zlobil Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 abe kakto si 4atix i izvednaj mi ispisa you are G-lined neznam si kvo neznam si 6to....i me disconectna ot mirkata ot si4ki kanali posle mi ispisa eto tova.... Banned: Imate VIRUS! Iskali ste da stanete operator v nyakoj kanal. Prochetete instrukcii kak da si mahnete virusa na tozi adres (2005/06/29 23.02) - Closing Link: zl0bil[bGmIRC09@255.255.255.255] (Banned) - samo deto ne vijdam nikav adres.....moje li nqkoi koito ima nqkva predstava zakvo stava vapros da mi obqsni kak da si maxna bana.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 abe kakto si 4atix i izvednaj mi ispisa you are G-lined neznam si kvo neznam si 6to....i me disconectna ot mirkata ot si4ki kanali posle mi ispisa eto tova.... Banned: Imate VIRUS! Iskali ste da stanete operator v nyakoj kanal. Prochetete instrukcii kak da si mahnete virusa na tozi adres (2005/06/29 23.02) - Closing Link: zl0bil[bGmIRC09@255.255.255.255] (Banned) - samo deto ne vijdam nikav adres.....moje li nqkoi koito ima nqkva predstava zakvo stava vapros da mi obqsni kak da si maxna bana.... <{POST_SNAPBACK}> Ами имаш gline т.т си баннат глобално и " анално " от сървърите. Предполага се че е временен бан за час, два може и повече но не е перманентен. Най - лесния начин пишеш /remote off като те пусне и би трябвало да не сендваш shits Бана може да го избегнеш, ако имаш bnc или просто влезнеш от друго IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 Ами имаш gline т.т си баннат глобално и " анално ". Предполага се че е временен бан за час, два може и повече но не е перманентен. Най - лесния начин пишеш /remote off като те пусне и би трябвало да не сендваш shits <{POST_SNAPBACK}> poslednoto izre4enie izob6to ne razbrax zakov mi govori6 ama kakto i da e mersi vse pak dano da se opravi ot samosebesi a kvo sam sendval ?! v smisul nqmam virusi predi 2-3h. gi 4istix Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 poslednoto izre4enie izob6to ne razbrax zakov mi govori6 ama kakto i da e mersi vse pak dano da se opravi ot samosebesi a kvo sam sendval ?! v smisul nqmam virusi predi 2-3h. gi 4istix <{POST_SNAPBACK}> Ами към мирката се лепват едни чудеса, които като влезнеш в някой сървър или правят безразборен dcc send или пък разпращат съобщения към другите потребители. Т.т получава се нещо като dcc спам или message спам без ти да си го задал. Затова като те пусне пробвай да изключиш remote - то, ако е стане пробвай с друга незаразена мирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 dobre de sq ako si svala ot nqkade nova mirka i si q instaliram pak li nqma da moga da flezna ? moje da sa nqkvi super tapi vaprosite mi ama ni6to ne razbiram ot kompiutri i ot takiva raboti a pa mirc mi e nai-neponqtnoto ne6to....do skoro neznaex kak da si regna nick daje Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 ЗАЩО, защо ползвате mIRC Чудете се после че постоянно сте баннати, защото "сигурният" ви клиент е заразен с поредния вирус. HYDRA IRC Едит : Забелязах, че за доста хора IRC = mIRC затова .. : Какво е IRC - Internet Relay Chat. Състои се от интернет мрежи, в българия съществуват 2 големи - UniBG и BGIRC, и НЕ представлява програма Какво е mIRC - Клиент(бъгав и грозен), с който можете да се връзвате към произволна IRC мрежа - в случая UniBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 dobre de sq ako si svala ot nqkade nova mirka i si q instaliram pak li nqma da moga da flezna ? moje da sa nqkvi super tapi vaprosite mi ama ni6to ne razbiram ot kompiutri i ot takiva raboti a pa mirc mi e nai-neponqtnoto ne6to....do skoro neznaex kak da si regna nick daje <{POST_SNAPBACK}> Няма да може до момента в който не падне глайна, понеже това е глобално за цялата мирк, ако беше клайн щеше да смениш само сървъра и готово. Трябва да изчакаш известно време и пробвай с новата мирк. Този вирус който си го лепнал праща съобщения към потребителите с текст " Ако искаш да станеш оператор еди къде си , натисни следния линк " и тва системата го възприема като спам и затова са те бан Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 pff f baxti tapotiite tva predi i az sam go polu4aval- ako iskas da stanes operator copy i paste tova v kanala neznam si kvo neznam si 6to.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Пиша тук за да не отварям нова тема: ще може ли да дадете линкове към други клиенти освен хидрата Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Така разбирам, че за windows става въпрос. Аз ти предлагам xchat - най-добрия клиент с настройки по подразбиране, който съм пробвал. http://xchat.org/files/binary/win32/xchat-2.4.4.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 ЗАЩО, защо ползвате mIRC Чудете се после че постоянно сте баннати, защото "сигурният" ви клиент е заразен с поредния вирус. HYDRA IRC Едит : Забелязах, че за доста хора IRC = mIRC затова .. : Какво е IRC - Internet Relay Chat. Състои се от интернет мрежи, в българия съществуват 2 големи - UniBG и BGIRC, и НЕ представлява програма Какво е mIRC - Клиент(бъгав и грозен), с който можете да се връзвате към произволна IRC мрежа - в случая UniBG <{POST_SNAPBACK}> аз що нямам вируси в mIRC? И второ xchat е доста по-добро от hydraIRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Ами xchat съм я пробвал, каза ми, че /j и /join не са валидни команди(при все, че командите се определят от сървъра, а не от клиента), та не ми се занимаваше("странно") повече с тоя клиент Явно не му е windows силата Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Ами xchat съм я пробвал, каза ми, че /j и /join не са валидни команди(при все, че командите се определят от сървъра, а не от клиента), та не ми се занимаваше("странно") повече с тоя клиент Явно не му е windows силата <{POST_SNAPBACK}> Хмм при мен са си много стандартни даже...някъде другаде е проблема...може да е бил сменен знака за команда и да не е '/'...знам ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 От къде да си смъкна крак за xChat, че гледам, че уиндоуската версия е платена Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Хмм при мен са си много стандартни даже...някъде другаде е проблема...може да е бил сменен знака за команда и да не е '/'...знам ли... <{POST_SNAPBACK}> Мне по скоро иска да сложиш # пред канала иначе не ставаше RottenBrain: как ще е платена бре.. това е opensource програма Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 От къде да си смъкна крак за xChat, че гледам, че уиндоуската версия е платена <{POST_SNAPBACK}> Едно време имаше на warez-a. Имам 2.4.0b на харда, ако искаш прати ми на ЛС мейла си да ти го пратя. @afx след версия 2.0.7 става платена за windows. Все пак ако си я компилираш сам си е безплатна, но не всеки може... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 X-Chat 2.4.3 т'ва е решението има го безплатен в някой саит, в Google го намерих компилиран и сега в залата го ползвам не е перфектен като при Linux но тва е живота. Темата май е за Win_Appz, а иначе основната идея е форматирай си харда и качи Бозата на ново тогава ще се оправи всичко бтв G-line-а е за 24 часа качи програма различна от мИРЦ но бъди с друг идент и можеш веднага да влизаш защото си баннат по идент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 бтв G-line-а е за 24 часа качи програма различна от мИРЦ но бъди с друг идент и можеш веднага да влизаш защото си баннат по идент. <{POST_SNAPBACK}> Аз може отдавна да не влизам в mIRC, но спомените ми не са толкова избледнели. gLine може да бъде за колкото са го set-нали в зависимост от провинението, и какво общи има индента тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 някой път слагат бан само по идент и то точно когато имаш вируси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Аз може отдавна да не влизам в mIRC, но спомените ми не са толкова избледнели. gLine може да бъде за колкото са го set-нали в зависимост от провинението, и какво общи има индента тук <{POST_SNAPBACK}> За вируси е 24 часа при първо провинение ... някой път слагат бан само по идент и то точно когато имаш вируси <{POST_SNAPBACK}> Именно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Аз може отдавна да не влизам в mIRC, но спомените ми не са толкова избледнели. gLine може да бъде за колкото са го set-нали в зависимост от провинението, и какво общи има индента тук <{POST_SNAPBACK}> Скоро и на мен ми се случи това нешо и gLine е точно за 24 часа защото е от вирус!!След 24 часа ако не се махне вируса пак те прецаква докато не форматнеш харда друго решение лично аз неоткрих За такива дребни провинения слагат gLine за времмено уж да си изчисти заразения човек компа ама повечто като незнаят за какво става въпрос си влизат то пак си ги банва и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ами аз отдавна бях IRC Operator, ама доколкото си спомням gline мога да ти сложа за 5 мин или вовеки веков. А това дето си си форматнал харда..... хахаххаха за едно MIRC....как не съм се сетил и аз.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ами аз отдавна бях IRC Operator, ама доколкото си спомням gline мога да ти сложа за 5 мин или вовеки веков. А това дето си си форматнал харда..... хахаххаха за едно MIRC....как не съм се сетил и аз.... <{POST_SNAPBACK}> Ми хайде ти като си бил оператор кажи ми защото нито един оператор неискаше да ми помогне???Всеки ми вика влез в онзи канал питай ако изобщо ми кажа и една дума!!От тоя канал ми казват обърни се към оператор!!Обръшам се пак към оператор и никой нищо не ми казва и аз кво да правя прибягнах до последното решение!!Един оператор да ми беше обяснил за какво става въпрос и готово!!Какво като съме дин просто юзър а те оператори!!Това незначи че съм някав мизерник и нямам право да питам и те да ми мълчат!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 abe kakto si 4atix i izvednaj mi ispisa you are G-lined neznam si kvo neznam si 6to....i me disconectna ot mirkata ot si4ki kanali posle mi ispisa eto tova.... Banned: Imate VIRUS! Iskali ste da stanete operator v nyakoj kanal. Prochetete instrukcii kak da si mahnete virusa na tozi adres (2005/06/29 23.02) - Closing Link: zl0bil[bGmIRC09@255.255.255.255] (Banned) - samo deto ne vijdam nikav adres.....moje li nqkoi koito ima nqkva predstava zakvo stava vapros da mi obqsni kak da si maxna bana.... <{POST_SNAPBACK}> Ето тук имаш подробни инструкции как се чисти това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ми хайде ти като си бил оператор кажи ми защото нито един оператор неискаше да ми помогне???Всеки ми вика влез в онзи канал питай ако изобщо ми кажа и една дума!!От тоя канал ми казват обърни се към оператор!!Обръшам се пак към оператор и никой нищо не ми казва и аз кво да правя прибягнах до последното решение!!Един оператор да ми беше обяснил за какво става въпрос и готово!!Какво като съме дин просто юзър а те оператори!!Това незначи че съм някав мизерник и нямам право да питам и те да ми мълчат!! <{POST_SNAPBACK}> Никой няма да ти помогне, защото никой IRC оператор не обича да му пишат 1000 човека на private, а се получава винаги така. В най-честия случай даже не гледа какво му пишеш(с редки изключения). Освен това там са някакви много селски борби за виртуална власт и сега ако G-line-а приметно ти го е сложил Screamer(пак примерно), никой друг няма да ти го махне... Освен това повечето нямат и права да го махнат. По-добре както предлага Скорпиона помисли как да си изчистиш MIRC-то, G-line-a, мисля ще изчезне до утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.