VeGor Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Върнах се от морето и в петък пак отивам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 (edited) Около 3 часа преди да стигнем Рим имахме честта да се движим с две прекрасни коли: ВИДЕО В самия Рим пък решихме да посетим и фирмения магазин : СНИМКИ Едва не ме сбиха че тръгнах да снимам видео с този стар болид на Маса нещастниците хехех. Edited July 25, 2007 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Около 3 часа преди да стигнем Рим имахме честта да се движим с две прекрасни коли: ВИДЕО В самия Рим пък решихме да посетим и фирмения магазин : СНИМКИ Едва не ме сбиха че тръгнах да снимам видео с този стар болид на Маса нещастниците хехех. И аз бях в същия магазин,купих си и тениска .Много готин вътре,страшна работа .А в магазина един приятел тръгна да ме снима и дойде някаф да ни са кара-аз на български му казах-еби си майката,а на английски учтиво го помолих да изчака само за снимка . И аз да се похваля-днес съм спал 12 часа -бати кефа майна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Еее вече ще спя спокойно с климатиче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Висше? .Да се похваля, ще гледам Гран При на Унгария 11-ти кръг от Ф1 на живо ^^. Тази година Унгария - догодина в Италия . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Изкарах 5.60 по История на България и 4.8 по Езикова култура и на 99% ще бъда студент по Право в Пловдивския университет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 След приключване на пробния ми период с тест ще подпиша трудов договор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 (edited) Както и да е да си похваля с нещо смислено... то не знам да ли е за похвала ама се преместих в Англия, Лондон да уча и да поработвам, и сега съм малко сдухан... прекарал съм по-голямата част от живота си в Пловдив, знам го като петте си пръста и ми липсват много работи и хора и приятели , но да се надяваме, че всичко е за добро. Тук хората са доста алиенирани... А и утре съм за малко на работа. Edited July 26, 2007 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Ауа... Не се коси... Ша вземеш яко кинтаж, ша дойш у Пловдив.. И ша го изпиим! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 (edited) To тва ясно . Само да си намеря постоянна работа... едит: да се пофаля дойде ми английската шофиоррска книжка, а тва си е като лична карта тука.... Edited July 26, 2007 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 вече имаме интернет на работата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Имам блузка на Мисфитс!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 брех брех много се замогнал тоз народ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Имам блузка на Мисфитс!!! лоллл супер яка е от къде я взееее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 On day 19, the empire of the Orcs led by Lord_Buyu was defeated! Curunir of the Humans, you are victorious! И на мен да ми сипят една единица кавалерия, една пехота и два героя, и аз ще падна! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Аз пък си взех листовките и ся чакаме дата за кУрмуването. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Аз пък си взех листовките и ся чакаме дата за кУрмуването. Aз пък до 1, 2 седмици че си сложа чипче и красавицата ми ще стане 100 коня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Aз пък до 1, 2 седмици че си сложа чипче и красавицата ми ще стане 100 коня И тоя 1.2 мотор ще роди до 1 2 седмици след това малки Фиатчета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 6.00 - УНСС, устен изпит по журналистика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Aз пък до 1, 2 седмици че си сложа чипче и красавицата ми ще стане 100 коня Излишно е да дадеш пари за чип, но ти си знаеш. Беше казал, че събираш пари за сешоар- събери ги тях и тогава става забава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Излишно е да дадеш пари за чип, но ти си знаеш. Беше казал, че събираш пари за сешоар- събери ги тях и тогава става забава. Еми според мен пък е точно обратното.Какво като сложи сешоар?Ще му вкарва повече въздух и нищо повече.Паура иде от повечето папо.Сешоар без ЧИП не върши никва работа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Ох, благодаря, че ми разясни тази велика тайна.Аз нямам никаква идея кво е турбо и просто си правя вятър на устата. Не мисля,че той иска просто да сложи една турбина в коша и да каже "имам турбо" Под слагане на турбо аз разбирам правене на доста работи, а не само закрепването му в някаква си кола.Мисля че чак като си набави частите е разумно да мисли за електроника. Към момента тоя чип за мен е пари на вятъра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 (edited) То реално ако ще се слага чип да кажем и турбо само с това няма да мине наистина.А невярвам да се даде още сумати пари за нов радиатор,подсилване на окачване,нов съединител,нови полуоски пък може се наложи да се сложат и подсилени скорости ако ще се праим на "Рацери" Edited July 28, 2007 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 То реално ако ще се слага чип да кажем и турбо само с това няма да мине наистина.А невярвам да се даде още сумати пари за нов радиатор,подсилване на окачване,нов съединител,нови полуоски пък може се наложи да се сложат и подсилени скорости ако ще се праим на "Рацери" Ееей, ти пък ще кажеш, че му слагаш двигател от Мазерати Кви са тия пернишки истории не мога да разбера.... чипове, мипове, лайна.... Както са си пуснали колата, така са решили, че е най-добре... Всякви негърски "тунинги" от тоя сорт са ми направо смешни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts