jozo Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Ами поне специалностите, които уча са едни от най-добре преподаваните, а и като гледам какви успехи имат "големите" колеги... Малко са ВУЗовете, които имат подобни успехи. Учил съм и в ТУ Пловдив, разликата е неизмерима. За какви успехи говорим? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Ще ходя на море. Е па тва е хвалбата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Ония ден като валеше много сериозно цъкаме билярд в ескалибур с едни приятели и вече 3 часа... Играем и изведнъж спря тока Събрахме топките, чакаме на касата 10 минути и никой не идва, за да си платим... Ама то тъмно си еб*ло мамата... И така и така оставихме нещата и не платихме сметка за около 18 лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 (edited) Аз пък в Понеделник ще ходя на Ниагара ...по план. П.С. Също така ще ползвам цяла нощ интернет. В последните 2 месеца имам общо ок. 20ч. онлайн и ся ще наваксвам. Edited August 9, 2007 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 (edited) @Aquila Ахааа! Сега ще си говорим мръсотии? Сещах ли се, че твоя университет няма акредетация или тряа да ти го подскажа? EDIT: И само заради теб ще си сменя аватара! Edited August 9, 2007 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 ще качвам Ботев в сряда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 (edited) Аз пък в Понеделник ще ходя на Ниагара ...по план.Браво, предай му поздрави от мен, че ми е домъчняло. И си носи непромокаем калъф за фотото че на корабчето си е ****** Шапкарче, вместо да си замълчиш още повече се мацаш в калта, чети синко: http://www.neaa.government.bg/index.php?op...=78&lang=bg http://www.neaa.government.bg/index.php?op...d=0&lang=bg Edited August 9, 2007 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Ти се мацаш, а не аз. Говориш ли за 5 специалности от хиляда.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 минавам на синия loop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Почти научих forward flip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Снощи бях на турнето на пайнер... На трибуна изток... Не съм сигурен дали не трябваше в темата за оплакване де! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Снощи бях на турнето на пайнер... На трибуна изток... Не съм сигурен дали не трябваше в темата за оплакване де! Вече се нарича "Трибуна Пайнер" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Снощи бях на турнето на пайнер... На трибуна изток... Не съм сигурен дали не трябваше в темата за оплакване де! Блях, придружител или почитател? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Блях, придружител или почитател? Така като ми гледаш подписа, мислиш ли, че съм почитател? Почитател на циците им - да, ама на другото... зааеби! Идеята беше да си зема мп3то и да си пусна акана музика, обаче тая чалга - тупа лупа, много силна.. и се наложи да я слушам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Мога да си правя кок с една единствена фиба. Или с два цветни молива! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 От първи октомври ще имам лекции от понеделник до петък от 7 и 15 до 13-14. И ще имам секи ден по 3 часа корейски! Юхуууу! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Снощи бях на турнето на пайнер... На трибуна изток... Не съм сигурен дали не трябваше в темата за оплакване де! В твоя случай си е оплакване, особено щом е нямало кръв. Така като ми гледаш подписа, мислиш ли, че съм почитател? Почитател на циците им - да, ама на другото... зааеби! Идеята беше да си зема мп3то и да си пусна акана музика, обаче тая чалга - тупа лупа, много силна.. и се наложи да я слушам. Каква е дефиницията на 'акана музика'? От първи октомври ще имам лекции от понеделник до петък от 7 и 15 до 13-14. И ще имам секи ден по 3 часа корейски! Юхуууу! Супер яко, само дано да го завършиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 такъв як 18 часов сън с малки прекъсвания отлепих, че направо взе да ми се приспива. Не бях спал повече от 8 часа от около 5-6 месеца Какъв кеф било да се наспиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Блазе ти. При мен комбинацията работа+нерви+жега = максимум 5-6 часа сън Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 От три дена бачкам от 3 до 3. Нещо не ми стига съня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Форматирах си харда...Не го бях правил от доста време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Герой! Аз пък отворих буркан с туршия. И си сипах вода от чешмата, държейки чашата с една ръка. Оооо, забравих, преди това взех чашата от рафта, без да се вдигам на пръсти! Велик съм, ей! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 хванахме с колегата арсенал-фулъм на точен резултат ама само с 4лв го играхме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Имам рожден ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galina Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 ами да ти е честито Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts