си гигахерза процесор и за ефектите поне 128 мб карта (препоръ4ително 256 МБ!!!!!) и да не забравим 500 ран заема от раз без ефекти а ина4е от тсрата още 900 мб!!!!!!!!!!тея луди ли са ша го д*хат, като излезе ВИСТА-та на линукс(сузе 10.1) тва ми върви на 800мегахерцов компютър!!!!! със 256 рам и 64 мб видео. хахахаха http://flickr.com/photos/93475507@N00/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniiiiiii Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Обичайните заподозрени ... Монитора ми (гр искам по-хубав ), в случая тва е screensaver-a; Тули - паяка, за жалост не истински ;(( ; тонколонките с дисковете на тях, служат за подложки за чаши ;> На заден фон - както винаги стол с дрехи и рутера. Емм .. тва е. Тука ми е програмирането, тука ми е рисуването. Ако да речем, че за сега тва ми е "работата"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 kade gi prodavat tiq fanelki.I az iskam da si kupq!! Шляс .. виж тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Айде и аз да се разпиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Чайте и аз да плясна една снимка на "работното" си място... цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 И аз да не остана по назад Home Work Втората снимка е малко лоша.... ама колкото да се добие представа Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Айде и аз да се разпиша. Тц тц тц.С толкова много дискове нищо чудно след някой друг ден НСБОП да та навести.Може да та обвинят в това,че си един от главните ъплоудъри на арената . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Тц тц тц.С толкова много дискове нищо чудно след някой друг ден НСБОП да та навести.Може да та обвинят в това,че си един от главните ъплоудъри на арената . С толкова "много" дискове могат само да му лапат ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Ха ха.Ей верно трябваше да ги разкарам тия дискове от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Ето го и мойто "работно място" http://picvalley.net/show.php?2006/05/31/6...4d6b5c9d6b2.jpg Еххх колко тукати и ритници е изяла тази клавиатура... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Ето го и моя кьошк в няколко кадъра. ЛИНК Снимките са кофти ама толкоз може "апарата" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Ето го и моя кьошк в няколко кадъра. ЛИНК Снимките са кофти ама толкоз може "апарата" click Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Те тука си губя времето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Те тука си губя времето. Oле и аз като малък имах такива динозавърчета дето се падаха от зрънчо! Мноо са яки,даже едното беше обезглавено...със зъби... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 И аз ще се разпиша тука.. Да видите мойто спално помещение. Мониторчето Мястото пред компютъра - Ей така и не се наканих да го изхвърля това диванче, жал ме е, пък и кажи-речи сме набори.. Просто си го обичам. Тука спя Това ми е усилвателя - който съм завила да не му е студено. Наложи се да го махна, комшиите не издържаха. А това ми е сегашната "музика" Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Направих 4 панорамни снимки с k700.. станаха ужасни но поне се добива някаква представа за работното място.. (също така спалня и студио Wool Blanket Records ) North: Вижда се част от midi клавиатурката, гардероба, учебници от 2 семестъра който тежат сигурно 10 кила и все не мога да се наканя да върна в библиотеката, креслото за гости и част от плаката на Avril Lavigne East: етажерката със списанията, част от плаката на Linksys (със готината мацка само по... STP мрежови кабели това май е някакъв фетиш за мрежови администратори ), раклата ми и леглото с плюшената лисица, плюшената мишка и плюшеното дяволче което спечелих на конкурса по танци в 5-ти клас на коледната... забава South: Отново леглото, част от плакатите на Deftones и Friends, 150W бас-каса която в момента се използва като поставка за сухите цветя които ми подари кака Петя на морето .. 2002-ра година + креслото пред компютъра. Монитора + колоните, компютъчето, уредбата която използвам като усилвател, midi клавиатурата отново и кабелния модем motorola sb4200. общо взето това е.. Също така се организират екскурзии (с преспиване) за по-любознателните туристКи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 /офф ТурисТи, туристКи - заповядайте при мене. Както видяхте - имам диванче, ъглово- разпъва се - става за двама човека. Видяхте моята прекрасна спалня. (По моя идея е,нарисувах я сама, те взеха, че ми я направиха мааалко по-светла, но подробности ) Има място за трима човека. п.п-Подбивам пазара на afx Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 п.п-Подбивам пазара на afx Lesbian? Edit: между другото скоро мисля да боядисвам че реших да изхвърля един шкаф.. ела да удариш една боя Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiralenko Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Ето и моя кокошарник work place 1 work place 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Ето стаята ми, малко е карамбол, но вече сам пооправил workplace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Ето стаята ми, малко е карамбол, но вече сам пооправил workplace Ummmm LoL :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Ето стаята ми, малко е карамбол, но вече сам пооправил workplace Хахха абе човек то това се едно е компютърна зала Ето и мойто работно място Workplace 1 Workplace 2 Workplace 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Ето стаята ми, малко е карамбол, но вече сам пооправил workplace е поне да беше разкарал тфа кисело мляко Иначе сериозно ти казвам ако влезнат куки в вас ще те арестуват за пиратство а иначе ето ме и мен монитора ми е много малък и старичък но мисля този месец да го сменям с по голям Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Ето стаята ми, малко е карамбол, но вече сам пооправил workplace Boje ti na tva rabotno mqsto li mu vika6 li prosto BYRDAK ??????????????? Bahti UJASA , predstavqm si drugite stai kak sa !!!!!!!!!!!!!! ! !! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.