GeorgiK Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Уау, и до вас ли стигнаха? При мен бяха миналата седмица... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Придобиване на 2-ри клас радио-телеграфист специалист.Както и още няколко допълнителни квалификации. Давай за клас 1 Макар че не е лесна работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Взех си кожено яко от телешка кожа и то подбрана ( така като имаш познати )Абе не знам к'ви познати имаш, но силно искам да открия производителите на сегашната ми рокерия, която купих през 2000-та година за 100 лева на Панаира, която носих на хабютюрентския си бал, и която до ден днешен непрекъснато нося, като е здрава, почти не е мръднал цвета, кожата е изтъркана само по ръбовете и то съвсем леко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Подтикната от PSYCHOSIS, искам да се похваля, че ме приеха в магистратурата :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Ние сме горди психози Целувам те! Утре ще запиваме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Ние сме горди психози Целувам те! Утре ще запиваме Този по-горе го обичам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 (edited) click 1 click 2 click 3 click 4 Edited October 19, 2007 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Айде и аз да се разпиша Тати какво ми купи --> Щрак !!! П.С. И си намерих днеска мноо готина ризка и мноо доволен ден се оказа тоя петък Чак да не повярва човек Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Като сме го обърнали на предметна хвалба, ето я моята нова придобивка... Nikon D40x Pic Review Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Хехе, вече имам връзки със скаутските организации в Индонезия и Хърватска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Хехе, вече имам връзки със скаутските организации в Индонезия и Хърватска Вземи направи някакви в България, пък след тва се насочи към Индонезия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Като сме го обърнали на предметна хвалба, ето я моята нова придобивка... Nikon D40x Pic Review ей тва си е за хвалба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Вземи направи някакви в България, пък след тва се насочи към Индонезия Предпочитам сериозните хора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Имам си нет в Шопия вече Мегалан и работата е доволно яка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Взех си кормуването Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Хехе, очевидно моите босове са ме номинирали за конкурса Sysadmin of the Year. Току-що разбрах това, след като един куриер ми донесе оригиналната фанелка на конкурса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 купих си ботуши и панталон супер яки сааа оле много съм щастливааа :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 /off е дай ги на снимки да ги видим де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Успешно успях да си оправя лявото копче на мишката ^^. Хардуерните проблеми ме възбуждат по един много странен начин =D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 (edited) след много трудна, напрегната, изпълнена с обрати и продължила над час и половина игра, познайте кой спечели... Edit: flirt4e-то е на сестра ми... Edited October 26, 2007 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 (edited) Купих си Seagate Barakuda 500 Gbytes честито аз отдавна си мечтая за по голям хард но за сега няма как Колко стотинки струваше ако не е тайна $120 Edited October 26, 2007 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 честито аз отдавна си мечтая за по голям хард но за сега няма как Колко стотинки струваше ако не е тайна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Бях поръчал една дървена масичка на един приятел и днес ми я донесе. Станала е много яко! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 наще ми разрешиха сам да карам колата!! Взех баба и дядо от тракия , закарах ги на складовете ( тези до йовков училището ) да си земат зеле. варнах ги и варнах и колата всичко мина на 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 честито това е много запомнящ се момент за мераклиите И аз си спомням моите първи моменти насаме с колата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts