farrell Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 5...което е жалко...много жалко.Но, какво да се прави.Другия път повечеХХАААХ <{POST_SNAPBACK}> хах,ако има друг път Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Завърших с 5.13 9кл Не съм много доволен ама при положение че цяла година почти нищо не съм барнал горе-долу бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 5.70 обаче гласувах ,че ще мълча Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 5.09 щото много се отпуснах втория срок Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Да не се хваля ама 11 клас в Търговската с 5.60 мисля, че е добре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 4.50 , подготвак в ег-то разочароващо на като се има предвид че отворих учебник завчера за 1 час (имах 4.30 по немски устен и мислех че ще ме изпитва за 5 , а тя ме изпитвала за 3 ) е повече от логично Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 bahti tuka si4ki li ste kat nekvi zubari az mai sam edinstveniq na izpiti hubavo 4e sa uredih v mehanoto sas malko vrazki Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 bahti tuka si4ki li ste kat nekvi zubari az mai sam edinstveniq na izpiti hubavo 4e sa uredih v mehanoto sas malko vrazki <{POST_SNAPBACK}> абе т'ва да си зубар и т'ва да не оставиш на изпит са съвсем различни работи...сред "готините" явно е модерно да имаш 2 и 3.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 абе т'ва да си зубар и т'ва да не оставиш на изпит са съвсем различни работи...сред "готините" явно е модерно да имаш 2 и 3.... <{POST_SNAPBACK}> Да бе и аз съм чувал как двама приятели си говорят и единият казва,че има 4.50 а другия му казва,че е зубър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 завърших само с 'браво'-та в бележника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 само по течението си карах и без никъф зор завърших точно с 5.00 две 4-ки и две 6-ци сичко друго 5-ци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Завършвам с 4.42 ! Причина:Учители местонахождението им неиндефицирано ( НЕ ОЩЕ ) 7 предмета при които трябваше да имам оценка с една еденица повече стана така че бях премазан,прецакан,омазан,замазан,изнервен,полу умрял!!!! Като завърша доста учители ще съжаляват че са ме виждали ........ Аре стига толкова.Предметите по които ме смачкаха бяха Френски 3 5 4 за годината Практика 5 4 4 за годината География 5 за годината (имам 3 шестици) Етика 5 за годината (изпитва ме на целия матерял и искарах 6 ) Збут 4 за годината (доклада на края на годината ми беше 3 листа ) Физическо 5 за годината ( 4,5,6,6,6 ) Специално за учителите ще кажа I'll be back!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Аз завърших с 5.35 и бях предпоследен по успех в Мг - то. Но това беше в далечната 98ма година Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Аз завърших с 5.35 и бях предпоследен по успех в Мг - то. Но това беше в далечната 98ма година <{POST_SNAPBACK}> Хм, какво съвпадение. Аз пък завърших в дървото с 5,38. Но през далечната 2000г. Ама кажи колко ти е общия успех от ТУ бе колега. Нали тази година завърши. Да не те е срам? А бе така като гледам доста отличници има тука. Не мога да повярвам. Много мъдър форум сме си имали. Да не лъжете ей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 5.80......кат за ТЕТа съм супер доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Хм, какво съвпадение. Аз пък завърших в дървото с 5,38. Но през далечната 2000г. Ама кажи колко ти е общия успех от ТУ бе колега. Нали тази година завърши. Да не те е срам? А бе така като гледам доста отличници има тука. Не мога да повярвам. Много мъдър форум сме си имали. Да не лъжете ей. <{POST_SNAPBACK}> Нали бях споменал в друга тема, не помня коя обаче 4.35 това без дипломната Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Основното го завърших с 5,75/само една 5 имах,не знам да ли прави толкова,защото не помня какво съм учил/,средното с 4,80 и нещо/почти без да пипна учебник/,но съжалявам сега,защото е елементарно да имаш отлична диплома/за справка-завърших Английската,не Пеню Пенев/,висше не мога да завърша,щото всяка година почвам нова специалност,смятам тази година......като трета,да е последно начало Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 4.30 ми е успеха от дипломата. Така свърших училище 2000-та година.Кеф, да завършиш МГ със 3.33 по математика Редакция: Липсва т'ва даскало, та си е*е майата! Душата си продавам да съм пак 10-ти клас И аз имам 3.33 в дипломата по Математика, самоче от ТХВП много гаден тоя предмет ей. Хубаво, че сега не го уча. Не си предлагай душата, че нали знаеш с Дориан Грей какво стана Аз останах на 2 изпита, но ще ги взема. няма къде да ходят. Езикознание и Латински. На втория останаха 70% от курса и не само от нашия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 4.30 ми е успеха от дипломата. Така свърших училище 2000-та година.Кеф, да завършиш МГ със 3.33 по математика Редакция: Липсва т'ва даскало, та си е*е майата! Душата си продавам да съм пак 10-ти клас <{POST_SNAPBACK}> Кой ти е бил по математика, че така те е подредил? Аз бих заложил на Рулев. Аз завърших с 5.35 и бях предпоследен по успех в Мг - то. Но това беше в далечната 98ма година <{POST_SNAPBACK}> Нали бях споменал в друга тема, не помня коя обаче 4.35 това без дипломната <{POST_SNAPBACK}> Аз МГ-то го завърших с 5.96 Прецака ме химията (то и университета май така стана ) и ... за малко по информатика щеше да стане мизерия в 11 клас. Не се разбирах много с даскалкта и ми писа 3 за първия срок, което беше кофти, защото аз в общи линии с това се занимавам. Но после спечелиш една областна олимпиада и ми писа 6 А сега в ТУ-то първият семестър - 4.5, вторият - 5.1667. Вчера си взех (от първия път) ВМ3 с 5 Можеше и 6, ама с асистентката не се разбираме много (тя е много зле) и ме пооряза малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 А сега в ТУ-то първият семестър - 4.5, вторият - 5.1667. Вчера си взех (от първия път) ВМ3 с 5 Можеше и 6, ама с асистентката не се разбираме много (тя е много зле) и ме пооряза малко. <{POST_SNAPBACK}> Хе, един приятел го скъса няква асистентка по статистика дето не можеше да различи поасоново разпределение от айфеловата кула, ти за една 5-ца Иначе аз сега си свършвам магистратурата по приложна математика, или поне се опитвам щото така се наших с дипломната ми работа, че ми се иска да хвана кмпютъра и да го изхвърля през прозореца Искам да се срещна с тоя дето е измислил клъстерния анализ, ама не за да се запозная с това което прави в момента, а за да му прекъсна творческите усилия с мощен шут в гъза @woox - не си прав за това, че не харесваш математиката, тя е необходимо зло Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Неска беше дипломирането на МГ-то. Среден успех от дипломата - 5.80. Голямо шоу беше, щото имаше супер много балони с хелий и ний ги разграбихме и ги издишахме. Отдавна не се бях забавлявам така. А пък като си хвърляхме шапките във въздуха немога да ви опиша колко яко беше. Скоро ще имам и клипче от тва с шапките, но незнам дали ще мога да го кача някъде. Айде приятна ваканция на всички, а на тези като мене дето им предстоят кандидат-студентски изпити да се стегнат още един месец и след тва ще е истинския купон Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Бахти и отличниците дето сте се събрали тука.Все шесторкаджии.Гадни зубрачи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Аз съм програмистка паралелка и оценката ми се образува от три оценки. Те са 5.99, 6.00 и 6.00. На тия трите средно аритметично ми писаха 5.99, щото било "алогично" да имам петица през една от годините и дипломата ми да е пълно 6. Здравей, Българийо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 А сега в ТУ-то първият семестър - 4.5, вторият - 5.1667. Вчера си взех (от първия път) ВМ3 с 5 Можеше и 6, ама с асистентката не се разбираме много (тя е много зле) и ме пооряза малко. <{POST_SNAPBACK}> Колега живота е пред теб, лошото тепърва предстои Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Завършвам с 4.42 ! Причина:Учители местонахождението им неиндефицирано ( НЕ ОЩЕ ) 7 предмета при които трябваше да имам оценка с една еденица повече стана така че бях премазан,прецакан,омазан,замазан,изнервен,полу умрял!!!! Като завърша доста учители ще съжаляват че са ме виждали ........Аре стига толкова.Предметите по които ме смачкаха бяха Френски 3 5 4 за годината Практика 5 4 4 за годината География 5 за годината (имам 3 шестици) Етика 5 за годината (изпитва ме на целия матерял и искарах 6 ) Збут 4 за годината (доклада на края на годината ми беше 3 листа ) Физическо 5 за годината ( 4,5,6,6,6 ) Специално за учителите ще кажа I'll be back!!!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> qvno si v stroitelniq taka kato 4eta ili se barkam........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.