Jump to content
BulForum.com

Купувам:HDD + CD-та

Recommended Posts

Търся харддиск 2-ра ръка до 25 лв,без лощи сектори.Също така ако на някои му се намират изгорели CD-та (трябва ми само функцията Eject да работи) да ги даде насам.Изкупувам ги за 5 лева бройката.Пращайте ми PM.

Имам CD-ROM ACCER 40x ... оптиката не бачка , но механиката си рботи без проблем демек кто натисанеш копчето EJECT и ти се отваря тва за диска дори се чувса как го върти след секунди ..... :D айде даи да се разберем на пм кога и къде да се срещнем да го земеп (ако е остройва де) ... аз м/у другото съм навит и за бартер за оная мишка от Моддинг темата :D

Имаш Л.С. със снимки на 2 сиди-та. Честно казано, не знам за какво ти са нужни частично неработещи устройства, обаче може би имаш някаква гениална идея, знам ли?

И тъй, като цената ме устройва, очаквам включване :)

П.П.: Ако случайно има и други заинтересовани, снимките са тук.

За CD-тата вече има човек,който каза че в понеделник ще се опита да ми намери.Ако не намери,ще се разберем допълнително с вас.А никой ли няма някакъв излишен хард???

П.с: Трябват ми частите има за модове :)

Търся харддиск 2-ра ръка до 25 лв,без лощи сектори.Също така ако на някои му се намират изгорели CD-та (трябва ми само функцията Eject да работи) да ги даде насам.Изкупувам ги за 5 лева бройката.Пращайте ми PM.

imam dve oba4e sa v nasipno sustoqnie prosto ne mi se zanimava da gi sglobqvam rabotqt im i na dvete ejecta ednoto e compaq 24X a drugoto e acer 52X.Za 2 leva sa tvoi

Абе както ти казах издава много шум,пове4е от колкото трябва Western Digital 200 ,17.80gb WoW дата на производство е 12 дек 2000 и не съм го пускал така4е давам ти да го пробва6 и ако ти хареса oki Ако не вра6там париците. :)

Абе както ти казах издава много шум,пове4е от колкото трябва  Western Digital 200 ,17.80gb WoW дата на производство е 12 дек 2000 и не съм го пускал така4е давам ти да го пробва6 и ако ти хареса oki Ако не вра6там париците. :)

Нищо не разбрах аз имам интерес , обаче ти така си дал инфо , че направо ..... колко гб е последно ?!? 17ГБ и 800МБ така ли ? колко обората е ?!? Кеша му предполагам е 2 мб ..... къв е тоя толкова шум ?!? Да не би да има бад сектори ?!? Колко лева му искаш горе долу .... а и бтв има копче ''ЕДИТ'' долу в дясно на всеки ТВОЙ пост .. използвай го ... нищо лично ама ти го казвам само за да не ти сложат ''ВАРН'' :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...