Jump to content
BulForum.com

Трябват ми игри с вибрации

czenitel

Recommended Posts

дамм та така ... трябват ми 1-2 игри за ПС ... на които сте сигурни, 4е имат вибрации когато се играят с джойстик ... на фифа2005 уж пише 4е има ... пък нещо не***ва .... трябват ми за да разбера дали на джойстика с който се сдобих му ба4ка вибрата :unsure: :wacko:

мдаммм нещо ми липсват вибрациите ... отворих го ... жичките ми се струват добре ... и от двете страни ... и ввсе пак невибрира ... някой да има идеи от кво е ?

мдаммм нещо ми липсват вибрациите ... отворих го ... жичките ми се струват добре ... и от двете страни ... и ввсе пак невибрира ... някой да има идеи от кво е ?

от OPTIONS на съответната игр направили сички настройки и раоти ?!? то освен да посочиш кое копче за кво е отделно съм виждал , че има едно , където посочваш дали да е Офф или Он за вибрацията .... :punk

ЕДИТ:Ааааа сетих се на Need For Speed Undergroud 2 в Options пише точно FORCE FEED BACK гледай тва да е на Он или вклиучено а бе трябва да го видиш ..... еххх ако я имах инсталирана щях да ти кажа точно .... иначе тва е , което трябва да тъърсиш :punk

silent hill 2. и при мен нямаше вибрация догато не си инсталирах софтуера му.

Щом не дава да се цъка и избира, значи няма друсане. Предполагам, че щом изобщо пада е тръгнал, значи си сложил драйвери. Ако не си - сложи си такъмите от диска, който идва с пада (нали има диск?) и пробвай пак.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...