snejko Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Купих си книгата на Алън Кар, за която стана въпрос в някоя от околните теми. Книгата не е нещото, което ме отказа да пуша, но ме просвети за някои неща, които знам, но не си ги признавах. И просто спрях цигарите. В момента нямам необходимост от никотин.. Всъщност такава имах само първия ден, но не беше страшно. Гледам на сайта му, че има книга и за отслабване без диети. Чудя се има ли я преведена и дали работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Чудя се има ли я преведена и дали работи. не работи , гарантирам ти го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Прекрасна изненада днес - смятах че имам още един месец, НО: Колата ми е изплатена! Ха наздраве на всички от мене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Купих си книгата на Алън Кар, за която стана въпрос в някоя от околните теми. Книгата не е нещото, което ме отказа да пуша, но ме просвети за някои неща, които знам, но не си ги признавах. И просто спрях цигарите. В момента нямам необходимост от никотин.. Всъщност такава имах само първия ден, но не беше страшно. Всъщност няма човек който да има необходимост от никотин. Житейската ирония на Алън Кар: In late July 2006 it was revealed that he had been diagnosed with lung cancer at the age of 71. The following month he revealed that it was terminal and his life expectancy was about nine months. Carr said: "Since I smoked my final cigarette, 23 years ago, I have been the happiest man in the world. I still feel the same way today.”Carr died as a result of his lung cancer on 29 November 2006 at his home near Malaga, Spain. Пича е дънил по пет кутии на ден преди да спре да пуши. Това са 100 цигари дневно... и това ако не е пушач. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Скоро ще се сдобия със сезони 81-92 ЦЕЛИ И ПЪЛНИ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Взех си каска. Нивото на диващина спокойно може да се покачи с един пункт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Взех си най-накрая мп3-ка за колата, с два допълнителни входа за USB и SD карта чувствам се все едно съм си взел нова кола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Сдобих се с билет за FOREIGNER и не съм на себе си от щастие. Нямам търпение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 (edited) Сам самичък си поправих едно дъно което купих за 60лв и сега съм на кяр с 250лв. ходих да си взема новото видео. пушка е. Edited November 15, 2007 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Да ми е честит новия ГСМ Сони Ериксон К550и.Вече друга марка няма да си взема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 (edited) Излязох от болницата,пристигна ми ТЕЛЕФОНА изобщо нещата взеха да се нареждат ...установих,че в хола хващам две wi-fi мрежи с прилична скорост Edited November 16, 2007 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Сдобих се с билет за FOREIGNER и не съм на себе си от щастие. Нямам търпение Муахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 (edited) пия си кафето, отварям Zamunda и какво да видя - "Поздравление, вие се издигнахте на Супер Потребител. Сега имате достъп до някои екстри на сайта. Congratulations, you have been auto-promoted to Power User. " то хубаво съм Power User, ама при коефициент 1.052 ми се струва леко странно... Edited November 17, 2007 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Купих си яке и сменихме холовата гарнитура тва оранжевото е мноу як цвят, дам.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Взех си почти всички изпити и то с що-годе свястни оценки, още малко и съм готов за кацане на Victoria Station. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 (edited) хех беше яка вечер и така за първи път да ми се случи да излезна по магазините и да си взема 3 блузи наведнъж и трите мн да ми харесват Edited November 17, 2007 by Evil LenoRe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 (edited) Одеве пих най-скъпата водка в живота ми... яко яко! Edited November 18, 2007 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Одеве пих най-скъпата водка в живота ми... яко яко! Колко скъпа беше ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 засякох си колата днеска понеже не вярвах на компютъра че ми гори толкова малко гори ми 8.0 дизел градско при положение че е автоматик и е 150коня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Мен ако ми падне разхода под 15/100 зимата , ще черпя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 15!!! Ти какво караш?! Танк на газ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 15!!! Ти какво караш?! Танк на газ? Защо трябва да кара танк на газ?Ти знайш ли колко гори една лада или москвич на газ?Особено през зимата.Горе долу 12-13.И ако реже малко повече колегата като нищо си прави 15. ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Защо трябва да кара танк на газ?Ти знайш ли колко гори една лада или москвич на газ?Особено през зимата.Горе долу 12-13.И ако реже малко повече колегата като нищо си прави 15. ; ) И не само Лада или Москвич Почти всяка кола от среден клас гори около 11-14 нормално градско каране Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 (edited) ха-ха-ха лада или москвич и ако я реже. Тва ме уби от смях А джиповете колко горат ве разбирачи. И освен това е автоматик което също дига с 2 литра разхода. За нафта говоря 15 градско. То сигурно тия дето пишат за лади, москвичи, танкове и коли от среден клас не знаят, че джиповете горят повече от леките коли. И не е от на баба времето ако мислите, че за тва ми гори толкоз. Edited November 19, 2007 by err0r^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Да се изфукам че ми намерили открадната гума с джантата Направо немога да повярвам на нашите Полицаи.Преди време бях писал че ми откраднаха предната лява гума на Реното в Русе и днес званят от Полицията и казват че ми били намерили гумата.Сега трябвало в Пловдивската полиция да даваме показания Те сума злато откраднаха от нас никой не се трогна ся за 1 гума как така са сетиха незнам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts