Curunir Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Приет съм Кореистика в СУ! Верно си луд! :ph34r: Поздравления! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Приеха ме стоматологияя Страхотно!!Искрени поздравления!! Днес и един мой приятел е приет медицина, след 4 години опити! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Приеха ме стоматологияя снимкати ти от профила ме плаши... ти ще си най-зловещият стоматолог Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Вече съм собственик на плувен басейн.Метража му е окло 25 метра дълъг и 10 широк.Дълбочината е около 40 санта а именно улицата ми е залята цялата във вода Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Чувствам се поласкан, че успях да го видя и снимам, въпреки, че от 12 снимки само тази беше хубава... Ех... <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Страхотно!!Искрени поздравления!! Днес и един мой приятел е приет медицина, след 4 години опити! хаха сериозно ли 4 години ?????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Приет съм Стопанско управление в ПУ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 (edited) Приет съм Стопанско управление в ПУ Айде честито, на мен ми беше първо желание. Ама си предпочетох ТУ edti: Аз пък с оценка 4,40 не съм приет от 1во кл., ама нали вече съм инж. Edited August 7, 2007 by Eleutherios of Pelorygion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Аз пък онзи ден си купих нова клавиатура и много и се кефя! Samsung Pleomax PKB-8000B Е МОДЕЛА. Слушах за пръв път Death metal в автобус от градския транспорт и шофьорката бе жена. Всички пенсионери, които се возеха, бяха настръхнали от саунда. Брутално Edit: @ Лудия Хамстер - Линия №1 WOW Звучи прекалено хубаво за да е истина. Ако е истина сичко давам да видя физиономийте на дъртаците! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Днес си стягам багажерията и заминавам на почивка в Тунис Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Днес си стягам багажерията и заминавам на почивка в Тунис Късметлия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Приет съм на първо класиране в ПУ с Информатика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 8, 2007 Author Share Posted August 8, 2007 Аз пък сметнах сичкото жилизо дето трябва да се сложи в колоните и шайбите на една къщичка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Приет съм право на първо класиране в ПУ !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Приет съм на първо класиране в ПУ с Информатика Нали без изпит влизаше? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Абе хора какво е т'ва ПУ? То гледам всички влизат там... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 (edited) Абе хора какво е т'ва ПУ? То гледам всички влизат там...Ми най-добрия университет след СУ. едит: цъкнал съм едно О в повече. Чиляците дето учат измислени специалности в още по измислени учебни заведения, да не са хилят изпод шапка. Edited August 8, 2007 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 (edited) Ми най-добрия университет след СОУ. Ъъъъ...Имаш предвид СОУ - средно общообразователно училище... Щот ако е така - ми е още по - смешно, щото си трагично прав. ХАХАХАХАХХХАХАХА оле.. ахах ах ах хах Edited August 8, 2007 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Утре заминавам за Созопол Дано времето да е хубаво, че с тези порои Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Ееее и мен ме приеха в ПУ - Политология Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Нали без изпит влизаше? Абе без изпит, ама пак имаш оценка (5.80), пак се бориш по класирания, плащаш такси и те мотаят здраво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Класиране 2 : Продължава в специалност Автоматика, инф. и упр. техника, редовна по 2 желание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 медицина - МУ Пловдив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Ми най-добрия университет след СУ. едит: цъкнал съм едно О в повече. Чиляците дето учат измислени специалности в още по измислени учебни заведения, да не са хилят изпод шапка. Малко ме съмнява тази новина Ако беше както казваш щях да съм се похвалил още вчера, че съм приет МИО там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Малко ме съмнява тази новина Ако беше както казваш щях да съм се похвалил още вчера, че съм приет МИО там Ами поне специалностите, които уча са едни от най-добре преподаваните, а и като гледам какви успехи имат "големите" колеги... Малко са ВУЗовете, които имат подобни успехи. Учил съм и в ТУ Пловдив, разликата е неизмерима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts