kopche Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Имам си нови, готини и интересни колеги. А аз седя в отделен кабинет... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Отде тоя късмет за отделен офис! А аз днес бях малко на устни преводи по нотариуси и на връщане се боднах в една книжарничка и най-после си купих Властенина на Пръстените на английскиииииии! 38 лева, ко му и! Полу-луксозно издание, червена мека корица със златни надписи, като книгата, която Билбо и Фродо пишат в историята. И най-после в оригинал! С приложения и карти! И азбуки! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 1. Най-после - с месец закъснение - акаунта ми в Дата.бг заработи 2. Купих си страхотен "сифон" за аквариума 3. Наи-сетне дойде момента!!! Три години след като бях на гости в къща с този уред и не спрях да мисля за нещо такова у дома - днес вече го имам! ДА - имам го вкъщи. След внимателно обмисляне и планиране и перфектно стечение на всички възможни обстоятелсва: Вече ТУК, ТУК и ТУК има ТОВА с ТОВА (да момци - с компресор Данфос ) плюс ТОВА По време на инсталацията имаше някои неприятности - установихме че най-важната част няма как да се побере в същия шкаф, но след кратко умуване решихме тя да стои ТУК. В крайна сметка по чудесен начин добихме желания резултат, а именно: ТОВА ПРЕКРАСНО НЕВЕРОЯТНО БИЖУ В понеделник ще ме регистрират като "обект" (хахаха) и ще бъде доставен консуматива, разбира се от ТУБОРГ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Тва е бахти ултра гъзарията Едно е якото че ще си правиш бира с малко или с много пяна както ти е кеф и няма да е разредена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Това е едно от най-уникалните постижения на човешката мисъл!СЪс здраве да си я ползваш Видене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Рапторе честито , да изпиеш промишлено количество от нея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Супер е. Честито и много литри да се изпият. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 1. Най-после - с месец закъснение - акаунта ми в Дата.бг заработи 2. Купих си страхотен "сифон" за аквариума 3. Наи-сетне дойде момента!!! Три години след като бях на гости в къща с този уред и не спрях да мисля за нещо такова у дома - днес вече го имам! ДА - имам го вкъщи. След внимателно обмисляне и планиране и перфектно стечение на всички възможни обстоятелсва: Вече ТУК, ТУК и ТУК има ТОВА с ТОВА (да момци - с компресор Данфос ) плюс ТОВА По време на инсталацията имаше някои неприятности - установихме че най-важната част няма как да се побере в същия шкаф, но след кратко умуване решихме тя да стои ТУК. В крайна сметка по чудесен начин добихме желания резултат, а именно: ТОВА ПРЕКРАСНО НЕВЕРОЯТНО БИЖУ В понеделник ще ме регистрират като "обект" (хахаха) и ще бъде доставен консуматива, разбира се от ТУБОРГ екстра е , ще я пробвам на следващото събиране ако махнеш тарантулата , а пък нали знаеш ако ти писне нещо я купувам за 50лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 (edited) Хахахаха! Виденчоу! Да ти е жива и здрава и дълго време да ме черпиш с нея. @eagle 1 за мен, 0 за университета. Edited January 25, 2008 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Честито, Видене! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Бахмааму, тая data.bg още ли работи? И каква е "логиката" да продължават да режат достъпа от чужбина? Язък, не можах да видя устройството. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 (edited) А такааа най-накрая се сбъдна плана за биратаа супеер със здраве да си го ползваш братле и нека никога не те предаде Когато се зареди да знам да нося пилешки хапки ...... 0:1 за университета е при мен иначе , но че го оправимеее Edited January 25, 2008 by PiTT BuLL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Хайде евала.Още един полят изпит още един взет 19 : 0 за мен без поправка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Благодаря на всички за пожеланията Много от вас ще опитат от кехлибарения рай съвсем скоро Кво да ви права - нали сте борчески форумен елит jozo & Чефо да се готвят - сезона ей го де е почва - 16-ти е наблизо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 свали го долу заедно с масичката след малко ще мина да ги зема и ще пусна 100лв в пощенската ти кутия да те отървавам да не ти заемат място.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Васе пали и ела при мен бе дееба ще изпием на Психара водката! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 късно стана да го е'а иначе цяла вечер са чуда кво да права няма с кой да пия 1 уиски ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 ПАЛИШ - ИДВАШ - СПИШ ПРИ МЕН - ПОСРЕЩАМЕ ЗОРАТА Естествено като борци пием и ядем до насиране Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 утре по обяд съм на прасенце .... такова едно малко 10 килограмово и не мога да рискувам ...... трябва с него да се преборя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Куре разочароваш ме все повече.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 (edited) Ето какво дзверче си купих Edited January 26, 2008 by simbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Ето какво дзверче си купих Бясно е, бясно е, трудно се укротява т'ва! Със здраве да си го караш и много безаварийни километри! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Взех си първия изпит Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Евала,Симба!Със здраве и кеф да си го шофираш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 ВИДИНИЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Само ако ми изпийш водката, ей! Още тая вечер идвам и си я допивам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts