N00KiE Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Mи нямам мерак да клоквам, искам да ми е тихо Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Mи нямам мерак да клоквам, искам да ми е тихо <{POST_SNAPBACK}> Онзи вентилатор за който говорихме вчера още се продава. Защо се правиш на чукнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 Онзи вентилатор за който говорихме вчера още се продава. Защо се правиш на чукнат <{POST_SNAPBACK}> Не спада към евтините. Не става за сокет А, говорих с firmajiq. Плюс това ми требва вентилатор, без радиаторче. А тия 4200 оборота дето ги вади този с който съм в момента вече почнах и на сън да ги чувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 за Athlon XP избора е Spire Whisper Rock IV идеален е просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 за Athlon XP избора е Spire Whisper Rock IV идеален е просто <{POST_SNAPBACK}> 13 лв Spire 5F263B - 10 лв /като Whisper Rock IV само че без медна подложка и с метална перка/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Какви размери перка ти трябва 60мм, 80мм, 90мм 120мм!!! Ако ти трябва стандартния 80х80х25мм в Ресет-а има 13децибелови вентилатори, производител-Кулър Мастър, цена 10~11 лева парчето. Това е бузшумното решение за теб. И за сравнение оборотите са под 1000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Също така и вентилатор от ThermalTake TR2 - 6-7$, 2500 rpm. Аз съм с такъв, добър е. Иначе можеш да потърсиш в JAR (имаше и едно друго място за такива вентове) за Sunon вентилатори (само), гледаш оборотите и готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Mи нямам мерак да клоквам, искам да ми е тихо <{POST_SNAPBACK}> Ми дай инфо ве приятеллю , ние да не сме вра4ки , на лека кола ли ще го слагаш , тука всеки поотделно за вси4ко ли трябва да те пита? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 за Athlon XP избора е Spire Whisper Rock IV идеален е просто <{POST_SNAPBACK}> и аз съм с тоя, тих е Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 и аз съм с тоя, тих е <{POST_SNAPBACK}> Колега по вентилатор Не не казвам че е най тихия, но мисля че е по средата като цена и надежност и тишина. дават го 21 децибела и наистина в момента захранването ми е основния източник на шум и усещам че скоро ще го изхвърля гадното JNC Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 Ми дай инфо ве приятеллю , ние да не сме вра4ки , на лека кола ли ще го слагаш , тука всеки поотделно за вси4ко ли трябва да те пита? <{POST_SNAPBACK}> socket A, процесор Sempron 2400+, 80 mm перка В понеделник ще отида да си потърся и ще реша кой от изброените да взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Най - евтиния ..и по- хубав от Виспер Рок 4 е ТР2 М3 СЕ ( на някой места е описан като :ThermalTake A4004D-04 TR2 M3 SE)- това за кулер , а само за 80мм перка : Вентилатор 80 mm Glacial Tech 19db - 6$ ИЛИ Titan 80mm BB за около 4$ , но той е малко по-шумен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 TR2-M3 SE P/N:A4004-01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 WhisperRock IV e гаден за лятото. Процесора може да се докара до крайности. Наистина ThermalTake TR2-M3 SE е реално добро предложение. В ERA го дават за около 10лв и се справя страхотно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 и аз съм с тоя, тих е <{POST_SNAPBACK}> Idealen e!Az sum s nego veche 2-ra godina........edinstvenia mu kusur e,che s nego ne moa si pusna profesora na 2.6Ghz......ama zasega pone ne mi trebe.....mojete da vidite dole kak mi raboti sistemata poveche ot 58-59C Full Load ne sum vijdal dosega procesora(razbira se liatoto na otvorena kutia)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Idealen e!Az sum s nego veche 2-ra godina........edinstvenia mu kusur e,che s nego ne moa si pusna profesora na 2.6Ghz......ama zasega pone ne mi trebe.....mojete da vidite dole kak mi raboti sistemata poveche ot 58-59C Full Load ne sum vijdal dosega procesora(razbira se liatoto na otvorena kutia)!!! <{POST_SNAPBACK}> Е, и аз да кажа нещо за ThermalTake TR2-M3 SE. С него лятото на отворена кутия бартон 3000+ клокнат на 2.2Гхц не вдига повече от 46-7 градуса на фулл лоад, а иначе седи на 41-2 при идле. Доволно, мисля, за подобен евтин кулър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Е, и аз да кажа нещо за ThermalTake TR2-M3 SE.С него лятото на отворена кутия бартон 3000+ клокнат на 2.2Гхц не вдига повече от 46-7 градуса на фулл лоад, а иначе седи на 41-2 при идле. Доволно, мисля, за подобен евтин кулър. <{POST_SNAPBACK}> Ами аз съм ги тествал на една и съща система Виспер Рок е по-зле по-горещ е с 5-6 градуса на фуллоуд 4е и пове4е и е по-шумен от ТР2 ....а и май 2-3 $ по-скъп ! ЕДна забележка само за ТР2 , последните серии взеха да идват с не много добре затегнати вин4ета отдолу на медната пло4ка , така 4е то4но преди да ги сложите може малко да ги попритегнете ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.