gerry^^ Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Такаа....значи идеята за темата е моя и на tankis... Та питаме-кои са ви най-неприятните хора във форума и кои според вас са най-положително настроените... Условията са такива -Казвате 3-ма човека,които харесвате от форума и 3-ма,които не харесвате и за всеки даваде основание защо го харесвате или защо не Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Не харесвам WooX---дървен философ,злобар и непросветен The`Scorpion---дървен философ,спамер,лигльо третият си го оставям за едит едит:Grimjaur-как можах да го забравя???---дървен философ,супер смешен ми е с неговите патриотично-националистически пропаганди,дразни ме затова,че в темата Любими моменти винаги слага някви толкова дълги цитати от някви тъпи БГ произведения с патриотична насоченост,че чак те заболява пръста да скролваш и мисля,че никой не му ги чете и само задръства тази готина тема харесвам GeorgiK-интелигентен,забавни мнения,интересен стил на писане,обосновани мнения Aggressiv-печен,интелигентен,услужлив,вкарва смях третият си го оставям за едит едит:кака snejko---готина ми изглежда,има свежи идеи и забавна(juji също) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 не харесвамWooX The`Scorpion третият си го оставям за едит харесвам GeorgiK Aggressiv третият си го оставям за едит <{POST_SNAPBACK}> благодаря, благодаря Няма какво да се залъгваме , всичките ви харесвам, всички са готини по един или друг начин, и от там нямам и някакви негативни нагласи към някой съфорумник. Съответно нямам и неприятни за мен хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Ха... Тези които са ми най-приятни: 1.gerry^^(супер яко момиче-нищо лошо не съм видял в нея) 2.breakneck(точен пич,много ми помогна) 3.Aggressiv(актуален и той ми помогна) Тези,които са ми най-неприятни 1.Petio(заяжда се много-имам мноо такива пм-чета от него) 2.R_a_p_t_o_R(направи ми лошо впечатление от няколко поста) 3.Третия го оставям за едит Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Еми имаше такава тема и пиИеше нещо като "хайде от доста време се знаеме вече, кажете си кой-кого харесва".Иначе мисля, че темата е глупава, защото могат да почнат много караници и дори уговорки за бой. Това си е лично ваше мнение и ще е по-коректно ако го запазите за себе си.Все пак си е чиста обида, а ако искате да правите четки на някого можете да му пратите ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 Еми имаше такава тема и пишеше нещо като "хайде от доста време се знаеме вече, кажете си кой-кого харесва".Иначе мисля, че темата е глупава, защото могат да почнат много караници и дори уговорки за бой. Това си е лично ваше мнение и ще е по-коректно ако го запазите за себе си.Все пак си е чиста обида, а ако искате да правите четки на някого можете да му пратите ЛС. <{POST_SNAPBACK}> Кхъ-кхъ....така и не разбрах....кои са ти най-приятните и най-неприятните хора????....защото затова е темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 не харесвамWooX--- непросветен <{POST_SNAPBACK}> Поне уточнявай в какво, та да може да се просвети човека А повярвай ми, просветен е в доста неща П.С. Колко пари да заложа, че Dulgia ще ме пише в групичката с нехаресваните Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Хм... Все още ме няма в списъка на мразените? Все още няма желаещи да ме линчуват? Странно... Класации не обичам да правя... От скоро се подвизавам из форума... Няколко същества ми направиха доста добро впечатление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Az nikoi ne haresvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Приятни са ми: Grimjaur Ov3rm4n Karaman (Също и dunata , ама той ми е приятел и май не трябва да се брои) . А пък неприятни са ми: Boro (той май не пише вече) Peja заяжда се за глупости и повтаря едни и същи глупости . Miskinin (супер Кутеник според мен , ама не знам , може и да е точен , не го познавам . ) да не се обидите Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Най-приятни: RIP-пише добри рецензии,забавен,приятен,услужлив VooDooMan-левскар,чувство за хумор,обича Хиподил GeorgiK-фен на футбола,чиито мнения много уважавам net_fighter-любимата ми кака,фенка на Барса Относно най-неприятните -засега съм пас Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Баси, още няма гласове за Христина @vas90: леки четки на власта а? Най много харесвам: 1. Rotten 2. Brain Третия ще си го оставя за едит, ама познайте кой ще е Не мога да понасям: 1. Малки смотани спамърчета 2. Малки смотани флудерчета 3. Дечицата които са като фурнаджийски лопати (използвам "малки" и "дечица" щото повечето такива са предимно набор 90 и нагоре) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Не съм съставил списък за това кои Най много харесвам, но някой ден ще сложа Нямам черен списък засега(аз понякога харесвам критиките иначе ако никой не ми харесваше нямаше да съм тук въобще). По принцип не пиша много по форуми, но тук засега ми е рекорда Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Има няколко хора, които лекичко са ми неприятни заради начина им на писане (включвам пишещите на шльокавица). Има 1-2 същества, които откровено си ме дразнят, май бяха Флъфи (голямо фукане и голяма некомпетентност), Фарел (нещо като Флъфи, ама не толкова), Агресив (май не е глупаво момче, ама незнам защо ме изнервя), Васил088 (като Агресив). Иначе наистина харесвам Психозиса, ама той ми е приятел и затова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Има няколко хора, които лекичко са ми неприятни заради начина им на писане (включвам пишещите на шльокавица). Има 1-2 същества, които откровено си ме дразнят, май бяха Флъфи (голямо фукане и голяма некомпетентност), Фарел (нещо като Флъфи, ама не толкова), Агресив (май не е глупаво момче, ама незнам защо ме изнервя), Васил088 (като Агресив). Иначе наистина харесвам Психозиса, ама той ми е приятел и затова. <{POST_SNAPBACK}> Хахахаха сигурен съм,че аз съм ти най противния Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Обичам ви всички Едит: чиста работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Има няколко хора, които лекичко са ми неприятни заради начина им на писане (включвам пишещите на шльокавица). Има 1-2 същества, които откровено си ме дразнят, май бяха Флъфи (голямо фукане и голяма некомпетентност), Фарел (нещо като Флъфи, ама не толкова), Агресив (май не е глупаво момче, ама незнам защо ме изнервя), Васил088 (като Агресив). Иначе наистина харесвам Психозиса, ама той ми е приятел и затова. <{POST_SNAPBACK}> Ами първо колежке отдавна не се смятам за момче, не можем всички да бъдем деца. Иначе е удовлствие за мен да прочета, че съм успял да изнервя някого.. Поласкан съм, а какво пиеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 По принцип харесвам почти всички тук, но няма как да не спомена Godfather - единствения след чиито мнения не остава място за спор и съмнение. Винаги когато се изказва е достатъчно компетентен. Като цяло хората тук ми харесват, особено след закриването на сайта останаха само "сериозните" Не обичам грозно написаните постове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Хм, интересна тема. Обичам хората, които са забавни и не се дразнят толкова лесно от един пост в който някой е казал нещо на бъзик и не се заяждат толкова много с хората по форумите. Такива като: 1. Aggressiv 2. tankis 3. Едитвам го това място за afx (по старо му aphex). Mного услужлив човек, въпреки че още не съм се възползвал от услугите му. Но никога не е късно. А не обичам хора, които се бъркат в споровете на другите без причина и главно в моите и тези които обичат да се заяждат доста и постоянно за нещо. Всъщност аз харесвам всички от тук, колкото и да сме спорили за нещо (всеки носи своя си характер), но мога да напиша тези които са ми били неприятни в определен период от време. Такива като: 1. emo_one (голямо дете е и много обича да обсъжда и да се заяжда с хората в темите, особено най-активно в "Избори 2005". Другия му приятел който повече не се и обажда му забравих името) - този все още не мога да го понасям. Много са ми пресни спомените. 2. The'ScorpioN (незнам защо но но аз съм останал с впечатлението че повечето му постове са несериозни и се отнася прекалено несериозно към някои теми. Големи спорове имахме по едно време с него, но се надявам че вече се изяснихме един с друг) 2. sMARTbomber (в предпоследната тема в която имахме засичане с него също се разрази голям спор, поради бъркането му в спор там където не му е работа, въпреки че с другия човек се разбрахме с 2 поста. И с него смятам че се разбрахме вече. Иначе мисля че е точен човек, но нещо си сблъскахме разбиранията. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 офтопик: Не че ми се иска.. но усещам че тази тема рано или късно ще се превърне в едно бойно поле Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 офтопик: Не че ми се иска.. но усещам че тази тема рано или късно ще се превърне в едно бойно поле <{POST_SNAPBACK}> По-добре едно отколкото много Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 1. emo_one (голямо дете е и много обича да обсъжда и да се заяжда с хората в темите, особено най-активно в "Избори 2005". Другия му приятел който повече не се и обажда му забравих) - този все още не мога да го понасям. Много са ми пресни спомените. <{POST_SNAPBACK}> Стига бе, бат Емо r0x , без него темата за изборите нямаше да е толкова колоритна Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Ауе няма да казвам конкретни имена,щото някой ще ми се сърди , ама ще кажа какво поведение мразя в Форума и оттам нататък тези които правят такива постове да си правят извода че ги мразя. : 1-Мразя да се пише на шльокавица 2-Мразя да се флоодва,спамва и сякакви темподобни,насиращи топиците неща 3-Много се дразня,когато някои новобранец или непросветен направи грешка и веднага му се нахвърлят 4-5 "стари кучета" 4-Мразя тези,които в раздела "купувам/продавам'' започват да коментират въпросната стока и цената й , защото по този начин топик стартера,губи всякаква възможност да я продаде 5-Мразя тези,които се опитват да натрупат постове,пишейки,безмислени неща Аналогично , няма да споменавам имена и за симпатичните ми в Форума , щото пък някои ще се възгордее.Обаче уважавам поустърите,които правят следното : 1-Стремят се да помагат на новобранците , а не да ги е*ават само 2-Правят смислени топици(като този на Гери^^^,в който поствам в момента) 3-Не започват безмислени спорове,а гледат как да ги потушат 4-Тези които са си сложили снимка в личния профил и не се крият 5-И модераторите разбира се(тряа да се измазня малко) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 4-Тези които са си сложили снимка в личния профил и не се крият <{POST_SNAPBACK}> Ти си си сложил най-тъмната възможна снимка и си в гръб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Стига бе, бат Емо r0x , без него темата за изборите нямаше да е толкова колоритна <{POST_SNAPBACK}> Да така става по цветна темата, ама не се е научил човека как да се заяжда като хората. Това не ми харесва. Иначе другия му приятел, който безследно изчезна и псуваше наред и казваше кой бил циганин и т.н. беше забавен, въпреки че накрая може да са го възнаградили с някой бан. 5-И модераторите разбира се(тряа да се измазня малко) <{POST_SNAPBACK}> А да, забравих да добавя. Нарочно не съм вписал никой от модераторите или администраторите, защото смятам че всички са точни хора. ЕДИТ: А бе тая тема не е ли за Тя и Той. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.