Psihara^^ Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Я сподели кой е тоя сайт, на който РЕАЛНО се правят пари? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Новите попълнения към колекцията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Айде да ви се изфукам като за лека нощ. Тая вечер си лягам пред 2 часа !!! Евала, аферим, бравос на мене !!! Ай лека ма вече на сериозно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Колекцийката ми продължава да расте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Вчера май даваха за един колекционер на такива брички, събирал от инет и т.н. , ако ги продаде можел да си купи нов мерцедес Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 ми скъпички стават след време, особено ако са някой по-редки... аз например никъде не мога да си намеря голф 1 или 2. един пич ми предлагаше за скромната цена от 80 лева голф единичка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 http://www.neterra.tv/bg/playstream.php?ep...;q=1&plid=3 към 19:30-тата минута можеш да видиш какви е събрал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 ми скъпички стават след време, особено ако са някой по-редки... аз например никъде не мога да си намеря голф 1 или 2. един пич ми предлагаше за скромната цена от 80 лева голф единичка... Няма да ги слушаш! БРАВО за колекцията! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 __smirnoff__, тарантулка имаш и не се обаждаш, а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Другия вторник да се явиш на сбирка, да не се глобяваме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 (edited) Получих я!!! Най-накрая! След двумесечно чакане се сдобих с POP - Revelations, при това Platinum версия Наложи се чак от Англия да ми я пращат, след като в БГ нийде я няма. Голяма радост Ed. @Curunir, PSP може да е по-добро от NDS, ама пък и то не може да се сравни с играта на PC (паузите за зареждане са доста големи). Голяма еуфория въпреки това Edited October 10, 2007 by Zaec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Оооо, кой има PSP, а? Еретици, на шареното се радвате, вместо да вземете един евтин DS и да играете зарибени неща! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 (edited) Получих я!!! Най-накрая! След двумесечно чакане се сдобих с POP - Revelations, при това Platinum версия Наложи се чак от Англия да ми я пращат, след като в БГ нийде я няма. Голяма радост Честито Мая, само да питам кой ще чете по МЧП и Осигурително Нали знаеш на теб разчитам утре да взимаш участие Edited October 10, 2007 by E.T. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Честито Мая, само да питам кой ще чете по МЧП и Осигурително Нали знаеш на теб разчитам утре да взимаш участие То наполовина е разрешен въпросът. А за утре - ще трябва отново да ми разясниш системата с яйцата за по-голяма успяваемост на упр.-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Tоку що приключих с външната топло изолация на апартамента си. НАПРАВИХ СИ Я САМ. Таковъл съм ги майсторите. Спестих някой лев , да видим колко ще издържи. Спец съм вече по замазки лепене на полоскости и боядисване на трудни повърхности. Уха . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Вероятно си на първия етаж и си си взел скеле? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Не на 5 съм , но от двете ми страни имам тераси. Нова дограма + направена излоция на терасите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) Върнаха ми колата от "бокса" и сега немога да е позная.Смениха ми гумички на клапаните,регулираха ми клапаните,смениха масло филтър,гресираха ми торсионите,провериха ми задните амортисьори че се съмвявах че са изпуснали и ми смениха Хаспуха Сега някак си по хубаво върви и клапаните ми нетракат така яко.А аспуха ми сложиха някав с алуминиев капак доколкото разбрах и сега все едно имам резонансно гърне.Днес на 1-ва като дигнах 50(при положение че съм с 5 скорости ) отзад звънеше се едно някой ми бибитка. Това всичкото удоволствие 110 лв.Е понякога е хубаво да имаш по-стара кола Edited October 11, 2007 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Успях да извадя Unintended на Muse за около 5-10мин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 А на мене току-що ми се обадиха, да ми потвърдят успешното издържане на квалификационните изпити. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 А на мене току-що ми се обадиха, да ми потвърдят успешното издържане на квалификационните изпити. Изпити по какво и за какво ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Придобиване на 2-ри клас радио-телеграфист специалист.Както и още няколко допълнителни квалификации. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Взех си кожено яко от телешка кожа и то подбрана ( така като имаш познати ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Бяхме инвазирани от Ред-Бул-мацки и сега цокам за крила! Цок-Цок-Цок... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts