Jump to content
BulForum.com

Тих и евтин вентилатор

Recommended Posts

Онзи вентилатор за който говорихме вчера още се продава. Защо се правиш на чукнат  :D

Не спада към евтините. Не става за сокет А, говорих с firmajiq. :) Плюс това ми требва вентилатор, без радиаторче. А тия 4200 оборота дето ги вади този с който съм в момента вече почнах и на сън да ги чувам ;)

Какви размери перка ти трябва 60мм, 80мм, 90мм 120мм!!! Ако ти трябва стандартния 80х80х25мм в Ресет-а има 13децибелови вентилатори, производител-Кулър Мастър, цена 10~11 лева парчето. Това е бузшумното решение за теб. И за сравнение оборотите са под 1000.

Също така и вентилатор от ThermalTake TR2 - 6-7$, 2500 rpm. Аз съм с такъв, добър е.

Иначе можеш да потърсиш в JAR (имаше и едно друго място за такива вентове) за Sunon вентилатори (само), гледаш оборотите и готово.

Mи нямам мерак да клоквам, искам да ми е тихо :)

Ми дай инфо ве приятеллю , ние да не сме вра4ки , на лека кола ли ще го слагаш , тука всеки поотделно за вси4ко ли трябва да те пита?

и аз съм с тоя, тих е

Колега по вентилатор ;)

Не не казвам че е най тихия, но мисля че е по средата като цена и надежност и тишина. дават го 21 децибела и наистина в момента захранването ми е основния източник на шум и усещам че скоро ще го изхвърля :angry1 гадното JNC

Ми дай инфо ве приятеллю , ние да не сме вра4ки , на лека кола ли ще го слагаш , тука всеки поотделно за вси4ко ли трябва да те пита?

socket A, процесор Sempron 2400+, 80 mm перка :)

В понеделник ще отида да си потърся и ще реша кой от изброените да взема :)

Най - евтиния ..и по- хубав от Виспер Рок 4 е ТР2 М3 СЕ ( на някой места е описан като :ThermalTake A4004D-04 TR2 M3 SE)- това за кулер , а само за 80мм перка : Вентилатор 80 mm Glacial Tech 19db - 6$

ИЛИ Titan 80mm BB за около 4$ , но той е малко по-шумен !

WhisperRock IV e гаден за лятото. Процесора може да се докара до крайности.

Наистина ThermalTake TR2-M3 SE е реално добро предложение. В ERA го дават за около 10лв и се справя страхотно.

и аз съм с тоя, тих е

Idealen e!Az sum s nego veche 2-ra godina........edinstvenia mu kusur e,che s nego ne moa si pusna profesora na 2.6Ghz......ama zasega pone ne mi trebe.....mojete da vidite dole kak mi raboti sistemata poveche ot 58-59C Full Load ne sum vijdal dosega procesora(razbira se liatoto na otvorena kutia)!!!

Idealen e!Az sum s nego veche 2-ra godina........edinstvenia mu kusur e,che  s nego ne moa si pusna profesora na 2.6Ghz......ama zasega pone ne mi trebe.....mojete da vidite dole kak mi raboti sistemata poveche ot 58-59C Full Load ne sum vijdal dosega procesora(razbira se liatoto na otvorena kutia)!!!

Е, и аз да кажа нещо за ThermalTake TR2-M3 SE.

С него лятото на отворена кутия бартон 3000+ клокнат на 2.2Гхц не вдига повече от 46-7 градуса на фулл лоад, а иначе седи на 41-2 при идле. ;)

Доволно, мисля, за подобен евтин кулър.

Е, и аз да кажа нещо за ThermalTake TR2-M3 SE.

С него лятото на отворена кутия бартон 3000+ клокнат на 2.2Гхц не вдига повече от 46-7 градуса на фулл лоад, а иначе седи на 41-2 при идле. ;)

Доволно, мисля, за подобен евтин кулър.

Ами аз съм ги тествал на една и съща система Виспер Рок е по-зле по-горещ е с 5-6 градуса на фуллоуд 4е и пове4е и е по-шумен от ТР2 ....а и май 2-3 $ по-скъп !

ЕДна забележка само за ТР2 , последните серии взеха да идват с не много добре затегнати вин4ета отдолу на медната пло4ка , така 4е то4но преди да ги сложите може малко да ги попритегнете !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...