SouLReAVeR Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 nakatak_zick - има(въпреки че рядко се срещат). Моите старите са One Star (купени преди 3 години), таз пролет се излъгах да си взема Pony (не че са лощи, но не могат да достигнат Cons-a), но догодина отново на Converse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 таи година гледах one star в магазина на гадстоун , предполагам , че и в гругите където продават converse си има one star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 sandman - Кецовете цепят мрака. Converse си е Converse. Със здраве да си ги носиш. М/у другото One star или Аll star са (щот забелязах Star надписа на едната)?Благодаря! All Star са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.sck Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 сварших аз двд-тата и се запътих към технополис за нови. Е,нямаше FujiFilm и разгледах какви други се предлагат. УУУу мноу пара .... фанах Verbatim 25бр за 27'90 ( ебаси лев и нещо диска ) отивам на касата и хоп на апарата го отчете 15'90 , естествено показах на касиерката че на етикета с цената пише 27'90 , тя се учуди и отиде някаде да направи справка.Като се варна ми обясни че товаса старите цени и просто не са сменили етикетите якоо 12лв намеление Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 1. Подариха ми нещо много интересно: СНИМКА 2. Днес се прибирам от София, събувам се, оставям си багажа, влизам в стаята и какво да видя: СНИМКА 1, СНИМКА 2.... Разбира се ми причерня и раздадох правосъдие, за щастие не прекалено. Бях се отчаял относно помощния монитор ACER, който купих oт nonsan наскоро... Както се вижда от СНИМКА 3, а именно висящите кабели там горе на уредбата, имах основания за отчаяние... За моя огромна и приятна изненада монитора запали! Като изключим изпотрошените клипсове отвътре единствените следи са тези тук на СНИМКА 4 - двата белега от удар, предполагам в стола преди да се прасне долу... Сега е вече в експлоатация и работи идеално без грам изменение - СНИМКА 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Реших да се правя на майстор свалих вентилатора на захранването смазах го на видето и на процесора също затворих капаци работи щракам копчето и воаля още работи . Очаквах да издаде няколко искри да се разнесе хубав черен дим из стаята но уви не стана и съм много доволен . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 (edited) имам си още един представител на серията origin Edited September 13, 2007 by wbyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 След дълга и неравна борба с космите на брадата....се обръснах Поне до другата седмица-хахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 НАЙ-ПОСЛЕ Е ГОТОВ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Еми по случая само едно е парчето Rado Shisharkata - Pesen Za Birata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 (edited) вчера вечерта нямаше какво да правим и ме закараха на бинго (нямах идея какво точно представлява това чудо не бях ходил друг път) , последната игра ударих 150лв ..... после ествественно ги изпихме... Edited September 14, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Купих си свещи Манети Мирели за Рендето ама тея дни ще е малко в бокса да ми сменят масло,филтър и гумички на клапаните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 (edited) Купих си свещи Манети Мирели за Рендето ама тея дни ще е малко в бокса да ми сменят масло,филтър и гумички на клапаните. Знаеш кво да зимаш. Аз имам шампионки ама ела ги смени де :). Нямат докосване . Edited September 15, 2007 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Научих се да сменям втора скорост на "бай Иван"*, без да се чува отвратително чегъртане... ____________________________- * бай Иван е Фолксваген Пасат, набор '83, ако не се бъркам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Вече и в Zamunda: Поздравление, вие се издигнахте на Супер Потребител. Сега имате достъп до някои екстри на сайта. Congratulations, you have been auto-promoted to Power User. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Днес си взех поправката по стопанска история Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Ами...взех си изпита по кормуване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 (edited) Наистина заслужава похвала това, като се има предвид какво беше времето днес и какъв е трафика в този период от годината (и не само този де). В подобни атмосферни условия преди 3 години и 1 месец и аз успешно преминах кормуване. Поздравления. Нямам никаква работа и свободно сърфирам из нет-а.. пък и никой не се сеща да ми дадe друга. Супер просто. Edited September 20, 2007 by SouLReAVeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Прибирам се да обичам!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Взеха ме на работа в Природонаучен музей Пловдив. След близо година опити и не успехи, най-накрая успях. Ще ми плащат да правя това, което мога и обичам. А възможностите за развитие, и на мен и на музея, са наистина големи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 ЕВАЛАТА!!! Покана тряа ли, за да те видя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 ЕВАЛАТА!!! Покана тряа ли, за да те видя? Другата седмица със сигурност може да ме намерите само в петък. След това съм nonstop в мазето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Tova samo za 110lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 (edited) имаше непосредствена опасност Костадинова да прекъсне следването ми... след 4 часова разходка из ада победата е моя... минута мълчание за падналите колеги, които нямаха този късмет Edited September 24, 2007 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts