Jump to content
BulForum.com

Училище

Fibaman

Колко ви е успеха ?  

157 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Днес свърши още една учебна година и ми стана интересно да видя и другите как са свършили . Аз да се скрия някъде , че нашите ме гонят с тоягата :D

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Аз свърших изобщо с училището благополучно!!Радвай се че е свършила поредната година а не всичкото училище че след това е много по-гадно!! :sick :sick

да въпреки,че днес ми беше сигурно за последно в "тъпото даскало",липсва ми от много отдавна :angry:

среден успех: 5.75. Ще го преживея... :lol:

4.30 ми е успеха от дипломата. Така свърших училище 2000-та година.

Кеф, да завършиш МГ със 3.33 по математика :bgrin: :D

Редакция: Липсва т'ва даскало, та си е*е майата! Душата си продавам да съм пак 10-ти клас :cry

Много добър среден успех :)

Имах 4 срочни двойки първия срок, но 2-рия ги оправих на 5-ци. B)

отличник, копеле!

завърших 10-и. хайде още две години ще ги избутам. да, през тези два месеца ще ми липсват определени учители.

Английската си е хубаво, колкото и да го псувам понякога :)

Завърших осми клас със успех 6.00!!! :punk Толкова се гордея със себе си! :bgrin:

Като гледам повечето гласували са отличници! Ура за отличния форум! :punk

5.33

2 госпожички ме прецакаха жестоко ,иначе стипендия хващах! :cry Другата година по-добре! :D

Аз пък завърших с 5:75 :P. Ама аз свърших на 15-ти и сега си чакам резултатът от изпитите след 7-ми клас  :lol:

Ти бъзикаш ли се :confused :confused :confused Защото аз съм на абсюлютну същия хал :)

Ти бъзикаш ли се :confused :confused  :confused  Защото аз съм на абсюлютну същия хал :)

Има ли причина поради , която да се базикам ? :huh: . И ти ли имаш 5.75 ? :). Аз трябваше да имам още една 5-ца, ама се уредих :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...