THE-AGENT Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Радева мн се зарадва като й казах поздрави от теб Ъъъ имаш предвид Дора Радева, която е учител в руската .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Ъъъ имаш предвид Дора Радева, която е учител в руската .... ъъъъ имам предвид Христина Радева,която е преподавател по микробиология във ВМИ-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Продадох си Пежото,и се сдобих с нова колица:Мазда-626 2.0-16V DOHC 98 година Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Родителите ми спасиха от почти сигурна смърт тези две котарачета останали без майка и сега съм им стопанин 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Родителите ми спасиха от почти сигурна смърт тези две котарачета останали без майка и сега съм им стопанин 1 2 олееее супер сладурчета сааааааааа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Взех си изпита по физикохимия!ГустУ!! Ще си почивам 2 месеца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Взех си статив за фотоапарата на тънка цена Доволен съм . Сега само чакам далаверата с 4 гб карта Яко Яко . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 айдеее,оправихме и шнура и мухите,хайде на реката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Много навъртяни километри на стоп. + Истанбул + Riverside на живо + някакви яки хора + много сбъднати мечти + малко автографи на последната страница на една много любима книга от едни много любими хора на турско-българската граница + никакъв нет от месец и нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.sck Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Нямаш си и идея как ти завиждам Винаги съм се възхищавал на хора които могат да си позволят да захвърлят ако не всичко... то поне много неща и да съберат смелостта да пътуват без а се самоограничават от каквито и да е извинения. Резултата от това е... сбъдване на някоя мечта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAIKATA Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Дайте ми 70 леа назаем е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Дайте ми 70 леа назаем е ако ми върнеш 100, ти ги давам на секундата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Днес си видях оценката от последния ми изпит и се оказа, че съм го взел с доста добра оценка. Вече съм завършил семестриално КСТ на ТУ-Пловдив и то напълно успешно. Остана ми само дипломната работа и ставам пълноправен притежател на титлата инж. breakneck. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Честито! Ама то не беше ли диагноза? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Гледам зайчето на Муунлайт <3. Супер шоу е. Дано да забрави да си го вземе . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 вече съм с много тъмно кафява коса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 6 на държавния изпит. С 6.00 си влязох, с 6 си излязох от тоя университет! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 6 на държавния изпит. С 6.00 си влязох, с 6 си излязох от тоя университет! Браво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 6 на държавния изпит. С 6.00 си влязох, с 6 си излязох от тоя университет! Чудя се отде намираш време да учиш за държавен, да цъкаш мороуинд и да правиш секс? Oo. На мен времето само за спане и ядене не ми стига . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Нещата вървят в строга последователност, цъках Мороуинд до 5 дни преди изпита, 5 дни учих за изпита, а секс - след изпита Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Честито ! Ей, идол си ми...наред с kopche-то. Отличници Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Остарявам ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 (edited) Остарявам ... Искаше да кажеш май "ВСИЧКИ остаряваме" Edited July 19, 2007 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 (edited) Искаше да кажеш май "ВСИЧКИ остаряваме"Специално днес ... аз остарявам Благодаря, благодаря Edited July 19, 2007 by dunata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 (edited) Честито ! Ей, идол си ми...наред с kopche-то. Отличници Чукни, Велвет! Не се скатавай, и ти си скрит гений! [Edit] dunaman, ЧРД! Жив и здрав да си! [/Edit] Edited July 19, 2007 by Curunir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts