netrootbg Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 На 28-ми съм пропуснал да забележа да му се не знае, но: --- 5 години Рroud member на почитаемия Форум --- Днес с кеф си закупих и ASUS QUIETRACK DRW-1814BLT X-multi & LightScribe. Аз ги права след 20 дена . Честита покупка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 днеска ми подариха оригинална каракачанска овчарка на 4 месеца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 днеска ми подариха оригинална каракачанска овчарка на 4 месеца Злобиле , утрепа ме , оригинална Не е ли чистокръвна при животните хаха , оправи ми вечерта с тоя пост Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Това ми отне само половин час.Определено задобрявам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 нет вкъщи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 ООООООоооо, РазВеГор, забравихме те бе! Добре дошъл пак! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Вече не пуша Трябва да се почерпя по случая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Вече не пуша Трябва да се почерпя по случая Честито! Ще споделиш ли как го направи, че аз първо се отказах да ги отказвам, после преминах на вълна отказване на отказването да се отказват, а сега... не ми се говори за сега, че нямам грам воля за тия пусти цигари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Не пуша вече близо месец. Много ми е гот. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Днеска се разминах за 2 секунди с един дебел тромав ушев който махна палката на колата зад мен, много съм щастлив спестих си глоби и точки за двама човека без колан + фаровете Тази вечер мисля да дам мини-банкет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Честито! Ще споделиш ли как го направи, че аз първо се отказах да ги отказвам, после преминах на вълна отказване на отказването да се отказват, а сега... не ми се говори за сега, че нямам грам воля за тия пусти цигари... Купих си книгата на Алън Кар, за която стана въпрос в някоя от околните теми. Книгата не е нещото, което ме отказа да пуша, но ме просвети за някои неща, които знам, но не си ги признавах. И просто спрях цигарите. В момента нямам необходимост от никотин.. Всъщност такава имах само първия ден, но не беше страшно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 И просто спрях цигарите. В момента нямам необходимост от никотин.. Всъщност такава имах само първия ден, но не беше страшно. Значи не си бил пушач. Всъщност до 30-35 години имаш шанс да ги откажеш. Станеш ли на 50, по-добре си продължавай да си пушиш и не се измъчвай. Все пак веднъж се живее. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Не съм бил пушач Прощавай, но да си бил залепен за мен в близките години? Аз все си мисля, че 7 години с цигари в джоба е сериозна работа. Евала на хората, за които кутия на ден не ги прави пушачи. Аз си бях такъв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Номера на баща ми с цигарите. В далечната 93-та..........Купуваш кутия и пушиш по една или 2 цигари и мяташ кутията. После пак и пак и пак. При тая цената на Викторито - след 4-тата кутия сте непушачи. Така или иначе от 1-ви януари много ще бъдат такива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 регистрирах си колата , направих си каско , сложих си аларми , утре само ще ми сменят накладките и приключвам с обслужването Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Седя си и те гледам докога ще я криеш тая кола и което е по-важно - в крайна сметка кога ще се пие бърбън по въпроса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 аа заеби го тоя бърбън виж по на джони мога да почерпа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Приемам само черни етикети Един Джак ще ти легне по-тънко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 не ми харесва тоя джак макар че не времето му бях голям фен а за черно джони още ми е малка заплатата трябва да говоря с наще да ми я дигнат и тогава иначе през седмицата няма никви проблеми да ходим някъде да почерпа 1 бутилка джак или джони квото решим пък било то и на домашно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) Review Edited November 10, 2007 by Xeon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) Сензор за движение, термометър, хронометър, аларми, 29 часови зони и други глупости - пише ги в сайта, ама на испански. INFO Edited November 9, 2007 by simbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Ishtar Alabina Най-сетне успях да събера всичко на любимата ми певица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Взех си нова дъска за скейта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Здравейте!Казвам се Станислав Йорданов и съм редактор в българската версия на свободната електронна енциклопедия Уикипедия (http://www.bg.wikipedia.org). Обръщам се към Вас със следното запитване: може ли Енциклопедията да получи от Вас разрешение за ползване на снимката на паметника на полковник Борис Дрангов в Пловдив, чийто вариант е разположен на http://agarvaen.deviantart.com/art/One-bul...arrior-63503867. Най-голямото ми признание като фотограф, до момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 (edited) Научих се да прая стопи с мотора На 30-ти отиваме на концерта на Rihanna...дано не завали,че няма да и се съберем сички под чадъра-ъра-ъра Edited November 11, 2007 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts