smsdeliverer Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 И двата телефона са със оригинални зарядни. 7200 в много добро състовние. 6600 отлично състояние книжки кутия и т.н. Цени: 7200 - 270 Лв. 6600 - 300 Лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 За 6600 - колко време е използвана, има ли MMS картичка към нея (това не знам да ли влиза в "комплекта" ), панела ще трябва ли да сменям (и да трябва, не е проблем де!) и има ли някакви инсталирани софтуерни благинки? Щото отдавна си търся такова нещо, а майка ми няма да се навие да ми земе нов... Едит: А, и най-важното: колко време държи батерията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 За 6600 - колко време е използвана, има ли MMS картичка към нея (това не знам да ли влиза в "комплекта" ), панела ще трябва ли да сменям (и да трябва, не е проблем де!) и има ли някакви инсталирани софтуерни благинки? Щото отдавна си търся такова нещо, а майка ми няма да се навие да ми земе нов... Едит: А, и най-важното: колко време държи батерията? <{POST_SNAPBACK}> Пише се MMC карта. За батерията : Време на разговор 4 ч. Време на готовност 200 ч. Софтуерни благинки : Аll4smartphone.com Наистина, много добър телефон Ако имах 300 лв вмомента, сигурно щеше да си го купя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Да, ама се оказа, че 1 приятел ще ми даде същото нещо с намаление Сори, въпросът се отменя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 И двата телефона са със оригинални зарядни. 7200 в много добро състовние. Цени: 7200 - 270 Лв. <{POST_SNAPBACK}> това е нокиата с панел от пластмаса и плат или се бъркам , защото ми изглежда че е той ! та както и да е . Въпросат ми към тебе е дали е нацапана кожата или е надраскан панела и може ли да се смени панела ако е малко поочукан ! благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted July 4, 2005 Author Share Posted July 4, 2005 И двата телефона са продадени. Моля затворете темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.