Jump to content
BulForum.com

buy: Дамски GSM

Recommended Posts

ами купувам телефон за майка ми и телефона треа да е ЖЕНСИ задължително ! та с капаче(май бяха дамските,та както и да е ) не е задължително да е с екстри само да е здрав и с издражлива батерия !

КОЙТО НЕ ПИШЕ ПО ТЕМАТА ДА НЕ ПИШЕ !!!

ЕДИТ: АКО МИЖЕ ТЕЛЕФОНА КОЙТО ОФЕРТВАТЕ ДА Е БЕЗ АНТЕНА !!!

ами купувам телефон за майка ми и телефона треа да е ЖЕНСИ задължително ! та с капаче(май бяха дамските,та както и да е ) не е задължително да е с екстри само да е здрав и с издражлива батерия !

КОЙТО НЕ ПИШЕ ПО ТЕМАТА ДА НЕ ПИШЕ !!!

ЕДИТ: АКО МИЖЕ ТЕЛЕФОНА КОЙТО ОФЕРТВАТЕ ДА Е БЕЗ АНТЕНА !!!

Predlagam ti motorola c350. bez kapak e, no e prefekten za jeni do sq maika mi go e polzvala. imam originalno zarqdno i hendsfree. kupuvan e predi godina ot komunikatel. sastoqnieto mu e otli4no. cena 80lv.

моето предложение е: http://www.evrocom.info/invision/index.php...ndpost&p=375562

виж дали те устройва  :)

sorry батка ама татко каза БЕЗ СИМЕНСИ !!! ама го каза по - късно и затова не съм го писал в темата !!!

БЕЗ СИЕМЕНС !!!

sorry батка ама татко каза БЕЗ СИМЕНСИ !!! ама го каза по - късно и затова не съм го писал в темата !!!

БЕЗ СИЕМЕНС !!!

Да ти предложа Nokia 6100 за 135лв.

Да ти предложа Nokia 6100 за 135лв.

батка заглавието на темата прочете ли го ???? като гледам май не си :) до 100 кинта :))) ама сигорно няма да го взема !

батка заглавието на темата прочете ли го ???? като гледам май не си :) до 100 кинта :))) ама сигорно няма да го взема !

абе прочел съм го ве майна - ама знам ли ти положението - може да изкочиш още някой лев и да решиш да приемеш моята оферта.

абе прочел съм го ве майна - ама знам ли ти положението - може да изкочиш още някой лев и да решиш да приемеш моята оферта.

ок споко ве :)

Как ти звучи Samsung SGH-A400 за 100 лева?

хммм ще помисля !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...