gerry^^ Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Е,ето ви го честно По долу са участниците.Вие казвайте кои от тях искате да участват и се аргументирайте(е,не е задължително) Казвайте най-много по 5-ма! Това са засега...който иска да участва,да изпрати снимка на този адрес Аааа-и не оценявайте само по снимката-оценявайте какво впечатление ви е създал определения човек и снимката я взимайте само като допълнителен факт.И между другото-знам,че повечето гласуващи ще са момчета,но мисля,че оценката ще е обективна -=Teddy-King=- 1 -=Grimjaur=- -=Grimjaur=- 2 -=HATE=- -=НАТЕ=- 4 -=R_a_p_t_o_R=- и пак 3 -=utrepko_=- -=Lucky13=- -=VIRTUALMANCHO=- -=Rafaello=- -=BoFFo=- -=shadowhand=- и пак 1 -=Aquila=- -=cTo9H=- 2 -=jozo=- 2 -=czenitel=- 1 -=NightWolf=- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 На снимките на shadowhand и Grimjaur има по двама човека. Уточнявай кой кого е Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Не станаха ли много темите за оценка. В другата ти подобна вече почва да става горещо P.S И аз съм сложих снимка, може някой да оцени гъзинката по достойнство Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 На снимките на shadowhand и Grimjaur има по двама човека. Уточнявай кой кого е <{POST_SNAPBACK}> хах-следвай интуицията си Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 На снимките на shadowhand и Grimjaur има по двама човека. Уточнявай кой кого е <{POST_SNAPBACK}> shadowhand е момчето в ляво на снимката а Grimjaur е предния с брадичката но сега има промяна и е без брадичка gerry^^ а един въпрос само.Ти случайно да не си взимала на повечето хора снимките от профилите??? Хората които искам да участват са: HATE-точно е момчето shadowhand-участва активно в темата за Формула 1 и ми харесва как пише там Grimjaur-Разбира от супер много неща и особенно от оръжия Мен самия и прилагам сниммков материал тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 gerry^^ а един въпрос само.Ти случайно да не си взимала на повечето хора снимките от профилите??? <{POST_SNAPBACK}> Ами да Но мисля,че нямат нищо против щом са си ги сложили в профила Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Аз гласувам за HATE.Много ме кефи тоя пич маина Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Аз гласувам за cTo9H.Много ме кефи тоя пич маина Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 мииии аз ... такова ...)) да взема да гласувам за cTo9H щото не е лошо момчето )) луда глава ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Aз гласувам за бат Васил ( vasil088 ), който изобщо го няма, постарай се да го вкараш смятам, че с общи услия ще ти чийтнем пула и ще обърнем резултата в негова ползва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Да си кажа мнението: Трябва да има краен срок, докогато да се събират снимките и след това да почне гласувамето за Топ10. Така както е сега, всеки ще гласува за някой, който е в списъка, а тези които ще дадът снимки в последствие, няма да имат никакви гласове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Мен ако питате gerry^^ си прави анкетата с цел да се загаджи с победителя Ама айде да не съм офтопиков..гласувам за Teddy King, ама само при условие, че сложиш снимка на която е с дълга коса маИна Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 загаджи ся ако ми го спрегнеш тоя глагол във 3 времена (по твой избор) те признавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Давам своя глас за R_a_p_t_o_R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Глас за jozo. Кво да кажа... Ф1 солидарност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 Aз гласувам за бат Васил ( vasil088 ), който изобщо го няма, постарай се да го вкараш смятам, че с общи услия ще ти чийтнем пула и ще обърнем резултата в негова ползва <{POST_SNAPBACK}> Дай ми негова снимка и е вътре Да си кажа мнението:Трябва да има краен срок, докогато да се събират снимките и след това да почне гласувамето за Топ10. Така както е сега, всеки ще гласува за някой, който е в списъка, а тези които ще дадът снимки в последствие, няма да имат никакви гласове. <{POST_SNAPBACK}> Да,съгласна съм,пък и така го бях измислила...дай предложение до кога да е срока Мен ако питате gerry^^ си прави анкетата с цел да се загаджи с победителя <{POST_SNAPBACK}> Ахххх...разкрита съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Дай ми негова снимка и е вътре <{POST_SNAPBACK}> Ми потърси в снимките от срещата на warez Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Предлагам да включим и Ev4o_ в класацията аргументи ... от нищо неразбира ... шматка на n-та степен .. и тем подобни ... давам моя глас за него (демек за себе си) нека грозотата победи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Глас за HATE - уважавам си човека - много е свестен Глас и за R_a_p_t_o_R - заради доброто старо ССО - солидарност, кво да се прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Дай ми негова снимка и е вътре <{POST_SNAPBACK}> Ами има снимка напрофила, нали от там ги взимаше и аз гласувам за vasil088= Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 И тук голямата изненада - кандидатирам Боретооооооооо. Снимка си вземете от снимките на warez-срещите...ония гадни масовки като тази, на която утре май ще ида... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Баси този форум се изпедерас*и тотално! Около 90% от юзърите са момчета и вместо да се занимаваме с анкети от сорта на "Коя чалга певица има най-голяма гръдна обиколка?" кво правим... Мистър "Уарез.Ру". Разни пичове си изпращат снимките и после гласуват. Е това, ако не е тотално изпедерас*яване! P.S. Реших да си цензурирам поста, за да не развращавам малолетните Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Искам да поправя герито,щото на теди кинг няма линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 -=Grimjaur=-ето един глас пича наистина има какво да каже по всякаква тема всестранно развит уважавам го и гласувам. а за HATE-изглежда много злобно тва ме кефи а и е свястен глас и за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Мрън, нещо не се харесвам на снимката в линка. shadowhand1 | shadowhand2 Иначе съм трогнат, че влизам в този списък. Даже и гласували има за мен? - луди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.