Mad^Jack Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Търся харддиск 2-ра ръка до 25 лв,без лощи сектори.Също така ако на някои му се намират изгорели CD-та (трябва ми само функцията Eject да работи) да ги даде насам.Изкупувам ги за 5 лева бройката.Пращайте ми PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Имам CD-ROM ACCER 40x ... оптиката не бачка , но механиката си рботи без проблем демек кто натисанеш копчето EJECT и ти се отваря тва за диска дори се чувса как го върти след секунди ..... айде даи да се разберем на пм кога и къде да се срещнем да го земеп (ако е остройва де) ... аз м/у другото съм навит и за бартер за оная мишка от Моддинг темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 И аз имам изгоряло DVD - sony , ddu1621 , всичко му бачка без оптиката , вкл. и функцията еджект.Прати ми ПМ да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Имаш Л.С. със снимки на 2 сиди-та. Честно казано, не знам за какво ти са нужни частично неработещи устройства, обаче може би имаш някаква гениална идея, знам ли? И тъй, като цената ме устройва, очаквам включване П.П.: Ако случайно има и други заинтересовани, снимките са тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted July 2, 2005 Author Share Posted July 2, 2005 За CD-тата вече има човек,който каза че в понеделник ще се опита да ми намери.Ако не намери,ще се разберем допълнително с вас.А никой ли няма някакъв излишен хард??? П.с: Трябват ми частите има за модове Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Ако ти трябва CD-rom аз имам напълно работещ BTC 24x. Давам го за 6 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 imam edno dvd optikata e razvalena ina4e mehanikata ba4ka pishi pm ako iskash Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Търся харддиск 2-ра ръка до 25 лв,без лощи сектори.Също така ако на някои му се намират изгорели CD-та (трябва ми само функцията Eject да работи) да ги даде насам.Изкупувам ги за 5 лева бройката.Пращайте ми PM. <{POST_SNAPBACK}> imam dve oba4e sa v nasipno sustoqnie prosto ne mi se zanimava da gi sglobqvam rabotqt im i na dvete ejecta ednoto e compaq 24X a drugoto e acer 52X.Za 2 leva sa tvoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 Cd-та вече си намерих.Търся само Харддиск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORNI Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Абе аз имам хард ама издава по голям шум от колкото трябва ако ти свърши работа OK САМО МИ КАЖИ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORNI Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Абе както ти казах издава много шум,пове4е от колкото трябва Western Digital 200 ,17.80gb WoW дата на производство е 12 дек 2000 и не съм го пускал така4е давам ти да го пробва6 и ако ти хареса oki Ако не вра6там париците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Абе както ти казах издава много шум,пове4е от колкото трябва Western Digital 200 ,17.80gb WoW дата на производство е 12 дек 2000 и не съм го пускал така4е давам ти да го пробва6 и ако ти хареса oki Ако не вра6там париците. <{POST_SNAPBACK}> Нищо не разбрах аз имам интерес , обаче ти така си дал инфо , че направо ..... колко гб е последно ?!? 17ГБ и 800МБ така ли ? колко обората е ?!? Кеша му предполагам е 2 мб ..... къв е тоя толкова шум ?!? Да не би да има бад сектори ?!? Колко лева му искаш горе долу .... а и бтв има копче ''ЕДИТ'' долу в дясно на всеки ТВОЙ пост .. използвай го ... нищо лично ама ти го казвам само за да не ти сложат ''ВАРН'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Вече намерих всичко необходимо.Благодаря ви много. Затваряйте темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.