DON_CHEFO Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 И сестрата неска ги зе тия листовки.........А аз да се бия в тъпата кратуна, че не изкарах "C" категория до сега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Еми печелим всички мачове по баскетбол с момчетата от даскало и оправда големият ни труд и потенето на задници 2 месеца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 имам 6 по медицинска физикааааа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Зех си столче за компа. Конфорт... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Днес подминах терабайт ъплоуд в трите големи тракера Освен това най-после закупих СВОЯ ПЪРВИ МОЩЕН КЕГ Не ли брутално очукан и не е ли зверски надписът 1986 И не, не вярно - този кег е МОЯ собственост, платих си го хахахахах С моя късмет обаче техникът ми е във Велинград тая вечер и чак утре сутрин ще потекат първите бири... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 А нямаше ли бирата да е Туборг а не Шуменско? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Намери ми Туборг и отивам и го взимам - никъде няма в момента. А аз НЯМА НАЧИН повече да чакам. И тъй като главата на кега отговаря и на Шуменско (естествено) си взимам от него сега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 В Метро май има голямо разнообразие от кегове...същите като този Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 (edited) В метро има само куро-муро.Рапторе я си обясни защо в целия град няма един кег на Туборг.Щото е афиф работа. Виж ако си смениш главата със такава на Загорка, мога да ти намеря на Ариана,Загорка,Столично(тъмно оригинално) и за 24 часа Хайникен. А на Шуменско биричката освен светло друго не може да се намери по това време. Много внимавай като ти дават кег гледай капачката,да не те изтъркалят със старичко. Само искам да те питам бутилка с въздух кви пари струва(желязото). П.П. Рапторе незнам дали знаеш но всяка пивоварна дава до 10 дни след пускането на първата бира.Прости сметки кег 30 литра= 60 бири : 10 дни (особенно лятото може и по млалко) = на 6 бири на ден . Ти ще станеш пълна пяница бе момче , освен ако не викаш приятели или съфорумци.Тогава звънкай мога да измъквам по някой кег от време на време. Edited January 31, 2008 by fizika01 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Хахахахаххаахх Физика ме разби Ский ся - математиката е друга - не е афиф Туборг ми е 49.90 кега, а Шуменско е 39.9, другите са все надолу. Скъпа бира - хубава - не се продава масово по кръчми наливно Иначе при моите условия няма как кега да се задържи над 10 дни - ВЕРВАЙ ми Смейство, приятели - все има гости. И все сме пиющи. А и не збравяй как бързо върви прясната бира Добре си дошъл - ама кой ще гледа щерката хахахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 (edited) днес по обяд поръчах втора джага за заведението и е абсолютната изрудия Edited January 31, 2008 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 (edited) Ако тия неща дето стърчат освен ръчките се местят не е много яко щото може играчите да се блъскат по топките и така няма да е честно... Edited February 1, 2008 by sk8er Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 луд ли си тва е турнирна маса ~2 бона струва , и аз си мислех че е неудобна ама не е така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Имам 4-ка на изпита по математика!!! За справка: 2/3 от курса имат 2ки, а единствената шестица беше кешова!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 (edited) Мисля би могъл да почерпиш биричка. След като си с 250 бона напред Edited February 2, 2008 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 хахах де да бяха 250 бона виж че има точка между 250 и 00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Взех си черно рено меган. Като ме видите по улиците не ме псувайте много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Поне едно хубаво нещо тези дни - имам 6 на изпита по Философия на политиката. Да живее Николо Макиавели, Аристотел и Платон Но пък сега предстои един доста труден изпит. Непревземаем връх в учебния план на ПУ за специалност Философия 2 курс. Стискайте палци Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 3 изпита -> 3 четворки остават 2-та най-трудни и се надявам да нямам поправки в първата ми година като студент-правист в ПУ. Освен това си взех книжката и съм пълноправен член на мнозинството, които могат да управляват МПС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 3 изпита -> 3 четворки остават 2-та най-трудни и се надявам да нямам поправки в първата ми година като студент-правист в ПУ. Освен това си взех книжката и съм пълноправен член на мнозинството, които могат да управляват МПС. Гошо, трудното тепърва предстои... не бъди спокоен и сигурен за нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Брех...колегата с 3-ри 4-ки Евалата Гледай да не прецакаме икономиката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 (edited) Взех си черно рено меган. Като ме видите по улиците не ме псувайте много. Евала!!!!Със здраве да си е караш Аз искам да се изфукам че сесията вече свърши.Нов ханбален резултата Jozo 20 : 0 TУ Edited February 4, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 цяла седмица ваканция Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Аз си взех и 3тия изпит... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts