RiMy_SuN Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Имам чувството, че имам всичко което искам от живота а съм само на 20 И аз си мислех, че няма какво да се вижда повече...ама то имало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Имам чувството, че имам всичко което искам от живота а съм само на 20 на 20 освен да имаш кинта за партенца, друго не виждам кво можеш да имаш ще ти мине, спокойно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Най накрая ми поръчаха аквариум с тея изруди (изруд 1, изруд 2, изруд 3). Отдавна ми се искаше да ми минат през ръцете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Дано твойте ръце да не минат през тях! Това какво е? Кръстоска между риба и крокодил ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Дано твойте ръце да не минат през тях! Това какво е? Кръстоска между риба и крокодил ли?Изруд 1 - african tiger fish (Hydrocynus vittatus)Изруд 2 - alligator gar (Atractosteus spatula) Изруд 3 - Payara или sabretooth tetra (Hydrolycus scomberoides) Хубави именца са им сложили Което и да си изберат, след 2-3 години ще имат едно изключително рядко и "гъзарско" меню. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Скоро ще съм на първото си интервю за работа. Ще се гътна от притеснение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Женами ми подари прекрасен панталон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Женами ми подари прекрасен панталон. Евала на жена ти!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Евала на жена ти!!! Блогодря ти Мн. Иначе по темата, добавихме още две книги на Стивън Кинг към колекцията и вече са 41бр. Добри ужасиики от добър автор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 http://www.flirt4e.com/powerpuff-blossom Napraih si profil u flirta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 http://www.flirt4e.com/powerpuff-blossomNapraih si profil u flirta! Да не би и коментарите да си сложи вече Браво, Ванка! Така те искам! Стига си страдал, трупай нови, млади, сочни като звездата на форума от тази сутрин и никаква прошка, ей! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 http://www.flirt4e.com/powerpuff-blossomNapraih si profil u flirta! Само дето си сменил местата на цифрите за възрастта. Иначе загубих достоино от женаси на 5 игри снукър. Направо се гордея с нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 : G & G : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 : G & G : Ама сме сладури не е истина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 (edited) Ха сега де! Жоре браво бе мойто момче - first come - first serve Edited March 6, 2008 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 (edited) Куцо, кьораво, сакато, дупка има ли, е злато... Всяка бройка е важна, нали Жоре? Как са харесахте от 1вия път? Или просто и 2мата сте на зор? Edited March 6, 2008 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Ама сме сладури не е истина Сладури сте бе Жоре. И още как. Куцо, кьораво, сакато, дупка има ли, е злато... Всяка бройка е важна, нали Жоре? Как са харесахте от 1вия път? Или просто и 2мата сте на зор? А дали са на зор те си знаят бе Ваньо. Иначе с женами се радваме за вас. Бъдете живи и здрави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Ама сме сладури не е истина Хахаха, изненадаааа! От всички май само Жоро си изигра картите правилно Останалите само дрън-дрън! Стискам палци за нова форумна любофффф! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 (edited) Оставете хората да се опрашват на мира бе! [Edit] Зачетох се тука във форумните мелодрами и забравих защо цъкнах на темата. Вчера си купих това: [/Edit] Edited March 7, 2008 by Curunir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 A az po-golemiq mu brat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Хахаха, изненадаааа! От всички май само Жоро си изигра картите правилно Останалите само дрън-дрън! Стискам палци за нова форумна любофффф! 10х и не знаеш колко си права Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Ха сега де! Жоре браво бе мойто момче - first come - first serve Еми така е да.Сега вече да не се отметнеш за бирата? Куцо, кьораво, сакато, дупка има ли, е злато... Всяка бройка е важна, нали Жоре? Как са харесахте от 1вия път? Или просто и 2мата сте на зор? Сега и аз да не се изказвам Ванчо с разни други мисли. Иначе аз не си падам много по бройкането. Сладури сте бе Жоре. И още как. А дали са на зор те си знаят бе Ваньо. Иначе с женами се радваме за вас. Бъдете живи и здрави. Знам че се радвате за нас.Информираха ме Хахаха, изненадаааа! От всички май само Жоро си изигра картите правилно Останалите само дрън-дрън! Стискам палци за нова форумна любофффф! Ами аз не зяпам само по форумите както си мислят някой."Атака или в батака" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 WOW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts