second.life.syndrome Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Колкото до останалото... Както каза някой: Всяка жаба да си знае гьола и всяка страна - трите морета, с които граничи. Т.е. не съдете хората, които не се самоосъзнават като българи... Те имат редица свои причини... Не съдете хората, които емигрират, за да не отговарят след време на дъщеря си, когато тя поиска кукла с "Не мога от глупав партиотизъм..." Те се опитват да намерят своето място... И са в търсене на илюзорни неща. Аз оставам тук, защото вярвам, че мога да направя нещо за Родината... Не искам да знам кой какво мисли по въпроса. Утопист съм, да. Но имам нещо, което и вие имате, но под друга форма - вярата и желанието за промяна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Не Ако успея да замина там където искам никога няма да си помисля за връщане, абе с две думи аз съм идеалният имигрант. <{POST_SNAPBACK}> Предател. Естествено че национализмът в България е още жив. сега патриотите са сигурно повече отколкото преди 10 години. Единственото нещо, което не харесвам в България е тва че нямаме Алпи . Е, поне Родопите са добър заместител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Аз оставам тук, защото вярвам, че мога да направя нещо за Родината... <{POST_SNAPBACK}> Брей,чак пък и с главна буква.Тц тц тц edit:също така смятам,че хора,който не пишат на кирилица,нямат каквото и да било право да ми говорят за патриотизъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Нека всеки като си напише личните коментари да напише и кога се е чувствал патриот!!! <{POST_SNAPBACK}> според моето скромно мнение, човек не се 'чуства' патриот. или е или не. може да кажеш защо си или не си. аз съм! колкото мога съм направил, за да го докажа... Брей,чак пък и с главна буква.Тц тц тц <{POST_SNAPBACK}> това пък какво трябва да значи?! LPFC, тебе всички те разбрахме! сигурно единствената причина да не си заминал още са невероятните мачове на локото,а? HemophiliacInMe, ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Май само аз съм си направил труда да чета всички постове... Бягайте бе хора!Щом навън ще ви е по-добре, бягайте!Няма да ви спираме.Не сме ви вързали с лайнени въжета та да не можете да ги прегризете.Ходете по европейските държави - то там е по-хубаво Там те пишат я турчин, я руснак, я сърбин или македонец.Там си намираш високоплатената 12 часова работа като мияч на чинии. Ама ходете - то ние също ще ставаме европейска държава, обаче на вас по си ви харесва навън, нали?Не че не сме били европейска държава, още преди Франция, Германия, Англия и другите там "велики" сили да се появят на картата... Ама ходете бе - то и това е патриотизъм. На ви и едно малко произведенийце на Ботев, който LPFC явно не обича В механата Тежко, тежко! Вино дайте! Пиян дано аз забравя туй, що, глупци, вий не знайте позор ли е или слава! Да забравя край свой роден, бащина си мила стряха и тез, що в мен дух свободен, дух за борба завещаха! Да забравя род свой беден, гробът бащин, плачът майчин, - тез, що залъкът наеден грабят с благороден начин, - грабят от народът гладен, граби подъл чорбаджия, за злато търговец жаден и поп с божа литургия! Грабете го, неразбрани! Грабете го! Кой ви бърка? Скоро той не ще да стане: ний сме синца с чаши в ръка! Пием, пеем буйни песни и зъбим се на тирана; механите са нам тесни - крещим: "Хайде на Балкана!" Крещим, но щом изтрезнеем, забравяме думи, клетви, и немеем и се смеем пред народни свети жертви! А тиранинът върлува и безчести край наш роден: коли, беси, бие, псува и глоби народ поробен! О, налейте! Ще да пия! На душа ми да олекне, чувства трезви да убия, ръка мъжка да омекне! Ще да пия на пук врагу, на пук и вам, патриоти, аз вече нямам мило, драго, а вий... вий сте идиоти! А иначе аз съм си с бръсната глава(тва щот хванах въшки), и ходя с бели връзки(тва заради контраста на черното ) и нищо не ми пречи да поступвам мангали чат-пат. НО!!! АЗ НЯМАМ ПРИЧИНИ ДА СЕ СРАМУВАМ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 А аз имам стотици причини да се гордея, че съм българин! Проблема ни е индивидуалистичното в нас, българите. Трудно се сработваме заедно, но успеем ли - мажем. Погледнете спортовете - във почти всеки индивидуален спорт имаме шампиони, но във отборните? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 LPFC, тебе всички те разбрахме! сигурно единствената причина да не си заминал още са невероятните мачове на локото,а? <{POST_SNAPBACK}> Виж как нацели???Браво на момчето! Ходете по европейските държави - то там е по-хубаво Там те пишат я турчин, я руснак, я сърбин или македонец. Аз съм руснак.Муахахахах И не казвай,дали харесвам Ботев или не го харесвам.Само аз си знам какво изпитвам и дали съм чел всичко,което съществува на Ботев.Само че не си ти човекът,който ще се изживява за просветител и ще ми дава да чета стиховете на Ботев.Който иска ще си ги прочете,няма нужда да се правиш на много мъдър,защото ако те хвана да ми анализираш стихотворение на Ботев май ще запецнеш,а?Нищо,че учиш бълг.филология.Отворко :angry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 защото ако те хвана да ми анализираш стихотворение на Ботев май ще запецнеш,а?.Отворко <{POST_SNAPBACK}> Да минем малко на лична тематика.Затворко Я ми кажи тогава, щом си просветен и си от Майка (й мръсна) Русия, на кой е фразата, която изписах.И не ми е проблем да ти направя анализ на Ботев.Ако искаш и на Пишурката ще ти направя анализ.А ти като си руснак, можеш ли да ми анализираш "Евгени Онегин"? Или нещо на Бунин?Или Есенин?Или Маяковски? Затворко...я да не ти обръщам внимание...Не вярвям точно ти да успееш да ме научиш на нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 И все пак, може ли да си продължите по темата и да си спорите на РМ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ух, престанете да се заяждате. Родина се пише с главна буква. Така съм преценила, така съм го написала и явно съм целяла нещо с това... Както и да е. Оттеглям се, нямам намерение да чета нападките, които си разменяте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 И все пак, може ли да си продължите по темата и да си спорите на РМ? <{POST_SNAPBACK}> Ух, престанете да се заяждате. Оттеглям се, нямам намерение да чета нападките, които си разменяте. <{POST_SNAPBACK}> Най - малкото ми е под достойнството да продължа да му обръщам внимание - като иска - има си ICQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Off: Бла, ужасни сте. Всеки изказва мнение, това е. И е повече от глупаво да критикувате някой за нещото, което /не/ е... Аз ви обичам и двамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Родина не се пише с главна буква!!! И не наричай Русия мръсна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Родина се пише с главно Р. Както и други думи като Ви, Вие. И като не ти харесва отношението на някой пиши един репорт. Или се разправяйте на РМ. Язък за хубавата тема. Ама без спам не може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Спорете си на PM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.