snake Posted September 9, 2003 Share Posted September 9, 2003 instalirah si aztek war i ne ste da mi trugne purvata misia iskami da vkatram da vkaram purvoto cd akonqkoi znae kakvo trqbva da napravq da mi pishe a kato pusna custom mision vurvi igrata ako nqkoi e igral tazi igra susto d a postva Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted September 9, 2003 Share Posted September 9, 2003 instalirah si aztek war i ne ste da mi trugne purvata misia iskami da vkatram da vkaram purvoto cd akonqkoi znae kakvo trqbva da napravq da mi pishe a kato pusna custom mision vurvi igrata ako nqkoi e igral tazi igra susto d a postva Mi kato ti iska cd-to napravi edno Virtual cd s Daemon Tools.Gledam 4e tia igrata e na dve cd-ta ,ta ako iska6 i na dvete napravi.A i ti kak ia instalna? v smisal koia programa si ipolzval? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted September 9, 2003 Author Share Posted September 9, 2003 daemon tools sum izpolzval i dvata diska sa na razlichni ustroistva i kato i puskam purvata misiia mi dava che trqbva da sloja diska Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted September 9, 2003 Share Posted September 9, 2003 Na4i ako pravilno te rzbiram - dvete cd-ta o6te sa ti maunt-nati s Daemon Tools i pak ti iska cd-ta.Ako e taka si niaam i na predstava,niaa li krak za NOcd ili ne6o podobno.Vij ako ve4e ne sa ti maunt-nati(moje da si gi unmount-nal sled instala na igrata) gi maunt-ni otnovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.