jozo Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 jozo & Чефо да се готвят - сезона ей го де е почва - 16-ти е наблизо С нетърпение го чакам ама 16-ти ми е още много далечен.Ако не почерпиш една биричка от сифона за началото на сезона се сърдя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 (edited) ВИДИНИЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Само ако ми изпийш водката, ей! Още тая вечер идвам и си я допивам! Ако не дойш тъз вйечер дъ гъ дупийш е заминала хахахахахахах Имаш късмет че никой не ще да я пие тъз бузъ - досега да е заминала EDIT: jozo аз тайно примамвам фенове на МКЛ и Рено у дома, след което ги убивам по особено жесток начин и складирам на тавана хахахахахах - споко - ще дойде 16-ти - ще пием бира - само няма ми викаш за Лимонсио на главата по време на гонките хахахаха Edited January 26, 2008 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Нещо взех да се разубеждавам Млад съм още и не ми се мре Аз попринцип не говоря много като гледам освен ако няма някой който да мели и той Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Втори изпит взет с 6...сесиите не били лошо нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 EDIT: jozo аз тайно примамвам фенове на МКЛ и Рено у дома, след което ги убивам по особено жесток начин и складирам на тавана хахахахахахДа, а сега просто ги хвърляш на паяка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 (edited) Много си го обичам Ивчо , btw Смитолина кога трябва да я храним приятелю? И защо не земеш да подпалиш насам да търсим в гугъл заедно стоката jozo споко бе - именно щото сме обективни фенове не траем психосуматични дуднения по време на гонките - няма да те трепем хахаха Edited January 26, 2008 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Много си го обичам Ивчо , btw Смитолина кога трябва да я храним приятелю? И защо не земеш да подпалиш насам да търсим в гугъл заедно стоката Мани, човека още не ми казал до кога приема поръчки и взех да се нерва. Иначе, когато кажеш ще поразгледаме стоката Най-вероятно във вторник ще имаш манджа за момата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Ето какво дзверче си купих Колко й е акцизчето на красавицата. Каза, че била 2,4 jtd. Видях, че са по 185 мулета Иначе след 4 годишно ползване на Самсунг Ц100 го замених за Нокия Е51, която живот и здраве се надявам да ме изкара и тя поне толкова :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 (edited) Бясно е, бясно е, трудно се укротява т'ва! Със здраве да си го караш и много безаварийни километри! Евала,Симба!Със здраве и кеф да си го шофираш Колко й е акцизчето на красавицата. Каза, че била 2,4 jtd. Видях, че са по 185 мулетаИначе след 4 годишно ползване на Самсунг Ц100 го замених за Нокия Е51, която живот и здраве се надявам да ме изкара и тя поне толкова :) Благодаря на всички! Chefo, 2.4 JTD е и е 136 коня и едно магаре зад волана Взех я от Горубляне за 7300 свали човека от 7800, засега съм дал допълнително към хиледарка за масла, филтри, антифриз, акумулатор, регистрация и т.н. Остана ми само ремък с ролки и ще съм спокоен...Но е много приятна за каране, наистина P.S. Честита ти Нокия и на теб Edited January 26, 2008 by simbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Добре си се пазарил - берзаварийно каране Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Иначе след 4 годишно ползване на Самсунг Ц100 го замених за Нокия Е51, която живот и здраве се надявам да ме изкара и тя поне толкова Ех,Стефчо и тука обърка марката. Иначе честит да ти е телефона и със здраве да си го ползваш и не се заричай колко ще го ползваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Психара каза : Ако ми кажеш 1 минус на Нокиа (освен цената) пред сони ерекшън, евала! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 (edited) Психара каза : Ако ми кажеш 1 минус на Нокиа (освен цената) пред сони ерекшън, евала! Освен цената. 1.Тегло огромно 2.Размери тухла 4-ка 3.Дизайн квадратен 4.Меню нефункционално 5.Батерия смотана Да продължавам ли? Edited January 26, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Като изключим батерията, всичко останало е субективно... така че не, не продължавай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Освен цената.1.Тегло огромно 2.Размери тухла 4-ка 3.Дизайн квадратен 4.Меню нефункционално 5.Батерия смотана Да продължавам ли? Сигурен ли си?Сигурно говориш за Нокийте от времето на моделите:3310 ,че и преди него имаше един като тухла,не се сещам модела сега какъв беше. Моят телефон не е нищо особенно.Нокия Е50 Нищо от това, което си избройл ,не може да се каже за нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Много си го обичам Ивчо , btw Смитолина кога трябва да я храним приятелю? И защо не земеш да подпалиш насам да търсим в гугъл заедно стоката jozo споко бе - именно щото сме обективни фенове не траем психосуматични дуднения по време на гонките - няма да те трепем хахаха Ферари феновете сме емоционални :) Благодаря на всички! Chefo, 2.4 JTD е и е 136 коня и едно магаре зад волана Взех я от Горубляне за 7300 свали човека от 7800, засега съм дал допълнително към хиледарка за масла, филтри, антифриз, акумулатор, регистрация и т.н. Остана ми само ремък с ролки и ще съм спокоен...Но е много приятна за каране, наистина P.S. Честита ти Нокия и на теб http://alfaromeo.newcar.bg/Alfa-Romeo-156-...0V-skl1323.html Може би съм видял петака. Твойта 4 цилиндъра ли е. Къде са те дялкали така и то още ремък и ролки не си взел, че и труд.....Ако знаеш аз какво смених за 600 лева по Фиата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Сигурен ли си?Сигурно говориш за Нокийте от времето на моделите:3310 ,че и преди него имаше един като тухла,не се сещам модела сега какъв беше.Моят телефон не е нищо особенно.Нокия Е50 Нищо от това, което си избройл ,не може да се каже за нея. Ама виж ся, то не се говори май за модели, ами за общо впечатление от марката. А иначе твоята не беше ли леко доста длъгнеста? Пример за тухла ще дам Н90 - определено ми харесва, ама фани тоя размер. То тва колкото лаптоп направо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Ама виж ся, то не се говори май за модели, ами за общо впечатление от марката. А иначе твоята не беше ли леко доста длъгнеста? Пример за тухла ще дам Н90 - определено ми харесва, ама фани тоя размер. То тва колкото лаптоп направо Хахахаха Какво ще рече длъгнеста,че нещо не разбрах Както писах не ми е кой знае телефончето,но на мен си ми харесва.Пък и не съм голям фен на това да си сменям често телефоните ,както някой го правят ,за да са тон с модата. И да ти кажа въпреки,че е с сумбиан операционна система,нямам никакви игри и филми в него,само една GPS програмка съм си записал в него за ориентация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 (edited) Сигурен ли си?Сигурно говориш за Нокийте от времето на моделите:3310 ,че и преди него имаше един като тухла,не се сещам модела сега какъв беше.Моят телефон не е нищо особенно.Нокия Е50 Нищо от това, което си избройл ,не може да се каже за нея. Брех значи Н95 8 Гигабайта е от времето на 3310 тва чак сега го научвам.Ето тук в този пост колегата е дал много добра снима на Н95 до В960.И никой неможе да ме убеди че тва не са тухли: Пример за тухла ще дам Н90 - определено ми харесва, ама фани тоя размер. То тва колкото лаптоп направо Ти мани че Н90 е огромна ама няма една проста вибрация.Едно време телефон за сумати пари няма вибрация П.П.Моя пък щото няма Симбиан все едно не съм си качил филми със субтитри и всичко и игри. Edited January 27, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 KAEL'THAS SUNSTRIDER DOWN ! ! ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 KAEL'THAS SUNSTRIDER DOWN ! ! ! Бъди малко по-конкретен за нас невежите. ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Бутнали са ей тоя предполагам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Деа мама му, хубаво беше едно време като и ние бутахме Orc Hero-то с мобовете му на Ragnarok. Ама вече няма, няма време, няма нищо, ПРОСТО НИИИИИИИИИИИИИЩООООООО! </Данчо Караджов> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 KAEL'THAS SUNSTRIDER DOWN ! ! ! Поздравления, да можеше да задържите и оръжията, с които го бихте, ама на - Близз са стиснати Успехи по-нататък. Остани със здраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Днеска си взех листовките за категория "Б" ся остана и кормуването , което не знам кога е ама да се надявам че и него ще взема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts