platis Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Аз съм програмистка паралелка и оценката ми се образува от три оценки. Те са 5.99, 6.00 и 6.00. На тия трите средно аритметично ми писаха 5.99, щото било "алогично" да имам петица през една от годините и дипломата ми да е пълно 6. Здравей, Българийо! <{POST_SNAPBACK}> Едно момиче от моя клас има една петица през петте години и то в 9ти клас по физическо при Кочев. И тя като тебе има 5,99, но според мен това е напълно точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Хе, един приятел го скъса няква асистентка по статистика дето не можеше да различи поасоново разпределение от айфеловата кула, ти за една 5-ца Иначе аз сега си свършвам магистратурата по приложна математика, или поне се опитвам щото така се наших с дипломната ми работа, че ми се иска да хвана кмпютъра и да го изхвърля през прозореца Искам да се срещна с тоя дето е измислил клъстерния анализ, ама не за да се запозная с това което прави в момента, а за да му прекъсна творческите усилия с мощен шут в гъза @woox - не си прав за това, че не харесваш математиката, тя е необходимо зло <{POST_SNAPBACK}> Е аз не се оплаквам, все пак от 27 човека пусна 5, но просто тая асистентка и без тва едвам я трая Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Е аз не се оплаквам, все пак от 27 човека пусна 5, но просто тая асистентка и без тва едвам я трая <{POST_SNAPBACK}> Абе ще свикнеш с това, има си асистенти олигофрени, по-точно некомпететни и с голямо самочувствие, е не всички са с голямо самочувствие от некомпететните но все пак преобладават. На мен някаква ми беше на упражненията по ООП и C++ и четеше от някаква книга от сорта на "C++ Bible" И тая ще ме учи мен на ООП, като и светна един зад врата Случвал ми се е ебаси случая в ПУ-то, явявам се на практическата част на изпит по компютърн иархитектури с програма на асемблер, и оня идиот дето изпитваше няква жена я направи на 2 стинки, щото била ползвала несъществуващо прекъсване (май INT 21 беше), което аз в същото време в мойта програма си го ползвах чудесно за прихващане на клавиатурата, ей такива много ми лазят по нервите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 platis: аз имам една петица по английски в 11-ти клас. И щеше да е абсолютно точно ако се събираха сички оценки и се деляха на броя им. Само че при мен не е така. Имам една оценка от тия задължителни предмети, която (както на твойта приятелка) е 5.99. Само, че имам една оценка от едни модули (които са ми дефакто специалността), която е 6.00 и оценка от едни изпити, която е 6.00. На мен дипломата ми се образува средно аритметично от тия трите. Как смяташ да стане 5.99? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 5.67,никво учене, да живей 8(9-ти)ж клас ОМГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 5,56 - диплома в ОТЕТ - Ленин !!! Баси толкова аиляк си го изкарах и такъв успех имам .... Искам да благодаря на всички бръмтии дет не ми писаха 6 и на всички останали които се излъгаха да ми пишат Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnikolaev43 Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 3.73 с два изпита по психология и математика. Всички като гледам сте бомба.Честито на спечелилите от септември пак . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 5.13 общ успех. Във ФЕГ съм и много мразя шиб***** даскали, които ме отрязаха много здраво с по една еденица. Няма нищо. Догодина повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 5,56 - диплома в ОТЕТ - Ленин !!! Баси толкова аиляк си го изкарах и такъв успех имам .... Искам да благодаря на всички бръмтии дет не ми писаха 6 и на всички останали които се излъгаха да ми пишат <{POST_SNAPBACK}> Ма и ти ли ТЕТ-а си завършил, и аз там разбичвах отвреме на време айляк и го завърших с 5.61, ама не беше чак толкова лесно. Иначе курса ни завърши със среден успех някъде около 5.50 и май чупихме рекорда за ТЕТ-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 5.73, напълно съм си доволен от успеха и от това че 2 месеца няма се виждам с училището Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 О х..еми 4.50 м цяла година си вях М*дете с извинение и за тфа такъф успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 9-ти клас го изкарах супер айляк в ЕГ"Иван Вазов"(Руската) и завърших с 5.80 не мога да повярвам ама какво да се прави даскалите ми са сравнително яки има само 2-3 дето имам проблеми с тях ..ама се преживяват Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 аз равьрших s 5.00 ama може6е и да е по добре.караи да върви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 5.52 За човек като мен, който цяла година не беше пипнал нищо, бива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 хех,айде и аз ще кажа-приблизително 5.9!!! имам една петица-по физическо но иначе съм бомба (скромна съм,а? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 хех,айде и аз ще кажа-приблизително 5.9!!! имам една петица-по физическо но иначе съм бомба (скромна съм,а? ) <{POST_SNAPBACK}> Даааааа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Добре сте вие аз кво да кажа като цяла година хода по изпити и накрая като погледна само 3 съм зел... Като си помисля че след 4-5 дена почват останалите 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izrod4eto_pld Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 5.35 без да уча другата година 6.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Завърших със средното си образование...5,47 хах сега да видим следващия цикъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Брейййййй много отличници в тоя форум бе .... аз завърших сичко 6 с изключение на Химия и Биология .... г-жата ме мрази .... по биология имам две шестици и една петица и ми е писала 5 за срока и годината Както и да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Брейййййй много отличници в тоя форум бе .... аз завърших сичко 6 с изключение на Химия и Биология .... г-жата ме мрази .... по биология имам две шестици и една петица и ми е писала 5 за срока и годината Както и да е <{POST_SNAPBACK}> хахахахах мрази те и затова имаш 5 хах искам и мен така да ме беше мразила по физика и по химия даскалките и да имам 5 а не 4 блях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.