Shadow^Dancer Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 изискванията са ми прости : 1. Марката да е някоя която поне съм чувал и/или най-малкото да има нещо в нета което мога да прочета за модела.моля не ми предлагайте марки фантоми, не се интересувам. 2. Състоянието да е прилично.Т.е. да няма дразнещи козметични дефекти. Ако някой има такава машинка за продаване нека пише.Много ще ви се зарадвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivancho Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Marka TCM , 40 lv . 4isto nov , s palna komplektacia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 дай ми точния модел на този ТСМ за да почета малко какво, що.ако може и малко снимки да качиш няма да е зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 е, ти май нямаш търпило Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted July 3, 2005 Author Share Posted July 3, 2005 ами пуснал съм темата по времето когато писах и на теб за твоя :smile: когато ми дадеш окончателен отговор, ще пиша да закрият темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted July 4, 2005 Author Share Posted July 4, 2005 Прекратявам търсенето. моля изтриите темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.