po_taka Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Нека всеки покава снимки на компютъра си - как е разположен , каде се намира клавиатурата , а мишката , колонките .... Даваите само лнкове , да не се затормозяват потребителите с по-бавна връзка. Въздържайте се от постове , който не садържат линкове към картинки и са от сорта на 'е тва ме разби' ' луд луд' 'мноо яко' 'ми сри ама няма каде да уплоад' ...... - все пак никои не го топли че теб те кефи нещо и затова да си изгубя време да ти видя написаното , след това сигнатурата ... - да видя че няма нищо интересно в мнението ти и да продължа по-надолу. И накрая да не правим по 1 млн мнения за по 1 картинка 'вижте от този ъгъл , това е 3см по-няляво' - да използваме едит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 ето аз 1-ви от зад от дясно забележете ъгъла на наклон и пак малко трудно докато се наглася ама после е 'уникално'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Това е мястото, на което прекарвам по-голяма част от времето си. Обикновено по него има и разни други неща, но сега по стечение на обстоятелствата е в изходно състояние Това е "местенцето" на st_jt. Тук изчистената линия е по default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 eto go moq... ideqta za wallpapera e vzeta ot Kreideiky... Edit:HemophiliacInMe opravi si linkovete... pri opit za otvarqneto im dava: 'Forbidden You don't have permission to access the page at http://ic1.deviantart.com/fs7/i/2005/168/3...cInMe.jpg.' znam sega shte si opravq snimkite...i na rabotnoto mqsto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Колонките Плъха и клавиатурата Щайгата Десктоп Разни други картинки които са ми десктопове от време на време Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 ехааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Хайде и от мен нещо:My workplace I My workplace II Грозна черна клавиатура и рисунка Enjoy it! Edit: И декстопът! Щях да забравя! За да добиете пълна представа <{POST_SNAPBACK}> Имаш яко тапетче на стената!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Колонките Плъха и клавиатурата Щайгата Десктоп Разни други картинки които са ми десктопове от време на време <{POST_SNAPBACK}> Къв е тоя Windows ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Къв е тоя Windows ? Windows XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Тук цикля по 8 часа на ден и аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Windows XP. <{POST_SNAPBACK}> Aston Shell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Хайде и от мен нещо:My workplace I My workplace II Грозна черна клавиатура и рисунка Enjoy it! Edit: И декстопът! Щях да забравя! За да добиете пълна представа <{POST_SNAPBACK}> Не се отваря, дава forbidden. Ам не забелязах, че и Yorikkk е писал. http://abide.hit.bg/uilma.JPG После ако не ме мързи ще направя една фотосесия с уж новата ми мишка (logitech mx1000) и с другото ми прасе пък живот и здраве може би и с нов монитор скоро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kman® Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Снимката е от преди няколко месеца, разликата сега е че съм с 5.1 съраунд център и A4 TECH мишок Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 @Kman® : бюрото ти стъклено ли е? и ако не.. как постигна тоя ефект всичко да свети? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kman® Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Върху цялото бюро е поставен 4мм-ов плексигласов лист, а светлината е от 5 3мм-ови диода поставени в самия плексиглас (поробил съм дупки в него и съм ги фиксирал със силикон който да придава и матиращ ефект за да се разпростира по-равномерно светлината като диодите са насочени към мен). Имаше подобна идея за светещо падче за мишка, аз просто я взаимствах и приложих в малко по-големи размери Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Хайде и от мен нещо:My workplace I My workplace II Грозна черна клавиатура и рисунка Enjoy it! Edit: И декстопът! Щях да забравя! За да добиете пълна представа <{POST_SNAPBACK}> Не можа да се научиш кой линк да слагаш и това си е ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Off: А защо не помисли, че някои от снимките са изтрити или преместени? Не можа да не вметнеш някой коментар и това си е... Постът ми ще бъде edit-нат с актуални снимки, когато имам възможност. <{POST_SNAPBACK}> Просто се заяждам... Така става когато си нямам работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Off: А защо не помисли, че някои от снимките са изтрити или преместени? Не можа да не вметнеш някой коментар и това си е... Постът ми ще бъде edit-нат с актуални снимки, когато имам възможност. Проба, 1, 2, 3. Още една проба Клавиарура? Десктоп. Примерно? <{POST_SNAPBACK}> ------------- Пробите неуспешни..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Новото ми работно място - на 15 етаж в лявата кула (първа снимка), на втората снимка отблизо Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 -------------Пробите неуспешни..... <{POST_SNAPBACK}> мда, дава линкове в сайт, който е само за регистрирани потребители... дебилианарт.ком Forbidden You don't have permission to access the page at http://ic1.deviantart.com/fs7/i/2005/165/a...philiacInMe.jpg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Новото ми работно място - на 15 етаж в лявата кула (първа снимка), на втората снимка отблизо <{POST_SNAPBACK}> Скайскрейпъра не е лош! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.