mi6o_ Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Prodavam zapazeno kalaf4e za cd player ima i vuzmojnost za nosene na 4 diska.Kaluf4eto e super zapazeno praho i vlago ustoi4ivo e.Novo v magazin technomarketa e 8 leva zatova az i iskam 4lv kato e izpolzvana 1-2 puti,na praktika nova ako ima zainteresovani 6te ka4a snimki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Аз съм заинтригуван, ама много не се сещам как точно изглежда. Иначе съм ЗА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 ok утре сутринта ще кача снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Да бе, сигурно ще я взема. Само да знам за какво става дума. Ако е такова, каквото си представям -ОК! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 Да бе, сигурно ще я взема. Само да знам за какво става дума. Ако е такова, каквото си представям -ОК! <{POST_SNAPBACK}> Eto snimkite na tozi site sorry za ka4estvoto oba4e vur6at rabota za orientaciq: http://play.evrocom.net/dl/incoming/CDT/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.