czenitel Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 та 4удих се къде да го метна тоя пост ... и реших тук ... ако не му е мястото .... та така ... миналия месец си смених тарифата на достъпна+ и изведнъж почнах да свалям макс със 22к .... обаждах се навсякъде ... никъде нямало проблеми .... както и да е ... преживях го .. и без тва не го използвах много ... но тоя месец ми се налага да свалям повече филми и игри ... и си пуснах икономична+ ... 60 кинта .... и пак свалям с 20к макс ..... та ако онея 30 лева съм ги прежалил ... тея малко трудно бих ги ... та ... желанието ми е ... да ми кажете точно от къде идва тва проблем4е .. а не да се обаждам постоянно навсякъде и да ми казват че всичко е ок ...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Интересно, а ти рестартира ли си модема?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 100 % не е...няма откъде иначе да му идва проблема, но ако все пак Е... наистина нямам идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Интересно, а ти рестартира ли си модема?? <{POST_SNAPBACK}> И аз мисля че е от модемчето е проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Най-главното което може да е, е от модема. Лошото е че като плащам да ми намалят на по-ниска тарифа и ако не си рестартирам модема и ми спира интернета. Ама явно обратното не е така. И все пак, днес сме едва 1 юли. Не е задължително да ти го пуснат още от полунощ, може да стане и от 2 часа сутринта на 2 юли примерно. Ако не си го рестартирвал го направи, или изчакай 1 ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 много бързаш, май... все пак месеца се занулява около трето до седмо число на месеца... направи сметка на коя дата ти спират интернета, когато забравиш да платиш.. горе-долу тогава чакай и смяна на тарифата Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 100 % не е...няма откъде иначе да му идва проблема, но ако все пак Е... наистина нямам идея <{POST_SNAPBACK}> Хехех ... използвам евроком повече от година и половина мисли6 ли 4е несъм го ресетнал модема ? и все пак темата бе6е към админите ... ако имах други проблеми щях да се обърна към вас .... и ако имах други проблеми до ся сам шях да съм ги разрешил ... така 4е ..... та преди тая достъпна+ съм бил и на бронзова .. и пак на икономична+ ... непомня с бронзовата колко свалях но на икономичната стигах до 230-240 .... и изведнъж като се прехвърлих на по-малката тарифа ... нет йок .... и сега йок Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 много бързаш, май... все пак месеца се занулява около трето до седмо число на месеца... направи сметка на коя дата ти спират интернета, когато забравиш да платиш.. горе-долу тогава чакай и смяна на тарифата <{POST_SNAPBACK}> оохх аман от разбирачи ... смяната на тарифата става на 1во число ... и никога незабравям да си го плащам ... съответно до сега не са ми го спирали ... и все пак темата бе6е за админите !!!!!!!!!!!!!!!!!!! оохх и ония пост по-отгоре за модема ... сигурно може да поддържа 230 к ... а 120 неможе ???? ае стига сте спамили Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 и все пак темата бе6е към админите има 3 админа ....толкова ли е трудно да им пратиш едно ЛС в такъв случеи , и ако не е от модема , послушай weasel едит: ти адекватен ли си бе ? ае стига сте спамили а къде е ботончето 'едит" Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 има 3 админа ....толкова ли е трудно да им пратиш едно ЛС в такъв случеи , и ако не е от модема , послушай weaselедит: ти адекватен ли си бе ? а къде е ботончето 'едит" <{POST_SNAPBACK}> ти кво някъв отворко ли го раздава6 ??? в темата случайно да пише до NightWolf ... никой не ти е искал мнението ... така че си трай там !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 А ти като ползваш Евроком от година и половина, предполагам знаеш, че този проблем трябва да го отнесеш към СЪПОРТА! Тук има само един-двама админа, които могат да изкажат по-конкретно мнение, но тук в повечето случаи не влиза съпорта на ЕК. И направо не е за вярване, че след като плащаш за Д+, цял месец не си си потърсил правата Явно някои хора не ценят парите. Както и да е, аз като имах проблем с нета 2 дена (поради нелегални съседи, се разбра впоследствие), като видяха, че оттам не могат да разберат какъв е проблема, веднага ме записаха и на другия ден дойдоха пичовете и се оправи работата. Съветвам те там да търсиш решение, а не във форуми, където както казах, 99% няма да влезе админ, който да може да ти помогне с оскъдната информация която даваш, а и ще о тидат 5 страници поне докато се изяснят всички обстоятелства. Не можеш да очакваш и да настояваш само админи да ти помагат, това е публично място, потребителите са да си помагат, и админа е човек, и ние също. Админа не е бог, понякога един 'обикновен' юзър може да ти помогне по даден проблем повече от админ или от когото и да било, най-малкото защото може да е имал вече този проблем (едва ли обаче би чакал месец без да си потърси правата, след като е платил). Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 А ти като ползваш Евроком от година и половина, предполагам знаеш, че този проблем трябва да го отнесеш към СЪПОРТА! Еми сигурно щом съм стигнал да поствам топик тук .. значи съм се обаждал ... днеска ме прехвърлиха точно 3 пъти ... и навсякъде ми казват че е ок ... а и един обикновен юзер точно сега неможе да ми помогне ... все пак миси ..... ае Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Не виждам в случей, че от съпорта нищо не могат да ти помогнат, какво ще ти помогне един админ. По-добре искай някой да дойде на място и да види, какво става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Еми сигурно щом съм стигнал да поствам топик тук .. значи съм се обаждал ... днеска ме прехвърлиха точно 3 пъти ... и навсякъде ми казват че е ок ... а и един обикновен юзер точно сега неможе да ми помогне ... все пак миси ..... ае <{POST_SNAPBACK}> Не може да бъде аз винаги кат сам са обаждал и са идвали да ми помагат , дори за некви неща , които не са длъжни да правят... Най много 1 ден да се бавят и идват от Еврокома. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Еми сигурно щом съм стигнал да поствам топик тук .. значи съм се обаждал ... днеска ме прехвърлиха точно 3 пъти ... и навсякъде ми казват че е ок ... а и един обикновен юзер точно сега неможе да ми помогне ... все пак миси ..... ае <{POST_SNAPBACK}> Приятелю разбирам, че си нервен, то кой ли не би бил на твое място. Мой съвет е иди на място, за да ти разрешат проблема, ако трябва направи гладна стачка. Все пак плащаш и трябва да получиш. Успех в разрешаването на проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Затварям темата поради нормалния напоследък спам и безсмислено количество "информация". Съпорта най-добре може да каже кога се сменя една тарифа. p.s. czenitel, next time поне се постарай да напишеш името на темата си спрямо изискванията на този форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.