bastun4o Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Аванта софтуер Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Еми то и софтуера си го имаше и преди, но явно картите вече се пооткриват Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 ... а за OS има ли изгледи от някакво http Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 И понеже гледам, че някой беше написал "тайните" ужким адреси. Разбрах всъщност, че не всички ги знаете. И за да не ги вписвам тук, ако някой ги иска да се обади на РМ. Предварително искам да кажа, че давам РМ само на тези които са регистрирани преди април месец и тези които не са ми вдигали нервите. Строго но така е в днешно време. Всъщност това не са по-точно сайтове. Но който е имал поне един адрес от преди може сам да се досети как да стигне до другите. ЕДИТ: Имаше малка грешка в поста, но се поправих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 И от мен големи благодарности!!Това за софтуера наистина не го знаех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 www.google.com Това е линка за по-нахалните и печените. Който е ползвал гоогле-то далеч е стигнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 nesto ne ba4ka mai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 САйта работи перфектно ?! Не мога да разбера защо не ви го отваря..само че условието е да е с www. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Нещо при ГГБИТ бил проблема...май ЕК ни резнаа Не знам какво става, ама баш днес ми се наложи да свалям една програма, от 100 години насам...и няма софтуеър . Някой, ако има достоверно инфо да раздуе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Някаква идея къде е Win XP SP2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.