SouLReAVeR Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 (edited) Новият ми часовник: Чудесен ... Edited December 18, 2007 by SouLReAVeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Станал съм царя на зимата. Пазя равновесие в спряло положение, успявам да възстановя баланс при занасяне на предна гума, без дори да стъпвам на земята, правя нещо като "pedal-kick" при качването на тротоарите...Въобще колелото е станало като продължение на тялото ми. И липсата му ми създава дискомфорт... Не искам жена - имам колело! лошо, да сменяш жената за колело е лошо... много лошо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 лошо, да сменяш жената за колело е лошо... много лошо... Еее има и градация при мен......Кола със задно и една или няколко турбини. Никоя жена няма да ми направи такъв кеф .................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 колите и жените са си различни неща що трябва да се сравняват. не може ли да си поюркаш колата със задното и с турбините, после да се прибереш при жената и да се юркате взаимно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 колите и жените са си различни неща що трябва да се сравняват. не може ли да си поюркаш колата със задното и с турбините, после да се прибереш при жената и да се юркате взаимно За тва не се бях сетил.......ама аз мислих, че за избор иде реч :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 то ако се стигне до подобен избор аз лично бих си направил харакири иначе да се похваля и аз - намерих си много яко тапетче на един транспортер Т2 като монстър трък, пълни ми душата. лудницата е пълна, като се има предвид и че от 5 дена не съм си карал колата, демек парите от горивото ще си ги изпия по-късно тая седмица. е на тва ако не му се вика късмет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 PROJECT BEER PUZZLE COMPLETED! FINALLY! СНИМКА 1, СНИМКА 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Подстригах се 0 номер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 С 300 зора заверих семестъра.Сега е време за заслужена почивка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 С помощта на моя финансов ментор - sigh-cause-is - разгромихме Монополи-то и сме собственици на града!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 С 300 зора заверих семестъра.Сега е време за заслужена почивка Лелеееее и при мен беше страшно, че дори аз и един колега просто не ни издържаха нервите и се скарахме с тоя по ЕА. ТОй от своя страна ни заплаши, че щял да ни направи следващия семестър черен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 С 300 зора заверих семестъра.Сега е време за заслужена почивка Уфф, мани и аз така. Това материало доста ни измъчи асистена на упражненията...но сега Vacation А да си се похвала - подариха ми много много много, ама много хубав шал, истинско бижу, точно по мой вкус. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 сесията свърши! резултата е 6:1 в моя полза! само на един изпит успяха да ме скъсат, ама айде, да не е като без хич Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Най-сетне, взех си изпита по кормуване!!! Бягай народееее, че другата година си взимам книжката и тръгвам по улиците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Ти се майтапиш, ама майка ми си е 'зела кадет, и като се има в предвид, че съм свикнал да шофирам из София, със софийския стил на каране... вЕрно покрай празниците избягвайте улиците Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Имам си рутер.За сметка на това, вече нямам нерви... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 днес ходих да взема баба и дядо от село , да са при нас за коледа... и на връщане след от садово, след моста има едно ограничение 60 , и карах с 61-62 най много и един катаджия се засили към пътя , гледам си колометража 61-макс 62 и си викам ' е деиба ся за 1-2 км превишена скорост ще ме спрат' ама точно преди да ми махне с палката и ония другия го викна и трагна към колата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Ей сега взих машинката и сам се праснах 0 номер . Така де да е свежо на главата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Най-накрая реших да си я взема, небезизвестната A4Tech X750F: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Ей начи, така ли ми бул пълния модел на мишката... иначе аз да се "изфукам" че ми остава само още един ден работа и след тва почивам до нова година.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Поръчах си това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodore Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Намерих си кучето. 3 дена "коледно" се изгуби. За капак точно в мойта смяна се случи, наште бяха на Велинград. Пък от 8 години го имаме и близо от толкова години не си заключваме вратата вкъщи (очевидно защо). Намери се, от кучкарника се обадиха че са фанали ГЖЗНО --> "Голяма, Женска, Злобна Немска Овчарка". По - добре и аз не бих я описал. Пък и вярата ми се върна в българската институция покрай това. Ето я и "НЕВИННАТА", тва бялото по нея дето мяза кат да е овъргаляна в брашно е от обезпаразитяването (ко му плащаш - 3.60 на ден е пансиона в кучкарника, бая мислех да я оставя до нова година там да й дойде акъла белким): Пък не е малък хайвана кат я "зема" и се качим на кантара дава ERROR - мери до 125кг. Жокера е, че аз съм 83-85 кила (по празниците 2-та цифра да се гледа++) . Не за кучето се притеснявах. Аре весели празници Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Леко чукнах колата , ама това не ми пречи да ида да ям и да пия на Стефанов ден ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Купих си скенерче най-накрая.Canon LiDE90.Не е точно каквото исках ама от боклуците който продават това най-много ми хареса и има перфектна резолюция Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 20.1 ", 2000:1, 1680x1050 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts