NEFARIOUS Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Нашата предишна семейна кола гореше едно 20-25 газ през зимата (а си беше Ауди, вярно малко старичко на 13-14 години и с голям двигател). Рекорда ми с него беше веднъж 29 на сто в града миналата зима, ама леко рязано. Сегашната ни кола вече го раздава доста евтино. То в сравнение с миналата как иначе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Нашата предишна семейна кола гореше едно 20-25 газ през зимата (а си беше Ауди, вярно малко старичко на 13-14 години и с голям двигател).Рекорда ми с него беше веднъж 29 на сто в града миналата зима, ама леко рязано. Сегашната ни кола вече го раздава доста евтино. То в сравнение с миналата как иначе /оффтопик то направо Хамър 2ка.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 само WoW player би ме разбрал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Интерфейса е ужасен, честно! Няма толкова претрупано говно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Блях,бахти гадния WoW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 ха-ха-ха лада или москвич и ако я реже. Тва ме уби от смях А джиповете колко горат ве разбирачи. И освен това е автоматик което също дига с 2 литра разхода. За нафта говоря 15 градско. То сигурно тия дето пишат за лади, москвичи, танкове и коли от среден клас не знаят, че джиповете горят повече от леките коли. И не е от на баба времето ако мислите, че за тва ми гори толкоз. Оффтопик: Защо пък трябва да гори много един джип, дори и автоматик?! BMW X3 2.0d 150 коня ръчка - 9 на 100 градско BMW X3 3.0sd 286 автоматик - 11 на 100 градско Извинявам се за офтопика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 (edited) Оффтопик:Защо пък трябва да гори много един джип, дори и автоматик?! BMW X3 2.0d 150 коня ръчка - 9 на 100 градско BMW X3 3.0sd 286 автоматик - 11 на 100 градско Извинявам се за офтопика. Виж сега батка, ще ти кажа как ги дават нещата по каталог защото ме самнява казаното от теб да е истина или и ти ми говориш само за данни по каталог Моя джип автоматик - 11.0 на 100 градско BMW X3 2.0d 150 коня ръчка - 9.6 на 100 градско BMW X3 3.0sd 286 ръчка (тъй като не намерих данни за автоматик) - 11.3 на 100 Как при положение, че на мен ми го дават 11.0 на 100 ми гори 15, а 2.0д Х3 по каталог го дават 9.6 а ти гори 9 , а Х3 2.0сд автоматик ти гори по-малко от колкото го дават с ръчни скорости по каталог ми е много интересно? За да не ми мислите, че говора празни приказки можете да проверите и за трите джипа : моя BMW X3 2.0d BMW X3 3.0sd Edited November 26, 2007 by err0r^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Интерфейса е ужасен, честно! Няма толкова претрупано говно! lamo не че нещо ама трудно ще намериш по изчистено UI... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Да не си у вас, че да викаш lamo? Мери си приказките! Говно е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 офф... Старите кучета се обърнаха срещу форума... ами просто не знам защо се правите на интересни,говно бил...ами не го посещавайте бе критици такива... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Говорим за World of Warcraft... Ти къде отиде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 За какво се карате бре хора? Иначе ми минава през главата, че искам да си доям да си допия и да легна да спя и да не си спомням нищо утре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Вече имам интернет! От вчеря нямах. Обаждания, бла бла и чак днес се сетиха да погледнат за какво става въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Сдобих се с нова видеокарта 8600 ГТ и с нов процесор Коре2Дуо Е2180.Много съм доволен и от 2-те Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Днес смених крушката на Bitis gabonica. Всъщност пиромана смени крушката, докато аз си играех с животинчето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Направих скица и чертеж с 2 проекции + разрез на средно сложен детайл. Справих се доста добре, като се има впредвид че едвам от два месеца ( пък и сам не си вярвам) съм с молив и пергел. пп. Предадох 5 курсови, 6та е на път, по ОК и САД Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 (edited) http://www.uploadgeek.com/?image=62883 Edited December 2, 2007 by frodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Честито вече бивши мой колега.Вие завършвате на 15 годишнината, а аз на 20 годишнината.Пожелавам ви много щастие.И ако може да направите снимката тъмбнейл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Имам си интернет на работата at laaaast!!! И ето това, за временно ползване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 вчера си капарирах новият телефон , ей сега напът за работа ще мина да си го взема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 вчера си капарирах новият телефон , ей сега напът за работа ще мина да си го взема zlobile ти май бая ги смени майна... и най-интересното не остана доволен от Сирокото. Месец направих г/д и за сега да чукна на дърво ми е айляче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 напослдък говоря доста и са малко телефоните които издържат повече от ден и половина , сега ще си ползвам тоя и 6310ката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 zlobile toq 4estno kazano ne e tova koeto az li4no misleh 4e 6te. imam 6300 i ot dosta vreme 4akam i slu6am za 6500 no edin pr. si go vze i 4estno kazano ne e koi znae kakvo. no vse pak kato cqlo si e edin ot nai-krasivite telefoni na pazara. mojebi az o4akvah ne6to revolucionno krasivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Аз пък си купих това. Е не струва 500-600лв., нито дори 100лв. Струва 30лв., но се надявам да ми върши работа поне 2-3 месеца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Аз пък си купих това. Е не струва 500-600лв., нито дори 100лв. Струва 30лв., но се надявам да ми върши работа поне 2-3 месеца. каква марка е... че трябва да сменям моя, а пък си падам по черничко, а и не ми се влагат много пари в GSM-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts