RIP Posted July 19, 2005 Author Share Posted July 19, 2005 Аха, схванах го, но докато му свикна... лично на мен така си ми е по-удобно. Мерси за инфото все пак . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Аз съм ебати и овчарчето калитко...направих рекорд 2сек. на beginner, докато говорих по телефона с два или три случайни клика. Направо не можах да повярвам...чист късмет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 Да и моя беше 2, но както казах преинсталирах. Вземи си го шотни да си го имаш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Ама то това не е някаква гордост реално...беше си късмет. Предишният ми рекорд от 7сек. си беше направен с някакво умение и скорост...а това си беше калитарско... Искам си старотоооо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Днес успях да подобря рекорда на Expert и ми стана интересно дали някой от вас играят на тази игричка. <{POST_SNAPBACK}> Ами аз едно време можеш да изкарам какъвто си искам резултат 1,2,3 секунди, но това беше на win98 Майка му на Бил на XP е по-трудно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 begginer 9 intermediate 41 expert 134 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Аз лично не я играя но сестра ми я играе постоянно и е адски добра рекордите на моя комп са : 7 на бегинър 32 на средно ниво и 107 на експерт Не ми се мисли какви са рекордите на личния и компютър Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Аз лично не я играя но сестра ми я играе постоянно и е адски добра рекордите на моя комп са : 7 на бегинър 32 на средно ниво и 107 на експерт Не ми се мисли какви са рекордите на личния и компютър Лелееее Тва 107 ми хареса Иначе и аз едно време зарибявах ама на интермидиът не падах под 100 А мойта приятелка прави 6 Beginner, 21 Intermediate и около 120 Expert. Ама не знам как се правят тия магии, нямам нерви да се осъвършенствам повече Обаче играта...управлява Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Ами до колкото съм наблюдавал сестра ми бегинъра се прави горе долу на късмет яко щракане на ляво на дясно и тва е ако стане стане а колкото до другите степени на трудност и за мен са пълна загадка аз например правя средното ниво за 137 сек Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Kolkoto i da si blaskam glavata ne moga da razbera za kvo igraete taq prostotiq. Ima 100 pati po-qki igri we eiii.Da ste 4uvali za Warcraft,WoW,CS...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Kolkoto i da si blaskam glavata ne moga da razbera za kvo igraete taq prostotiq. Ima 100 pati po-qki igri we eiii.Da ste 4uvali za Warcraft,WoW,CS...... Що ти 98 да не би да си чувал за тях сестра ми е зарибена от тогава също така когато играе "миничките" някакси се оспокоява и и деиства добре като цяло така е не виждам нищо лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Играя за пръв път на играта и направих 21 сек на Beginner И все пак се депресирам като гледам вашите постижения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 A we ne e lo6a igrata.Sq kat sa zamisla naistina si ima polojitelni strani.Ama ima i lo6i de- Maika mi sa zaribi po tva i sq e super iznervena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Аз играя откакто пуснахте тая тема и видях филмчето и съм още левак, ама все пак и аз да се похваля... Beginner - 11 Intermediate - 124 Expert -...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 beginner-а лесно ми се видя, за другите нямам нерви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 125 на expert Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 125 на expert Брао ве. Как го постигна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.