A55A551N80R Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Гласувам за R_a_p_t_o_R,заради патриотизма му , и заради мене , щото съм си аз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Here we go again... You won't give up, do you? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Баси този форум се изпедерас*и тотално! Около 90% от юзърите са момчета и вместо да се занимаваме с анкети от сорта на "Коя чалга певица има най-голяма гръдна обиколка?" кво правим... Мистър "Уарез.Ру". Разни пичове си изпращат снимките и после гласуват. Е това, ако не е тотално изпедерас*яване! P.S. Реших да си цензурирам поста, за да не развращавам малолетните <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Баси този форум се изпедерас*и тотално! Около 90% от юзърите са момчета и вместо да се занимаваме с анкети от сорта на "Коя чалга певица има най-голяма гръдна обиколка?" кво правим... Мистър "Уарез.Ру". Разни пичове си изпращат снимките и после гласуват. Е това, ако не е тотално изпедерас*яване! P.S. Реших да си цензурирам поста, за да не развращавам малолетните <{POST_SNAPBACK}> Не е изпедерастял, просто се изпитва глад за стойностни теми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 Искам да поправя герито,щото на теди кинг няма линк <{POST_SNAPBACK}> Да Знам-той каза,че ще даде,защото не искаше да е онази снимка "Аз гласувам за HATE.Много ме кефи тоя пич майна" Зааа НайтУоуф-и той ме кефи За Grimjaur-и той ме кефи....ейми стига толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Добре аз не разбрах кога е крайния срок ... ? ...или няма краен срок...ще си гласуваме до безконечност така пък квото стане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Да бе. Трябва да има някаква дата. Така или иначе снимките ги има вече.И след тази дата, който не се е обадил, да не мрънка. Според мен в гласуването трябва да са хора които са често срещани във форума и са по-популярни от другите. Такива като: -=Teddy-King=- -=Grimjaur=- -=HATE=- -=R_a_p_t_o_R=- -=VIRTUALMANCHO=- -=Rafaello=- -=shadowhand=- -=cTo9H=- -=jozo=- -=NightWolf=- А ето и моята топ 10 според мен, която трябва да я има. Съжалявам че не споменах всички, но се постарах да оформя една десятка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Е нека Геринцето да каже тогава за датата да не се ослушваме излишно всички като гармяни зайци Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Да бе. Трябва да има някаква дата. Така или иначе снимките ги има вече.И след тази дата, който не се е обадил, да не мрънка. Според мен в гласуването трябва да са хора които са често срещани във форума и са по-популярни от другите. Такива като: -=Teddy-King=- -=Grimjaur=- -=HATE=- -=R_a_p_t_o_R=- -=VIRTUALMANCHO=- -=Rafaello=- -=shadowhand=- -=cTo9H=- -=jozo=- -=NightWolf=- А ето и моята топ 10 според мен, която трябва да я има. Съжалявам че не споменах всички, но се постарах да оформя една десятка. <{POST_SNAPBACK}> To тогава не виждам какъв мистър Уарез.ру ще да е по няколко причини: 1. Уарез.ру отдавна няма 2. По-скоро за философ на форума би трябвало да е титлата 3. Ако ще е за мистър..оценява се по красота, това предполагам го знаете. 4. Най-удачно ще да е Мистър Others понеже пък аз бих си направил един Топ 10 на хора от които бих могъл да получа интересна техническа информация, а не празни приказки и философии в темата за Big Brother или Star Academy 5 Да ви имам и популярноста Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ами днес е петък. Предлагам датата да е до неделя. Има цели дваа дни още + този = 3 дена. Доста време според мен за протести. N00KiE, въпрос на мнение. Аз казах моето. Пък и както виждаш аз не съм там, следователно не е по брой постове, а по популярност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ами днес е петък. Предлагам датата да е до неделя. Има цели дваа дни още + този = 3 дена. Доста време според мен за протести. N00KiE, въпрос на мнение. Аз казах моето. Пък и както виждаш аз не съм там, следователно не е по брой постове, а по популярност. <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм с теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 10 на хора от които бих могъл да получа интересна техническа информация, а не празни приказки и философии в темата за Big Brother или Star Academy <{POST_SNAPBACK}> А моля моля!!В темата за Star Academy имам само 1 мнение като казах че това е супер тъпотия!!Не слагай и мен под общия знаменател!!Винаги съм твърдял че и двете игри са супер тъпи и не съм писал в тези теми!! Ае Пеаце Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 4. Най-удачно ще да е Мистър Others понеже пък аз бих си направил един Топ 10 на хора от които бих могъл да получа интересна техническа информация, а не празни приказки и философии в темата за Big Brother или Star Academy <{POST_SNAPBACK}> Евала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 хахахахаха ми Nightwolf си е сложил снимката след пластичната операция. . Аз предлагам на Gerry^^ да хване да си ги записва тия гласове някъде за да не се стигне до Мистър Warez.ru част 1587 1/2 . Призовавам don chefo и evil smith да гласуват за Jozo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 @breakneck нямах теб предвид, просто ти ми падна да те цитирам Ама думата "популярност" ...изобщо не е подходяща, даже е смешна за подобен вид анкета Ми примерно.. по-популярен от Dreamer във форума няма..що него го няма да кажем? @jozo -дет викаш пийс А подобно, и браво за общото мнението за предаванийцата по НТВ Но нямам никой предвид от изброените участници, а като цяло идеята на конкурса.Но като се има предвид от годините на организаторката си е напълно разбираемо Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 @breakneck нямах теб предвид, просто ти ми падна да те цитирам Ама думата "популярност" ...изобщо не е подходяща, даже е смешна за подобен вид анкета Ми примерно.. по-популярен от Dreamer във форума няма..що него го няма да кажем? <{POST_SNAPBACK}> А не. Твърдо против съм да има модератори и Администратори в гласуването. То ще падне едно подмазване и ще оберат всички лаври. За тях в друга тема. Например: "Мистър/мисис Модер/Админ варез.ру". Пък и те почти всички нямат снимки, така че не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Аз гласувам за HATE и за Grimjaur Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Всъщност аз да попитам gerry^^, защо няма снимка на Aggressiv? Аз гласувам за него. По-известен от него за сега във форума, надали има. Дръпни му снимката от профила и го искам в класациите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Дръпни му снимката от профила и го искам в класациите. <{POST_SNAPBACK}> Хахахахаха удар под кръста хахахахахахаха и сложете най-накрая vasil088 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Всъщност аз да попитам gerry^^, защо няма снимка на Aggressiv? Аз гласувам за него. По-известен от него за сега във форума, надали има. Дръпни му снимката от профила и го искам в класациите. <{POST_SNAPBACK}> Тва не съм аз тва ми е мнението за някой съфорумци. Беше грубо обаче да покажа гол гъз, затова смекчих обстоятелствата .. Мерси съм от участие във подобен род конкурси.. път на младите Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 От мен глас за Aquila и за Teddy-King!!! Кефите ме, пичове!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 От мен глас за Aquila и за Teddy-King!!!Кефите ме, пичове!!!! <{POST_SNAPBACK}> цццц брей да му се невиди Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 хахахахаха ми Nightwolf си е сложил снимката след пластичната операция. . Аз предлагам на Gerry^^ да хване да си ги записва тия гласове някъде за да не се стигне до Мистър Warez.ru част 1587 1/2 . Призовавам don chefo и evil smith да гласуват за Jozo. <{POST_SNAPBACK}> к'ва пластинча операция бе снимката е на месец (преди кичурите ) иначе предлагам да е поне седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.