czenitel Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 дамм та така ... трябват ми 1-2 игри за ПС ... на които сте сигурни, 4е имат вибрации когато се играят с джойстик ... на фифа2005 уж пише 4е има ... пък нещо не***ва .... трябват ми за да разбера дали на джойстика с който се сдобих му ба4ка вибрата Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 UEFA Champion league 2005 i NFS Underground 2 i 1 na zavoiite vibrira mnogo iako.Za tezi se se6tam sega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Colin Mcrae 3, 4, 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 мдаммм нещо ми липсват вибрациите ... отворих го ... жичките ми се струват добре ... и от двете страни ... и ввсе пак невибрира ... някой да има идеи от кво е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 мдаммм нещо ми липсват вибрациите ... отворих го ... жичките ми се струват добре ... и от двете страни ... и ввсе пак невибрира ... някой да има идеи от кво е ? <{POST_SNAPBACK}> от OPTIONS на съответната игр направили сички настройки и раоти ?!? то освен да посочиш кое копче за кво е отделно съм виждал , че има едно , където посочваш дали да е Офф или Он за вибрацията .... ЕДИТ:Ааааа сетих се на Need For Speed Undergroud 2 в Options пише точно FORCE FEED BACK гледай тва да е на Он или вклиучено а бе трябва да го видиш ..... еххх ако я имах инсталирана щях да ти кажа точно .... иначе тва е , което трябва да тъърсиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 има само феедбак и е он ... но не ми дава въобще да цъкам в/у него ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigma Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 мдаммм нещо ми липсват вибрациите ... отворих го ... жичките ми се струват добре ... и от двете страни ... и ввсе пак невибрира ... някой да има идеи от кво е ? <{POST_SNAPBACK}> silent hill 2. и при мен нямаше вибрация догато не си инсталирах софтуера му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Щом не дава да се цъка и избира, значи няма друсане. Предполагам, че щом изобщо пада е тръгнал, значи си сложил драйвери. Ако не си - сложи си такъмите от диска, който идва с пада (нали има диск?) и пробвай пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Виж в контрол панела, в Game Controllers дали нямаш нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.