Godfather Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Гледам всеки се хвали с разни джаджи, та викам да се похваля и аз. Днес се сдобих с много яка джиджавка - GPS/MP3/Movie Player на корейската Xroad Inc. с 4.3'' touchscreen и 2GB SD карта направо за без пари - $160. Освен забележителната бързина на новия Samsung процесор, десетките езици (вкл. мъжки и женски гласове на български, записани от някои си Камен и Анелия) и точността на позициониране, която е досто по-добра от предишната ми уж маркова машина на Magellan, това устройство много лесно се поддава на хакване. Вече има описания в интернет как може да се извади WindowsCE интерфейса (превръщайки го в евтин многофункционален PDA), но мен лично ме интересува повече тънкия момент на флашване с някоя Линукс версия. При положение, че има вече комбинирани SD WiFi+Memory карти, това устройство може да се превърне в перфектната WiFi Wardriving и изобщо PenTest машина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinaniko Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Коледният ми подарък от мойта хубава мила жена: ХОП Познайте на следващото събиране какво ще стои в средата на масата Vkusno znachi, a? Kakto vijdam ot snimkite ne ste se kolebaeli ni na podaryka ni na mryvkite. Samo taka. P.S. ama leko vi zavijdam za bqloto sirence ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Чифт: Коледният ми подарък от мойта хубава мила жена: ХОП В акция: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3 ----->> СНИМКА 4 и задълже с Туборг СНИМКА 5 Познайте на следващото събиране какво ще стои в средата на масата Га тва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Браво Ивчо Скоро ще е, скоро. Кога ще е удобно да пренесем тарантулата у дома? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Браво Ивчо Скоро ще е, скоро. Кога ще е удобно да пренесем тарантулата у дома? Всеки следобед, без утре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 В понеделник си взех листовките.Днес си взех кормуването!Щастлив съм!От 2 години тръпна в очакване на този момент.Да се надяваме,че до сряда ще съм си взел и Свидетелството За Управление на МПС ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 В понеделник си взех листовките.Днес си взех кормуването!Щастлив съм!От 2 години тръпна в очакване на този момент.Да се надяваме,че до сряда ще съм си взел и Свидетелството За Управление на МПС ! И аз неска изтръпнах......няма да дърпам повече ръчни... Иначе с новия си подпис мога да се похваля..............за сега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Направихма ми неска половината от татуировката... Аз съм нинджаааа.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Сложих си РАМ 512 и ся имам 1ГБ ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 HAHAHAHAHA Днеска станах на 18....... и ми е супер яко.... нямате си и на представа. Уникално яко ми е..... Честит РОжден ден на всички родени на тази дата (party) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 HAHAHAHAHA Днеска станах на 18....... и ми е супер яко.... нямате си и на представа. Уникално яко ми е..... Честит РОжден ден на всички родени на тази дата (party) Ми аре да си жив и здрав , всичко най-хубаво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: И си няма име! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: И си няма име! Според мен тази котка иска да се казва Евгени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Ако е женска - ФИОНА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Ако е женска - ФИОНА ...обаче е джентълмен-побойник Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 ...обаче е джентълмен-побойник Кайзер Франк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 ...обаче е джентълмен-побойник Тогава Хулио Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 ...обаче е джентълмен-побойник Тайсън да е тогава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 kopche, това е котката Йешуа...I`m sure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Котьо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Destroy? Спец @ Пси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Спряхме се на Бисмарк, тъй като е доста войнствена котка и от одеве води ожесточени битки с една кърпа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 (edited) Кърпата е нямала шанс предполагам... едит: От доле смирноффчо трябва да намали алкохола и да уцелва темите Edited January 13, 2008 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Спряхме се на Бисмарк, тъй като е доста войнствена котка и от одеве води ожесточени битки с една кърпа Фон Котен трябваше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 намерих си ебахти якия курсор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts