Jump to content
BulForum.com

WMP

don_anton

Recommended Posts

да ви питам има ли копче в WMP, което да изпълнява функцията на копчето " j " в WinAmp, ако няма има ли някакъв плуг ин или екстеншън с който да се добави подобно функция ?

WMP е възможно най-глупавият пеър.Защо го използваш,като има толкова много по-леки,бързи и добри алтернативи?

Защо коментираш вкуса на другите? Фактът, че не го ползваш и НЕ ГО ПОЗНАВАШ не значи, че е глупав.

По темата - ако @don_anton или някой друг ме светне за какво служи бутона "j" в WinAmp, може и да успея да помогна.

Защо коментираш вкуса на другите? Фактът, че не го ползваш и НЕ ГО ПОЗНАВАШ не значи, че е глупав.

По темата - ако @don_anton или някой друг ме светне за какво служи бутона "j" в WinAmp, може и да успея да помогна.

j = jump to file, отваря ти един джам, в който набираш на коя песен да ти скочи :D :P

Windows Media Player е един много добър плеър, който не го признава, просто е кон с капаци. Макар че аз лично го ползвам само за филми. Вярно е, че например BSPlayer има доста функцийки и други глезотии, но която и версия да съм пробвал някога, винаги ми е правил проблеми от различно естество.

Както и да е, в WMP има комбинации като Ctrl+B, Ctrl+F за предишен, следващ елемент в плейлиста, не съм виждал функция като в Уинамп (J), но може да има плъгин за това.

еми аз ще потърся айде ако някои се сети да каже за плуг ин или екстеншън иначе използвам и УинАмп но ми писна искам малко разнообразие

Не открих функция jump във WMP, но пък ще ти обърна внимание на звученето на този плейър - вярно е, че гълта повече ресурси, обаче еквалайзера дава страхотни резултати като дълбочина на корекциите.

Освен това има плъгини за рипване на CD (в mp3) и попълване на таговете, както и за изпичане на аудиодискове от mp3.

Едит: говоря за WMP9. По форумите има много неласкави оценки за версия 10, така, че не я препоръчвам.

...

Едит: говоря за WMP9. По форумите има много неласкави оценки за версия 10, така, че не я препоръчвам.

И аз бях на това мнение и още съм на мнение, че 9-ката е по-добра, но аз нямах избор :P , в Windows Server 2003 SP1 по дефаулт са включени WMP 10, както и DX 9.0c

Но общо взето 10-ката не прави проблеми, 1-2 пъти ми се случи едно странно нещо като леко забавяне на картината, но беше инцидентно. За обикновено гледане на филми става (засега де, аз съм от 2 дена с тва чудо).

извинявай сърдита лелю,използвал съм го 2 години и за това съм на това мнение. :D

но не,не е чак толкова скапан,просто познавам и по-добри,тва е.

сори,че бягам от темата,но според мен,9-та е по-бъгава от 10-та :)

а иначе при уинамп бутона (J) може да се замести и от (.)(del) в дясно :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...